REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Lun., 4 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6658
7.6° Constanța Luni, 4 Martie 2024 Anul XX Nr. 6658
 

Traficanți de droguri de mare risc din Constanța și Mangalia, reținuți

Traficanți de droguri de mare risc din Constanța și Mangalia, reținuți

Cristina BĂRBUCEANU 26 noiembrie 2022 | 00:00 2508

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au organizat o acțiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive. 4 bărbați au fost reținuți.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate Constanța au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și municipiul Mangalia, la locuințele a 9 persoane bănuite de comiterea faptelor.

Astfel, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diverse cantități de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 67 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive. Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, cei 4 urmează a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Totodată, alți 3 bărbați urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă în lipsă, întrucât, la acest moment, se sustrag cercetărilor.

Pentru alți 2 bărbați s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Colaborez cu Domnul Stroie IPJ constanta și cu domnul Claudiu Ancu(șpăgari)poliția Mangalia
3
2
Instalatoru interlop care a băgat mana în wc și a dat de kaki și l a chemat pe tamer sa aprindă Lumina sa vadă mai bine și uitase ca i au tăiat ăștia lumina! Si a băgat si mai adânc mana în kaki senol!! Offf tata bea mama fumează Carne cruda nea raymmm!!
2
1
Clanu Raym este nr.1 ii luați și ii lăsați liberi fac toate nenorocitele,cersatori solare de bani din cerseala cămătarii monopol pe aparate!pe ăștia nu-i mai luați?! Dc sunt liberi cauati pe google câte au făcut? Dc sunt liberi?
3
0
Sunt Tamer confuzie ! Îmi place sa mi-o bag in funduleț cum mi-a băgat-o levent a lui sebat!
1
0
Sunt mafiot joc câte 1-2 lei la aparte ! Și cer taxa de protecție lui maică-mea de la magazinu după 30…și tata Raym este un limbist!
2
1
Bai Rayme aduna-l pe fractu ala cersator Serif de la Stanleybet ca a rupt cu cerseala!asa milionar esti tu cere fractu câte un pachet de țigări câte 100 de lei ,bai milionar pârlit
3
0
Tamere tu urmezi stai acasă ca tre sa vina ăștia sa ți taie lumina ca nu ai plătit lumina! Firai al dreacu de parizer cu pâine
1
0
Senol sifonu imperial care era sa l bata soferii de pe simpa trans! O injoseala Flecme în gura de la taner Firai al dreacu de instalator p***t!
2
1
Neamu meu sunt cersatori și tata este un pedofil
1
1
Am băgat mâna in closet la ipej
1
0
Sunt Senol mijlocul problemei cara am făcut Cacuța pe mine,am scăpat maroneață și am băgat și o munță in wc, mi- am sifonat tot neamu ala de cersatori și am făcut și pipi pe mormantu lui fratimiu! Sunt un sifon cersator și flamand
1
0
DIICOT Știe despre gruparea criminala organizata pe raza municipiului Mangalia și anume Elvis Cocalea cititorul Moxu Onicel Marius Onicel Cristian Onicel Daniel Nuredin B Rechinul litoralului r******u Răzvan și mulți alti locotenetni dar ii vor liberi
4
0
Daca pizzda mea vrea sa fumeze legale ce mortii vostrii aveti ceva impotriva? futuva in gura de p****i
1
3
Ai dreptate dar judecatori sunt acoperiti de legi,ori legile sunt date de parlamentari si uni si alti vinovati pentru jaful care s-a comis in Romania dupa 1990 si culmea parlamentari au hotarat ca tocmai ei parlamentari ,judecatori,politisti,securisti si primari adica aia care trebuiau sa apere tara de hoti la nivel central si local sa primeasca tot felul de pensii platite de la bugetul de stat,dupa care politicieni astia ecscroci spun ca romani sunt vinovati pentru ca i-au votat de parca pentru asta au fost votati,adica asta au spus in campania electorala"votatine pentru ca vrem sa furam si sa vindem tot ce este bun in tara asta"sau parca romani au votat mereu acelasi partid,nici macar la ultimile alegeri cand sau dus la vot doar 30%din romani cu drept de vot adica majoritatea alegatorilor au boicotat votul tot degeaba a fost,in cazul asta politicieni nu spun ca romani sunt vinovati pentru ca ei i-au votat ci se sucesc ca la Ploiesti si spun:"asculta mai tu ala cu gura mare,acum te-ai trezit sa vorbesti cand puteai sa faci ceva prin vot ai preferat sa stai acasa,acum taci si rabda".
3
0
Pai ori le dati 30 de ani sa ii invatati minte,ori asta este,judecatorii dorm??
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
4815544473
5/49
1646443303-03-20246 8 4 7 2 1 1
joker
1812120439