REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Top-modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady divorţează după o căsnicie de 13 ani

Top-modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady divorţează după o căsnicie de 13 ani

A.F. 31 octombrie 2022 | 00:00 257

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen şi Tom Brady, un superstar al fotbalului american, au anunţat vineri că urmează să divorţeze, punând astfel capăt speculaţiilor vehiculate intens în presa internaţională în ultimele săptămâni, informează AFP şi Reuters.

Gisele Bundchen şi Tom Brady

Tom Brady, care joacă pentru echipa Tampa Bay Buccaneers, a dezvăluit într-un mesaj pe Instagram că el şi soţia lui au decis să pună capăt mariajului lor "după o perioadă îndelungată de gândire".

"În ultimele zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul nostru după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie pe cale amiabilă şi cu multă recunoştinţă pentru perioada pe care am petrecut-o împreună", a scris Tom Brady în acel mesaj online, citează Agerpres.

"Decizia de a pune capăt unei căsnicii nu este niciodată uşoară, însă noi ne-am îndepărtat unul de celălalt şi, deşi este greu să trăieşti un astfel de lucru, eu mă simt bucuroasă pentru timpul pe care l-am avut împreună şi îi doresc lui Tom tot binele din lume", a scris la rândul ei Giselle Bundchen.

Cele două vedete, care sunt extrem de bogate şi au împreună doi copii, urmează să depună vineri în mod oficial actele de divorţ în statul american Florida, au anunţat site-ul TMZ şi revista People, două companii media specializate în ştiri despre celebrităţi.

Tom Brady şi-a anunţat în luna februarie retragerea din activitatea sportivă, dar s-a răzgândit ulterior. Zvonurile despre despărţirea lui de Giselle Bundchen s-au înmulţit apoi tot mai mult, întrucât revenirea celebrului jucător de fotbal american în competiţii ar fi provocat tensiuni în viaţa de cuplu, potrivit tabloidelor americane.

Giselle Bundchen, în vârstă de 42 de ani şi unul dintre cele mai bine plătite top-modele din lume, s-a căsătorit cu Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, pe 26 februarie 2009. Ei au împreună doi copii - un fiu, Benjamin, născut în decembrie 2009, şi o fiică, Vivian, născută în 2012. Tom Brady mai a

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272