REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tori Spelling a ajuns la spital cu trei dintre copiii ei, în ultimele două săptămâni

Tori Spelling a ajuns la spital cu trei dintre copiii ei, în ultimele două săptămâni

Valentina CAMARA 23 ianuarie 2023 | 00:00 383

Tori Spelling a ajuns la Urgențe de mai multe ori în două săptămâni decât alții în întreaga viață. După propriile probleme de sănătate întâmpinate de actrița americană înainte de Crăciun, trei dintre copii ei au ajuns la spital în ultimele săptămâni.

Tori Spelling a ajuns la spital cu trei dintre copiii ei, in ultimele doua saptamani

Problemele de sănătate par să se țină lanț în familia aactriței Tori Spelling. Nici bine nu s-a recuperat după vizita ei la spital și deja a fost nevoită să ajungă de alte trei ori la Urgențe, cu trei dintre copiii ei.
Actrița Tori Spelling. la spital cu trei dintre copiii ei, în ultimele două săptămâni

În acest weekend, Tori a dezvăluit că a avut „al treilea copil în spital în două săptămâni”, după ce a ajuns la camera de urgență cu fiul ei de 15 ani, Liam Aaron, care a suferit o migrenă severă.

„De dimineață în spital cu cel mai mic și acum la Urgențe cu unul dintre cei mai mari.... O infecție virală i-a provocat o migrenă severă și durere de gât. El este cel stoic. Nu l-am văzut niciodată în atâta durere.”, a scris Tori Spelling în cadrul unei postări în care apare fiul ei cu branula la mână.

În aceeași zi, de dimineață, actrița a postat o poză cu fiul ei de 5 ani, Beau Dean, care a ajuns la spital pentru o scanare renală. Micuțul s-a născut cu „un rinichi care nu se golește complet”. Beau a lipsit 3 săptămâni de la școală în decembrie, după ce a avut stări febrile și stări de vomă.

Săptămâna trecută, fiica de 14 ani a actriței, Stella Doreen, a fost internată în spital. Adolescenta a suferit o migrenă hemiplegică, dar s-a întors acasă după două zile. O astfel de migrenă face ca o parte din tine să amorțească, iar Stella ar moșteni condiția de la tatăl ei, Dean McDermott.

Spelling mai are alături de soțul ei alți doi copii: fiica Hattie Margaret, în vârstă de 11, și fiul Finn Davey, în vârstă de 10 ani. De asemenea, actrița este mamă vitregă pentru cei doi copii ai lui Dean, Jack Montgomery și Lola Eustace, de 24 și, respectiv, 17 ani, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272