REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Topul DIVELOR care au o relație apropiată cu Dumnezeu

Topul DIVELOR care au o relație apropiată cu Dumnezeu

Replica API 4 mai 2021 | 00:09 1589

Dai click, citești, te minunezi! Multe mai fac vedetele din showbizul autohton, de câteodată te cam și… crucești. Considerate femei fatale, cu bani și faimă, unele dintre celebritățile noastre își păstrează, cu sfințenie, relația cu Dumnezeu.

Cu siguranță, mulți dintre admiratorii ”fetelor de oraș” nu s-ar aștepta la o astfel de… comuniune spirituală! Logic, sunt obișnuiți să le descopere în circumstanțe lumești, doar că… surpriză: multe dintre divele din showbiz merg la biserică de fiecare dată când simt că au nevoie de mai multă liniște sufletească. Și nu numai, ci și atunci când vor o minune, un ajutor divin. CANCAN.RO vă prezintă un TOP cu totul special, al ”reginelor” showbizului care se împacă de minune și cu biserica.

Frumoasele din lumea mondenă nu-și întorc fața către Dumnezeu numai când trec prin clipe grele, ci o fac des, pentru că simt nevoia de a se încărca spiritual. Iar drumul către lăcașul de cult duce. Imaginile sunt argumentul! Monica Gabor a îngenuncheat în biserică, împreunându-și mâinile, Iulia Vântur a stat de vorbă cu preotul și cu ea însăși, în liniștea reconfortantă a lăcașului de închinăciune, Bianca Drăgușanu s-a regăsit în aceeași postură și a primit dorita binecuvântare. Nonconformista Oana Zăvoranu nu uită, totuși, de relația specială cu divinitatea, iar Roxana Vancea îi calcă pe urme.

La fel au procedat Elena Gheorghe, Gina Pistol sau Simona Pătruleasa, iar lista este departe de a se încheia. Lăcașul de cult transformă orice muritor într-un personaj mult mai deschis, mult mai atent și mai pregătit să primească acel sprijin divin la care nădăjduiește. Iar Anamaria Prodan, Cristina Rus, Alessandra Stoicescu sau Oana Sârbu s-au ”rupt”, la rândul lor, de agitația cotidiană impusă de societatea de consum, liniștindu-se sufletește după ce au pășit în lăcașul de cult. Claudia Pavel, Geanina Corondan, Luminița Becali, Lavinia Pârva sau Simona Sensual au pășit și ele în biserică, îmbrăcate corespunzător și având întipărită pe chipuri acea umilință a credinciosului care dorește să transmită divinității că are nevoie de ajutor sau de speranță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102