REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tot mai multe CURSE ILEGALE de maşini în MIEZ de NOAPTE, în Constanța. VIDEO

Tot mai multe CURSE ILEGALE de maşini în MIEZ de NOAPTE, în Constanța. VIDEO

Replica API 11 noiembrie 2020 | 00:18 12981

Șoferii teribiliști, amatorii de drifturi și liniuțe își fac tot mai simțită prezența în Constanţa mai ales în timpul nopții. Aceștia profită de fiecare ocazie pentru a se întrece pe drumurile publice. Un astfel de spectacol a avut loc şi sâmbătă, în apropierea Fabricii de Bere, din zona Industrială.

Problema curselor ilegale și a drifturilor este tot mai prezentă în municipiul Constanța. Inconştienţa, necesarul de adrenalină sau pur şi simplu pasiunea pentru mașinile puternice şi “liniuţele” sunt câteva dintre plăcerile tinerilor în miez de noapte. Locul întâlnirii? Zona Industrială, în apropierea Fabricii de bere! Amatorii de senzații tari au făcut deliciul privitorilor adunați ca la un spectacol de cinema.

Ce riscă teribiliștii dacă sunt prinși?

Conform noului articol al Codului Penal, participarea conducătorului la întreceri, concursuri sau antrenamente neautorizate pe drumurile publice se pedepsște cu amendă în valoare de până șa 650 de unități contravenționale (32.500 lei) sau cu muncă în folosul comunității de la 180 la 240 de ore cu sau fără privarea de a conduce mijloace pe un termen de până la 2 ani. Poate că odată cu aceste noi prevederi teribiliștii se vor relaxa.

VIDEO:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand golf 6, 2.0 GTI , 400cp, pregatit de liniute
0
2
Dece sa le facem noi dosare tu Cezaro,lasa ca le fac mamicile lor cruci.
0
0
Stickerele de la seat de unde sunt cumparate? Vreau si eu 15 cai in plus
0
1
Am zis eu ca va fac circuit si pista de drag da nu m-ati votat.
0
0
Copii de burthosi psdisti care au facut acere din furat!
6
1
O porcarie facuta pentru views
3
0
Astia de o ardeti aiurea prin comentarii,vorbeste ciuda din voi ca nu va duce autobuzul pana acolo sa vedeti si voi spectacolul. La cacat cu voi,astia de sunteti impotriva noastra,cei care avem masini cu potential,ah da,si carute de bani sa bagam in ele!
1
15
Cam par omosecsuali baieteii aia
9
3
unde e politia sa le faca dosare la astia?
5
3
tinerii se pregatesc sa devina bugetari sau politicieni,2 profesii pentru care nu-ti trebuie vreo calificare doar cunostintele adica pilele.
8
5
un setup 1.8t cu dsg pe aici??? am nevoie de mai multe informatii ms.
1
8
Vand golf 4 latit
5
6
Politia sa o suga ca nu are ce ne face
28
17
buna ziua nu aveti un f3r de vanzare multumesc
13
2
Este un articol de tot rahatul si comeneaza numai aia care merg cu autobuzul sau aia mai batrani care au uitat ce faceau si ei cu daciile lor.
12
19
Pariez toti banii pe Matizu din poza ca-i face pe toti.
18
1
stire de tot rahatul, filmare veche, tigaile sunt prajite demult
9
6
Filmarea asta are 100 de ani, puteati sa ma filmati cand dadeam, nu cand mancam bataie.
20
4
Curse ilegale cu cotete poate. Ala cu matiz face burn-out fememe ca aveti in cap numai tobe sparte jante late si niste sitckere pe masina...
10
3
Ce stiti de baiatul cu seat ul galben? Sunt interesat de setup !
12
2
Alo ! Politia locala doarme ?
8
8
Pe Tomis intre giratoriul de la Palazu si Carrefour in fiecare seara fac liniute 3-4 tigai cu tobe sparte... Posibil sunt din Ovidiu pentru ca de cand e in carantina orasul, au ramas doar vre-o doua... Asta vara a fost infernal in aceasta zona. Treceau fara sa ii deranjeze nimeni de zeci de ori pe noapte.
9
6
Cacanarii se strang acolo de 20 de ani.pulitia doarme ca plua unui pensionar.iar ziaristul ploii a descoperit gaura din covrig.
16
9
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din Germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru o punga cu seminte si 3 litri de benzina
24
4
Vai vai vai... Unii dintre cititori nu stiu a scrie iar altii nu stiu sa lege o ideie cap coada. Cat despre articol...de toata jena. Bine ca nu "anunta" jurnalistii ca Ceausescu a fost inpuscat.
3
11
lasati.i sa se intrece,poate mai scapam de ei,ca s.au inmultit precum carcalacii.Se mai racoresc cocalarii,traim noi mai bine!
15
3
Vreti sa le rapiti ruptilor in cur ai orasului si singura distractie pe care si-o permit, pe linga un ospat la Mac?
16
7
Mai este si retardatul asta cu Audi'ul lui pardon ceaunul lui A4 din 2000, a innebunit tot orasul se ia la intrecere cu toti . Este un pericol public un teribilist ar trebui arestat pe loc si anulat permisul pe viata
25
1
futuva tigaile in cur cu cotetele voastre vorba lu ala de mai jos va fac in marsalier
16
3
Promenada de la plaja Navodari , nou asfaltata , este circuit de curse atat ziua cat si noaptea ! Politia Locala Navodari condusa de un amator ... doarme in bocaci , pardon in parcarea de la Stadionul Flacara !
18
3
CURSE ILEGALE .... se da ala cu e46 ... si cu marsalierul il intrec... prostii dracului.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614