REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TRAFICANT de DROGURI, CONDAMNAT la ÃŽNCHISOARE

TRAFICANT de DROGURI, CONDAMNAT la ÃŽNCHISOARE

Replica API 1 mai 2021 | 10:19 4869

Vasile Pădurar a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operațiuni privind circulația drogurilor de risc și de mare risc, fără drept. Acesta a vândut mai multor persoane cantitatea de circa 30 de grame amfetamină contra sumei de 4000 de lei iar unui poliţist sub acoperire i-a vândut 2 grame de cannabis şi 2 comprimate de MDMA contra sumei de 240 de lei şi a deținut, pentru a vinde, cantitatea de 158 grame amfetamină ce a fost găsită în imobilul inculpatului, cu ocazia percheziției domiciliare.

Organele de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța s-au sesizat din oficiu despre faptul că în Medgidia, mai mulți tineri comercializează droguri de mare risc și de risc. Astfel, inculpatul care doar ce se întorsese din Marea Britanie, vindea amfetamină, comprimate ecstasy și cannabis, în mod direct sau prin intermediul unor alte persoane. Aceștia vindeau amfetamină sub formă de pastă, comprimate ecstasy de culoare roz și cannabis. Poliția s-a folosit de un investigator sub acoperire și a unui colaborator sub acoperire, pentru a strânge date și informații despre activitatea infracțională derulată de Vasile Pădurar precum și să participe autorizat la mai multe tipuri de activități, respectiv și la procurarea de droguri de la aceștia.

După ce a fost prins în flagrant în timp ce i-a vândut polițistului sub acoperire cannabis și MDMA, oamenii legii au percheziționat locuința lui Vasile Pădurar unde au fost găsite alte droguri.

Ce a spus instanța

Instanța a stabilit că inculpatul a traficat cantități semnificative de droguri de risc și de mare risc, pe o perioadă îndelungată de timp efectuând acte materiale ce fac parte din conținutul constitutiv al aceleiași infracțiuni dar a apreciat că acesta a colaborat pe toată durata anchetei. Instanța a decis condamnarea lui Vasile Pădurar la 3 ani de închisoare pentru circulația drogurilor de risc și de mare risc. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti domne si la mangalia sa il luati pe raducanu cel mai mare traficant
1
0
Astia care distrug vietile oamenilor,ar trebui ascunsi pe viata.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218