REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tomis Park – Distincție importantă oferită de International Property Awards

Tomis Park – Distincție importantă oferită de International Property Awards

Replica API 22 octombrie 2020 | 17:09 3935

International Property Awards este cel mai important eveniment global dedicat companiilor din sectoarele industriei imobiliare. Anul acesta, evenimentul de premiere a avut loc in condiții speciale de desfășurare în contextul pandemiei generate de COVID-19. În cadrul procesului de jurizare de la Londra, Tomis Park a câștigat premiul Best Residential Development, una dintre cele mai importante categorii.

Premiile internaționale obținute reprezintă o recunoaștere a plus valorii pe care acesta o aduce pe piață. În anul 2020, după înregistrarea unui număr important de vânzări și după numeroase impresii pozitive din partea comunității, ne bucurăm să anunțăm că valoarea pe care Tomis Park o aduce pe piață este recunoscută și la nivel global.

International Property Awards celebrează cele mai înalte realizări ale companiilor care activează în industria imobiliară. Juriul este format din zeci de experți independenți în toate domeniile sectorului imobiliar care analizează riguros sute de proiecte înregistrate în competiție din punct de vedere al design-ului, arhitecturii, marketing-ului și nu numai. Premiile sunt împărțite pe regiuni care acoperă Africa, Asia, țările arabe, Canada, America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA, fiecare regiune având propria gală de premiere.

Vânzări și perspective

Datorită popularității proiectului încă de la lansare, dar și a feedback-ului pozitiv primit din partea comunității, putem spune că distincțiile primite au venit în mod firesc. Prima fază fiind vândută în proporție de 95%, totalizând 189 unități cu termen de finalizare în prima parte anului viitor.

În contextul succesului de vânzări înregistrat, ne pregătim cu pași repezi pentru ultimele detaliie privind Faza II de dezvoltare care va cuprinde 252 apartamente.

Ne bucurăm că am reușit să transformăm numeroase visuri în realitate și că acest lucru este apreciat și de experții din domeniul imobiliar.

Te invităm să intri pe www.tomispark.ro sau să ne suni la 0786 159 853 pentru a vedea ce apartamente mai sunt încă disponibile. De asemenea, te așteptăm de luni până vineri între orele 09:00-18:00 la biroul nostru de vânzări din cadrul ansamblului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272