REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Trafic infernal pe şosele. 40. 000 de turişti sunt aşteptaţi în weekend pe litoral

Trafic infernal pe şosele. 40. 000 de turişti sunt aşteptaţi în weekend pe litoral

Replica API 18 iunie 2016 | 01:06 227

Podul Agigea, tot un CALVAR!

Podul Agigea, tot un CALVAR!

Veste proastă pentru şoferi! Traficul spre staţiunile din sudul litoralului este destul de îngreunat. Pe podul de la Agigea s-a circulat vineri, 17 iunie, a.c., bară la bară, asta şi din pricina faptului că este început de weekend şi turiştii vin spre mare. Ambuteiaj a fost şi la intrare în Constanţa pe sensul de mers către Ovidiu, deoarece s-au efectuat lucrări la asfaltare carosabilului. În acest weekend, care va fi prelungit, deoarece este minivacanţă de Rusalii, sunt aşteptaţi aproximativ 40.000 de turişti, ceea ce va îngreuna şi mai mult circulaţia în staţiunile de pe litoral.

Restricţie de circulaţie pe Podul de la Agigea şi pe Autostrada Soarelui

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic menţinerea până la data de 30.06.2016 a măsurii de restricţionare a circulaţiei autovehiculelor cu MTMA ≥5tone pe podul de la Agigea, situat pe DN 39 la poziţia kilometrică 8+988, fiind permis exclusiv traficul autovehiculelor destinate transportului de persoane şi a celor cu regim de circulaţie prioritară. Precizăm, de asemenea, că traficul rutier se va desfăşura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitată la 50 km/h.

Pe perioada adoptării măsurii de restricţionare a circulaţiei, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată superioară limitei de 5 tone vor utiliza următoarele variante ocolitoare. De asemenea, CNADNR anunţă participanţii la trafic că circulaţia vehiculelor rutiere se desfăşoară restricţionat pe unele sectoare de autostrăzi şi drumuri naţionale europene în zilele de sărbătoare legală. Astfel, circulaţia este interzisă pentru vehiculele rutiere, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, cu ocazia Rusaliilor (sâmbătă 18 iunie, duminică 19 iunie şi luni 20 iunie 2016.

Pe autostrada A2 lucrările se vor desfășura astfel: București (intersecţie A2 cu Centura Bucureşti) – Fundulea – Lehliu (intersecţie A2 cu DN3) – Feteşti (intersecţie A2 cu DN 3B) – Cernavodă (intersecţie A2 cu DN3) – Murfatlar (intersecţie A2 cu DN3), pe ambele sensuri. Sâmbătă, autostrada va fi închisă între orele 16.00 – 22.00, iar duminică și luni, între orele 06.00 – 22.00. Se aplică pentru vehiculele rutiere cu MTMA mai mare de 3,5 tone.

Recomandări ale polițiștilor

Pentru petrecerea minivacanţei de Rusalii fără incidente, Poliţia Română recomandă atât celor care călătoresc, cât şi celor care petrec la iarbă verde, un plus de vigilenţă şi atenţie la bunurile personale. Pentru sărbătorirea zilelor libere de Rusalii, unii preferă să călătorească, alţii să iasă la iarbă verde, în natură. Poliţia Română le recomandă tuturor să nu uite că, puțină atenţie poate preveni unele evenimente neplăcute.

AVEŢI GRIJĂ DE BUNURILE PERSONALE, ATUNCI CÂND VĂ RECREAŢI! În minivacanţă probabil că vă veţi relaxa la iarbă verde. Poliţia vă recomandă să acordaţi o atenţie sporită lucrurilor personale, pentru a nu fi prejudiciaţi! Păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, pătura, banca sau locul în care aţi lăsat obiectele personale! Încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv! Nu lăsaţi obiectele de valoare – bijuterii, portofele, telefoane mobile – la vedere pe plajă!

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272