REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tot mai mulți ȘOFERI PARCHEAZĂ pe TRECERILE de PIETONI!

Tot mai mulți ȘOFERI PARCHEAZĂ pe TRECERILE de PIETONI!

Replica API 18 martie 2021 | 16:15 1903

Şofer cu tupeu. Trecerile de pietoni par să se transforme ușor, ușor în noi locuri de parcare pentru șoferii cărora nu prea le mai pasă de semenii lor. Este și cazul unui conducător auto din municipiu care şi-a parcat bolidul de lux pe o trecere de pietoni situată de-a lungul bulevardului Mamaia. Nu i-a păsat că blochează accesul pietonilor și a parcat exact pe trecerea destinată acestora.

Se pare că, în Constanța, tupeul conducătorilor auto este fără margini, aceștia făcându-și un obicei din a-și parca autoturismele neregulamentar. Chiar dacă s-ar mai găsi locuri de parcare libere, din comoditate, șoferii staționează cu vehiculele fie prin stațiile de autobuz, fie pe trotuare, fie pe trecerile de pietoni, ori în dreptul stațiilor de colectare a gunoiului. Problema parcărilor este la ordinea zile la Constanța, iar șoferii aruncă vina pe autoritățile locale pentru că nu le-au asigurat suficiente locuri.

Și-a parcat bolidul pe trecerea de pietoni

De data aceasta, a fost luat în vizor șoferul unui autoturism marca Ford, care, din comoditatea de a mai căuta un loc de parcare, și-a lăsat mașina în mijlocului drumului, mai mult decât atât, acesta a parcat chiar pe trecerea de pietoni. Nu se știe de cât timp staționa bolidul luxos în zonă, dar este clar că a avut destul timp la dispoziție pentru a încurca circulația pe bulevardul intens circulat. Dacă vreun pieton ar fi încercat să traverseze în acel moment, ar fi fost nevoit fie să ocolească autoturismul şi să traverseze ilegal.

Deşi în Codul Rutier este prevăzut că maşinile nu au voie să oprească la mai puţin de 25 de metri distanţă de o trecere de pietoni, pe unii îi doare fix în cot, ba mai mult, parchează maşina chiar pe trecerea de pietoni.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parcheaza asa ca stie ca avem autoritati inexistente sau corupte. Ia sa incerce asa si in Franta, Germania..Olanda, ramane si fara masina si futut in cur.
9
1
Stati sa vedeti cand dispar parcarile de pe Bd. Mamaia si Lapusneanu! Ca asta intentioneaza Primaria...
4
0
Mergeti pe Hasdeu intre sc 12 si Soveja noaptea si pana la 9 dimineata si o sa vedeti doua dube mari albe oprite pe un sens de mers pentru ca acolo dorm tiganii pardon romii si papagalii de la locala sau rutiera nici nu opresc. Dupa ora 17 pana a doua zi la ura 9 dimineata la ciori li se rupe. Trebuia sa se chinuie lumea si sa se injure ca sa treaca cu masina.
2
1
Si ce daca? Parchez unde vreau io! Nimeni nu-mi face nimic niciodata
6
4
masina confiscata si scoasa la vanzare
6
1
amendat cu 10 x amenda minima ca sa se invete. asa se educa in orice democratie! dar locala noastra e foarte slaba! pt astia de jos care tot mentionati codul rutier, conform acestuia, nu ai voie sa parchezi pe marginile carosabilelor care au latimea mai mica sau egala cu 6 m. asta inseamna coiciu, compozitori etc
13
1
Balena cu BMW: Si eu parchez unde vrea curu meu.
5
3
Romania este un imens Las Fierbinti. In jurul nostru vedem doar mitocanie, incultura, lene si prostie. In jurul nostru vedem doar personaje cu comportamente si limbaj preluate din Las Fierbinti: "ba iesti prost ceai facut bobita sti ce zic?"
16
2
Ne place nu ne place, e singura solutie in orasul cu atatia nesimti.
8
2
Amendat...si gata....altceva este pacat...ca nu stiti ce este ala bolid de lux....am mai vazut si in alte articole...bolid de lux este altceva,mai documentativa....masini ca asta folosesc taranii la camp sau la tara astia cu pamanturi de ii fraieresc pe proprietarii de drept cu 10 saci de grau si se plang ca nu a mers treaba anul asta...
22
1
Un idiot needucat. Or sa inceapa unii acum, Ca nu sunt locuri de parcare. Dar eu vin si parchez la ma'ta in bucatarie ma? Si politia locala freaca pisoiu pe banii fraierilor care platesc taxe, si mai au tupeu si merg acasa si cu spaga .. se mai si lauda ca fac nu stiu cati bani pe tura. Niste inculti, majoritatea.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272