REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TRAFIC DAT PESTE CAP! Protest împotriva UBER - iată zonele pe care trebuie să le ocoliţi!

TRAFIC DAT PESTE CAP! Protest împotriva UBER - iată zonele pe care trebuie să le ocoliţi!

Replica API 12 decembrie 2017 | 19:39 299

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că în zilele de 13 și 14 decembrie 2017 au loc acţiuni de protest cu autovehicule şi un miting al taximetriștilor având ca scop eliminarea concurenței neloiale în taximetrie şi reglementarea activității de taximetrie în municipiul Constanța. În acest context, traficul auto va fi îngreunat în municipiul Constanța în intervalul orar 10:00 – 17:30, astfel:

• între orele 10:00 şi 13:00:

- coloana de taximetre va ocupa b-dul Tomis, tronsonul delimitat de b-dul Ferdinand şi str. Negru-Vodă, benzile 2 şi 3 de lângă pista de biciclete, banda 1 rămânând liberă.

- coloana de autovehicule va continua pe str. Traian unde va ocupa ambele benzi de circulație pe sensul de mers către sensul giratoriu de la Poarta 2, dar numai până în dreptul intrării în parcarea Consiliului Județean Constanța;

- pe b-dul Tomis, tronsonul delimitat de str. Ştefan cel Mare şi b-dul Ferdinand, coloana de autovehicule va ocupa o singură bandă şi anume cea de pe partea dreaptă;

• între orele 10:00 – 17:30:

- o parte dintre şoferii taximetrelor staționate vor participa la mitingul de protest care se va desfăşura pe platoul din fața Instituției Prefectului Constanța;

Pentru buna desfăşurare a acțiunii de protest nu se va bloca nici un drum public pe traseul pe care se vor deplasa protestatarii/coloana de autovehicule şi vor fi respectate semnele, semnalele, indicațiile polițiştilor implicați în misiune. Totodată, zona intersecțiilor precum şi centrul intersecțiilor nu va fi blocat, iar începând cu ora 06:00, în ambele zile ale protestului, se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea aflată pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între străzile Ştefan cel Mare şi Cuza Vodă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uber inseamna evolutie. Uber inseamna profit de maxim 20%. Uber inseamna concurenta. In toate orasele europene este uber si sunt si taximetre. Probabil ca va trebui sa se revizuiasca unele afaceri pentru a rezista pe piata. Succes domnilor taximetristi. E loc pentru toata lumea.
0
0
Bravo ubar Liviu patrascu a dat licente sute la societati si acu le inchiriaza la taximetristi.sa iasa in strada patroni.ni sa oblige angajati de pe taxi sa iasa.dam 1500 lei pe luna chiria la licenta.primaria a dato gratis si ei le inchiriaza.bravo ubar.vom trece cu masinile la ubar sa raman ei cu autorizatile taxi
0
0
"Pentru buna desfasurare a actiunii de protest nu se va bloca nici un drum public ..." " Coloana de autovehicule va continua pe strada Traian pe ambele benzi" Logic , nu ? Nu se blocheaza nimic. O sa va injure lumea mai mult.
1
0
Si daca vine Uber ce?Vedem ca merge ne transferam acolo care-i baiu'?
1
2
Nu va place concurenta nrspalatilor
5
2
Pe tigani nici culoarea nu i ajuta. E prea mare contrastul intre galbenul taxiului si jegul lor
4
2
Lasa sa vina ugerul.sa va ia 20 de lei pe km la dinamic.sa vezi botoxatii ce infarcturi o sa aibe.
4
6
Sa vina UBER in Constanta
9
4
Ma doare pe mine fix in cur ca UBER nu are agreere si metrologie,tot traseul e pe gps si intotdeauna cel mai scurt, si nu va mai cacati pe voi ca aveti atestat si ca chipurile sunteti profesionisti ca 9 din 10 sunteti teroare la volan si bagati panica in clienti in halu in care conduceti,ca sa nu mai zic ca numa ciori nesimtite gasesti,personal taxi nu are nici macar un avantaj fata de UBER si puteti sa va dati si cu curu de pamant ca in curand o sa apara si o sa va ia fata,nu o sa mai carati nici o pula,o sa aveti timp garla sa spargeti seminte pe jos si sa-i dati la barbut. Succes.
11
3
Cei mai multi dintre voi vorbiti doar aiurea sa va aflati in treaba. Tatal meu este taximetrist avand masina si licenta proprie, aste este venitul lui, un om la 56 de ani , care munceste correct si iti face treaba cu profesionalism, pleaca de acasa dimineata ca orice om de acasa spalat si parfumat , iti garantez ca nu pute apropos de ce spunea cineva mai jos. Faptul ca toate ciorile jegoase si jepcare sunt inca pe strazi, dragilor , se datoreaza voua, celor care folositi taxi, nu sunteti obligati sa mergeti cu,cine se nimereste, in conditiile in care banii sunt la voi .
9
1
DAR DE CE PROTESTEAZA TAXI LA CTA , AICI NU AVEM UBER . ASTEPT CU NERABDARE SA VINA ,,,,MAI REPEDE !
2
3
Da, coane, dar Uber nu plateste impozitele in Romania. Tu cind dai cu cardul se duce banu direct afara, iar soferii nu suporta taxe si restrictii la fel ca taximetristii. Uber nu are nici o durere de cap cu legile, cei care cad in abatere sint numaim soferii.
3
5
clever taxi. sau star taxi un serviciu curat
2
2
Catre boi : Uber nu are asigurari bagaje calatori , agreere rar , verificare tehnica la 6 luni , aparat taxat , verificare metrologica , dispecerat si statie , atestate profesionale si altele din care cauza fac pe mieluseii si au tarife de dumping. Ei incalca legea romana. Ei spera ca prostii vor prefera UBER din cauza taximetristilor incorecti in loc sa scape de astia din urma. Ei spera in gandire de boi. Si se pare ca nu spera degeaba. Romania shit
9
5
Vand licenta taxi Ct,fara masina,asigur blatul la primarie pentru transfer,precum si blatul la RAR pentru agreere,pret 6000 euro,interesatii m-a pot contacta la proteste,pretul este fix
7
6
nu cred ca este corect ca atunci cand nu iti convine ceva sa blochezi strazile si asa aglomerate
9
6
Care-i problema? Jegosii de taximeTRISTI nu suporta concurenta?
13
5
Sa vina UBER in Constanta
16
3
desfiintati taxiurile boratilor si dubele din transportul in comun. dezvoltati RATC-ul si aduceti UBER-ul la Constanta.
17
3
de la gara pina la poarta 2 niste taxi le-au cerun unor prieteni care nu erau din oras 35 lei .probabil avea maimuta montata .la uber stii cit te costa pina la destinatie si atit platesti chiar daca soferul te face traditionalul tur de oras pe care il fac taximetristii
10
3
Practica statului este de a aduce cati mai multi bani la buget prin taxe impozite cf. L38 a taximetriei.Cu UBER nu prea asa ca .UE!
3
5
V-a inghetat morcovu-n cur? In 8 din 10 masini, pardon tigai, au la volan ciori nespalate care daca nu traversezi tot orasul te refuza din start.
15
2
taximetristi trebuie sa-si dea seama ca sareau mereu calul , te furau la bani put uni a transpiratie de mori in masina ,se comporta de zici ca sunt zei pe sosea . e bine sa fie concurenta , pana la urma CLIENTUL alege .
13
2
Sa vina Uber sa vina UBER
15
2
Pei moldoveanul de Valentino are 300 de taximetre si sponsorizeaza PSD-ul....Apoi mai e si neocomunistul de la General care si el pupa dosurile partidelor politice....E mafie mare cu patronii de taxi.Lasa ti Uber ca sigur ca fi mai ieftin si civilizat.
16
3
Futu-va-n gura de nespalati, sa le dea amenda politia ca s-asa e o aglomeratie infernala prin oras mai fac si ciorile astea protest.
15
2
Le e frica tiganilor de concurenta
21
3
Bai boule, cu taxi de la Delfinariu la Gara platesti 15 lei, cu UBER doar 6.5 lei. Si atunci? Le facem biga mare la patronii de firme Taxi - taxa de dispecerat, taxa statie, taxa de firma, taxe de taxe!
19
3
Draga ziarist care nu te semnezi te rog nu mai incurca cuza voda cu negru voda
3
1
nu este normal. IN GERMANY IN ITALY .UGER A FOST INTERZIS. Vine americanu ia banu
9
14
penibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibilpenibil
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614