REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

TRAFICANȚII din Constanța ‘preferă’ MINORELE pentru PROSTITUȚIE

TRAFICANȚII din Constanța ‘preferă’ MINORELE pentru PROSTITUȚIE

Replica API 25 ianuarie 2021 | 00:15 6092

Traficanții de persoane nu au luat pauză nici în plină pandemie de coronavirus și au filat și racolat copile pentru a le exploata sexual. Nu o spunem noi, o spun statisticile Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane din Constanța.

Traficul de persoane este o realitate îngrijorătoare existentă în România prin gradul de cuprindere şi accentuarea factorilor de risc, estimările contradictorii de altfel, neputând oferi suficiente indicii asupra dimensiunii fenomenului. Traficanții au „o muncă grea”, în sensul în care identifică mai întâi zonele de risc, conturează un anumit profil al potențialei victime și mai apoi acționează, provocând astfel mari suferințe familiilor vizate. Se pare că aceștia nu au luat pauză nici în plină pandemie de coronavirus și au filat și racolat persoane în vederea exploatării sexual.

Minore traficate prin metoda loverboy

În județul Constanța îngrijorător este faptul că în anul 2020, traficul de persoane a rămas în jurul cifrei înregistrate în anul 2019. Majoritatea victimelor înregistrate în anul 2020 la nivelul Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Constanța au fost de sex feminin, minore, racolate în persoană, prin metoda loverboy, existând promisiuni ale unui trăi mai bun sau posibilitatea formării unei familii, astfel traficanții determinându-și victimele să se prostitueze. De asemenea, 55% din victimele traficului de persoane din anul 2020 au provenit din mediul rural, 45 % provenind din mediul urban.

Cernavodă, raiul prostituției

Amintim faptul că în județul Constanța, cele mai multe cazuri de trafic de minore în vederea exploatării prin prostituție au fost înregistrate de-a lungul anilor în Cernavodă. Nu de puține ori s-a spus că în Cernavodă e ”raiul” prostituției, iar zvonul este confirmat inclusiv de statistici. Despre acest subiect puteți citi detalii aici:

Reportaj cu o prostituată româncă, publicat în presa străină. „În Cernavodă, 75% din fete ajung să se prostitueze”

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa speram ca o sa me vaccinam ca toti ca cei nevaccinati profita de noi cei vaccinati
0
0
Unde ai citit tu mai tembelule ca pedofilia s-a legalizat in Belgia siOlanda? Stii ce inseamna pedofilie? E legalizata prostitutia ,controlata de autoritati. Au bordeluri cu medici si tot ce trebuie. Asta da!
1
1
Buna ziua,unde pot gasii unul sa traiesc viata bine?
2
0
Pruia? Tot lover e full
0
0
RUSINE CA TRAIM IN VREMURI IN FEUDALISTE DC VINDETI PE FETE MINORE SI NU E RUSINE DC ESTE LEGALA PEDOFILI ESTE IN BELGIA SI OLANDA SI OSLO CAUTATI INFORMATII DESPRE PEDOFILIE
1
1
Iuzeir Raim Mustafa Tamer Rustem Mico care ma tepuit cu banii asta vinde si droguri Radu Alexa Alecu Costi Mocanu Sile Mocanu etc au fete inclusiv minore la produs mai vand si droguri
5
0
Orice trafikant ar trebui kastrat prin lege ,,altfel nu skapam de bolnavi !
0
0
Ce sa fiti tu ma amaratule? Poate doar cu limba
1
0
Vina este si a celor care merg in pandemie
0
1
Astea sunt BANKOMATELE VIITORULUI!! Paraie k harbujii si SKOL LOVELE DI ELE K MUSTARU PA KUR!!!
5
6
da-ti loverboii indeosebi bombardierii la o haita de negri sa-i futa si apoi postati pe net sa vada toata lumea sa vezi cum se linistesc. bombarderule tigan borat ce esti daca se legalizeaza tu iei fetele la omor sa declare ca fac asta de buna voie si nesilite de nimeni, in spania l-eau dat la tiganii cu bile in pula 203 ani de parnaie , in germania tarfa aia de bodi lasata libera de judecatorii corupti fluiera pana s-o termina spaga data la procurori.
12
4
La produs in lume.
9
2
Tomis nord tot ce vrei
3
1
Legalizati prostitutia,nu mai ajung banii la proxeneti ci la apropitarul bordelului si TVA la stat.Mai un control al DSPului,ITMului,mai un contract de colaborare cu medicul ginecolog dar situatia macar este controlata!
24
3
de ce inainte de 1989 nu exista asa ceva? si de ce acum exista? sistemul este de vina, DACA SE VREA imediat se termina cu asa ceva, dar nu se vrea, se vrea asa ceva, sistemul ii protejeaza si chiar ii favorizeaza si-i ajuta, nu vedeti ca politia e mana-n mana cu ei.Concluzie? votati in continuare, ca indiferent ce votati chiar nu-i nici o diferenta, diferenta are sa fie doar daca se schimba sistemul in TOTALITATE
15
2
Si eu caut ma chinui sa gasesc fete sa am relati cu ele si nu gasesc adica sa o duca bine cu mine hsine plimbari munte mare doar pt a ne fute si nu gasesc
9
7
mare investitor prin vanzarea de ghizlomele si branzoaice in centrul acvariului Cernavoda.Mentionez ca mi am tras doua limuzine prin metoda"furaciuni" din Europa de la consilierul "ciordeli" auto Piron Madalin dar niciodata nu am bani de salarii pentru sclavii mei care muncesc la gogoseria mea.Nu am bani dar ma sparg in figuri si ma laud ca mi am tras vila in buricul orasului,si mai ales cand accelerez bmw ul de 700 de cai sa auda prostimea ce "limuzina haladita" si periculoasa mi am tras eu.
10
5
Si eu mai trec prin cernavoda sa dau cu pl in makidoance.imi plac alea cu nasu mare care miros a branza cu aracet
17
15
Cam tarziu vati trezit. dar nu este timpul trecut pentru a stopa acest flagel. Mergeti si la palazu mare, sus in tiganie cum se spune, sa vedeti case si masini, la poarta unor analfabeti, care numai din asta traiesc, pescareala, camatarie si prosteala
22
2
Suntem de rasul Europei! De ce statul nu pune capat acestui fenomen de 30 de ani nu inteleg! Penitenciare noi si condamnari din fasa cu minim.30 de ani fara drept de.eliberare! Sa vad eu cate ciori o sa mai faca pe proxenetii!
33
1
justitia cica..... pesti cetateni europeni si au drepturi.........
23
2
Pesti nenorociti de doi bani care trebuie sa zaca in puscarie.
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218