REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Traficanţi de canabis, prinşi de procurorii DIICOT Constanţa

Traficanţi de canabis, prinşi de procurorii DIICOT Constanţa

Andreea VREJOIU 4 februarie 2023 | 00:00 2794

La data de 2 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Constanța și Ialomița, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.Traficanti de canabis, prinsi de procurorii DIICOT Constanta

Din cercetări a reieșit faptul că 2 bărbați, de 49 de ani, respectiv 39 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de trafic de droguri de risc, iar un alt bărbat, de 27 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 3 kilograme de cannabis, un laptop, 3 telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul de 49 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi, 3 februarie, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Tomis” Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
GASCA de pe dacia luatil pe el ca vinde la copi!
0
0
Papacostea Alexandru e un sclav la munca il injura seful toata ziua si il pune capra
0
0
ca escrocii de la replica au ascuns articolele cu fete disparute va reamintesc: Ciobanu Elena Daniela de 19 ani din Chirnogeni a disparut in 22 ianuarie, RĂUȚĂ BIANCA NICOLETA, de 16 de ani, din sat Pietreni, comuna Deleni a plecat, de la unitatea de învățământ la care studiază, fără a reveni acasa in 30 ianuarie, PARASCHIV MARIA ALEXANDRA, de 12 de ani, din satul Chirnogeni, comuna Chirnogeni a plecat de la domiciliu fără a reveni acasa in data de 1 februarie
4
0
Iar o fi boul ala de Fantozi? Apropo, când îl băgați la cușcă vreo 10 ani sa se linisteasca ca numai talente are prin oraș, ca el vinde iar și face combinații
2
0
Pentru ca ei vand droguri nu c***e. Nu ai intereseaza ca dispar copiii ba din contra vor spaga de la peşti.
2
0
This assholes cant have anybody selling on their turf. Simpel as that
2
0
La agigea în garaj unde este Rar-ul,gașca de traficanți de droguri și țigări,formata din Tocia,Stefancu ,Antohi,Cristi(polițist la transporturi),2xMarian, vând droguri și țigări,și nimeni nu-i deranjează, și intern și internațional. Au fabrica clandestina la Medgidia de țigări,și fac contrabanda,. Au nenorocit multe persoane cu consumul de droguri non-stop. Când aveți de gând sa destructurati acest grup de infractori notorii.
6
1
cine sunt de unde ?
3
0
si bcco ar fi trebuit sa se ocupe de disparitia celor 3 fete din ultimele zile daca or fi numai 3 si nu or fi mai multe, pentru ca povestea a devenit deja de groaza, in loc sa se ocupe de acesti papagali cultivatori de patrunjel pentru “consum propriu”; cu fiecare ora care trece sansele de fi gasite scad rapid si ei stiu asta foarte bine
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272