REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Top 5 sloturi Amusnet cele mai jucate în România în primăvara anului 2023

Top 5 sloturi Amusnet cele mai jucate în România în primăvara anului 2023

Virgil STOIAN 7 iunie 2023 | 13:36 1096

În ultimii ani, piața iGaming din România a crescut considerabil. Jucătorii români au acces la zeci de site-uri de jocuri de noroc care operează legal sub licență emisă de ONJN. Alegând un cazinou online de încredere, jucătorii români pot avea acces la o colecție mare de jocuri, inclusiv sloturi online și jocuri de masă de cazino. Deși ruleta online și blackjack-ul sunt extrem de populare printre pasionații de jocuri de noroc din România, sloturile online domină încă industria. Cu reguli de joc simple, gameplay captivant și diverse bonusuri în timpul jocului, sloturile online sunt sigure să bucure atât jucătorii noi, cât și pe cei cu experiență.

Top 5 sloturi Amusnet cele mai jucate in Romania in primavara anului 2023
Înainte de a încerca sloturile pentru bani reali, trebuie să alegeți un site de jocuri de noroc de încredere care operează sub licența oficială acordată de ONJN. Experții din industrie recomandă verificarea informațiilor despre licență direct pe site-ul oficial al ONJN, organul responsabil cu controlul și monitorizarea jocurilor de noroc online în România, precum și cu emiterea licențelor pentru operatorii care doresc să lucreze legal pe piața românească. Cazinoul online Mr Bit este un site de jocuri de noroc popular considerat a fi una dintre platformele iGaming de încredere care funcționează în conformitate cu legislația în vigoare. Portofoliul de jocuri Mr Bit include mulți furnizori de jocuri de cazino online certificați.
Recent, reprezentanții Mr Bit au prezentat statistici despre cei mai populari furnizori de jocuri de cazino online din România. În mod așteptat, clasamentul furnizorilor de top este condus de EGT, care a fost rebranduit în 2022 și acum se numește Amusnet Interactive. Activând pe piața jocurilor de noroc online din România de la începuturile sale, EGT a lansat multe sloturi online excelente și prezintă în mod regulat titluri noi, cum ar fi Fruits & Gold, un slot lansat pe 10 mai 2023. Mr Bit prezintă, de asemenea, o selecție de cele mai bune 5 EGT aparate, care au fost cele mai populare printre jucătorii români în primăvara anului 2023:
●    Shining Crown. Lansat în 2014, acest slot oferă acțiune de joc pe o suprafață de joc de 5x3 cu 10 linii de plată. Cu un nivel mediu de volatilitate și un RTP decent de 96,37%, poate fi o opțiune excelentă atât pentru începători, cât și pentru jucătorii de cazino casual. În plus față de jocul de bază, Shining Crown oferă și un jackpot cu 4 nivele, care poate atinge o sumă impresionantă.
●    Burning Hot. Cu o grilă de slot de 5x3 și doar 5 linii de plată, acest joc se bazează pe simplitate și gameplay bine-cunoscut. La fel ca titlul anterior, slotul Burning Hot oferă un jackpot destul de mare, declanșat de o funcție bonus specială.
●    20 Burning Hot. Lansat în 2017, 20 Burning Hot este o versiune îmbunătățită a jocului anterior, în care suprafața de joc a primit 20 de linii de plată pentru a-ți crește șansele de a obține combinații câștigătoare. În plus, jocul a beneficiat și de îmbunătățiri notabile în ceea ce privește aspectul vizual și acum poate fi jucat și în deplasare datorită optimizării pentru dispozitive mobile.
●    40 Burning Hot. Aceasta este o altă îmbunătățire a slotului original Burning Hot, unde veți putea paria pe 40 de linii de plată. În ciuda numărului crescut de linii de plată, mecanica jocului a rămas aceeași și se caracterizează printr-un nivel mediu de volatilitate, un RTP decent și un multiplicator maxim de plată mare de x3,000.
●    20 Dazzling Hot. Un alt slot cu fructe, cu 20 de linii de plată și o structură de slot de 5x3, 20 Dazzling Hot este o lansare mai recentă menită să atragă jucătorii casual. Mecanica jocului este mai puțin volatilă și oferă un premiu maxim mai mic de x1,000 miza, dar funcția de jackpot este încă prezentă.

Puteți încerca jocurile de mai sus și alte jocuri de la Amusnet în modul demonstrativ gratuit la Mr Bit, un cazinou online tânăr și foarte promițător licențiat de ONJN. Rețineți că jocurile de noroc pentru minori sunt interzise prin lege în România. Pentru a juca sloturi și alte jocuri de cazino online pe bani reali, trebuie să vă înregistrați furnizând informații exacte și veridice despre dumneavoastră și să fiți verificați prin furnizarea de copii digitale ale documentelor personale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468