REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

TRAFIC DAT PESTE CAP în Lazu! O maşină a lovit VIOLENT parapetul şi s-a răsturnat!

TRAFIC DAT PESTE CAP în Lazu! O maşină a lovit VIOLENT parapetul şi s-a răsturnat!

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:12 295

Traficul a fost îngreunat, marţi seara, pe ambele sensuri de mers pe DN 39, pe raza localităţii Lazu! Un autoturism este cu roţile în sus, pe sensul Lazu către Constanţa, la intrare în municipiu. Potrivit martorilor, maşina ar fi lovit parapetul median şi ar fi "plonjat" pe celălalt sens de mers. Nu a fost solicitată intervenţia ambulanţei, întrucât şoferul nu a fost rănit.

Un accident similar a avut loc în aceeaşi zonă şi anul trecut.

Conform poliţiştilor rutieri, autoturismul circula dinspre Eforie către Constanţa, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, intrând în parapetul median. A dislocat o bucată din parapet, răsturnându-se pe partea cealaltă de sens. Cel mai probabil, maşina circula cu viteză neadaptată la condiţiile de drum.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai spala cineva marcajul de pe mijlocul drumlului ? este plin de noroi si nu se vede
1
0
benzile sunt prea inguste! de asta se intampla aceste accidente acolo!
4
5
M-am saturat de cei care dau tot timpul vina pe drumuri, pe conditiile meteo, pe soarta, etc. Dar de soferii de cacat care nu sunt in stare nici sa parcheze o masina dar sunt plini de aere de mari piloti de ce nu vorbeste nimeni?
7
2
Parapetul este bine?? Se spetam ca nu e patit nimic
5
1
popor de tigani
3
2
Drumul este in bezna se circula cu dificultate noaptea. De fapt Lazu nu are nici lumina nici canalizare nici drumuri asfaltate. Doar promisiuni electorale.
4
2
Parapetul ala are trei straturi de noroi pe el si in cazul fericit ca are reflectorizant .... nu e bun de nimic din cauza mizeriei!!!! Ma mir ca nu s-au lovit mai multi de el!
8
1
boul a disloca parapetul median si a ajuns pe contrasens rasturnandu se pe capota pe banda de langa parapet . noroc ca nu se circula pe aceasta banda
2
1
Tot drumurile sunt de vina?Pe DN 3 se tot comenteaza ca nu exista parapet. Aici exista. Cine este vinovat?Soferii teribilisti....
8
0
Noroc cu parapetu altfel intra pe contrasens si lua pe lumea cealalta oameni nevinovati.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272