REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Toți românii care vin din Italia ar putea fi vizați de restricții: autoizolare sau carantină timp de 14 zile

Toți românii care vin din Italia ar putea fi vizați de restricții: autoizolare sau carantină timp de 14 zile

Replica API 7 martie 2020 | 00:00 3460

Autoritățile române iau în calcul să modifice ariile din Italia vizate de restricții la revenirea cetățenilor în țară, extinzându-le, după ce primul caz confirmat de coronavirus în București este un bărbat de 49 de ani care a revenit de la Roma, în 27 februarie, dintr-o zonă care nu se afla sub incidența unor astfel de măsuri, fiind considerată neafectată de epidemia cu Covid-19.

„Dacă se mai repetă un astfel de caz, ne gândim ca începând de mâine să extindem această zonă la toată Italia”, a precizat la Digi24 Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Asta înseamnă ca toți cei care vin din Italia să stea în izolare, a adăugat oficialul.

„Este primul caz din București, dar este tot un caz de import, dat fiind că vine din Italia. Noi am identificat toți contacții lui în București, în această perioadă. Urmează să identificăm și contacții din avionul de pe 27 și la fel, ancheta se va derula pentru fiecare în parte”, a subliniat Nelu Tătaru.

Este vorba despre un avion care a venit de la Roma pe Otopeni, în data de 27 februarie. Contacții identificați până acum sunt membri ai familiei și prieteni, care sunt, la rândul lor, testați și băgați în carantină., scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine . Populatia lumii merita kktul asta!
1
0
Sa vina 'taliencele di la Bacau si Focsani cu "non mi piace questa quarantina,mai o leaca am ajuns si fa schifo gia"
4
0
o sa primiti ce ati votat, table si sah, in asta a investit primaria, ca asta va aduce la vot, prostia se plateste, spitatul de boli infectioase este varza, veti muri pe capete, idiotii naibii ce sunteti, ai distrus orasul asta cu prostia voastra
3
4
coronavirusul ar putea sa scape tara de coruptie si prostie...
4
4
Asta i Romania normala!!!! Se planteaza pomi, cand tara este amenintata de epidemie.
14
0
ba rapan din italia,stati dreq acolo! Aici in spitale aveti zero medicamente,medici mengele spagari si va dam gratis bacterii rezistente la tot. Asta daca mai iesiti pe picioarele voastre. Pe urma o sa va vedem cersind si plingindu.va pe la tembeliziuni ca n.ati fost tratati ca regii,desi Nu dati un leu la asigurari Romania. O sa va racoriti si toate rudele. Dar noua ne e frica de noi.Daca va mai rariti jic omproblema,si asa avem destule neamuri proaste in tara. Asa ca Nu va doreste nimeni,si Romania e Tzeapa!
9
1
romanii din diaspora muncesc pe banii nostrii cu care cotizam la u.e.si drept recunostinta ne considera , prosti, necivilizati, uita de unde sunt plecati!
8
5
Populatia inca nu realizeaza sau nu vrea sa accepte faptul ca acest coronavirus nu eate altceva decat o molima precum ciuma care va injumatati populatia planetei! Pe noi,romanii,o sa ne mai ocoleasca putin
12
4
Foarte bine. Faceti-va datoria .
10
2
Inca de acum o saptamana cine citea la stampa ar fi aflat ca erau focare in toata Italia. Romanii nu constientizeaza pericolul la care ii expun pe ceilalti venind dintro tara cu cele mai multe cazuri de infectii din Europa.
18
1
e simplu sa vina din austria croatia sau franta
4
1
ai inghitit pula sclavule
4
5
am venito aicea la voi...cum se spune..la romania
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272