REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traficul la sfârșit de săptămână în Constanța: mulți șoferi beți și fără permis!

Traficul la sfârșit de săptămână în Constanța: mulți șoferi beți și fără permis!

Replica API 2 iulie 2018 | 01:01 256

Poliția Rutieră a făcut dosare penale pe bandă rulantă!

Sfârșiturile de săptămână sunt, în special în timpul verii, prilej pentru șoferi să „își facă de cap” și să iasă pe șosele, la volanul autorutismelor, chiar și după ce au consumat mai multe pahare cu licoarea lui Bachus. Dar polițiștii s-au aflat la datorie, pe șosele!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, după miezul nopții, polițiștii din Costinești, Tuzla și Ovidiu au surprins șoferi care conducea sub influența băuturilor alcoolice.

În jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului, din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice.După aproximativ două ore, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Eforie Nord, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, a fost întocmit dosar penal. Și în Ovidiu, un bărbat de 30 de ani a fost surprins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

În toate cazurile, șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge și le-au fost întocmite dosare penale.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 29/30 iunie a.c., un șofer de 35 de ani, care conducea băut, a încercat să scape de polițiști și în loc să oprească la semnalul acestora, a apăsat pedala de accelerație. El a fost urmărit de polițiști, cu mașina de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe o distanță de aproximativ șase kilometri, într-un final reușindu-se blocarea vehiculului. În final, s-a stabilit că bărbatul băuse înainte să se urce la volan, iar acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Alți șoferi s-au ales cu dosare penale, vineri, 29 iunie a.c., tot pentru că au condus sub influența alcoolului. Astfel, polițiștii rutieri din Constanța au surprins, pe B-dul Mamaia, un bărbat de 50 de ani, care conducea deși era băut și nici nu avea permis de conducere. Mai mult, s-a stabilit că acesta fusese implicat într-o tamponare.

La rândul lor, polițiștii din Costinești au depistat un individ de 35 de ani, din Constanța, care conducea pe strada Principală, din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În schimb, polițiștii din Secția 8 Rurală Băneasa au depistat un tânăr de 22 de ani, care conducea un autoturism pe DN 3, prin localitatea Urluia, fără a avea permis pentru nicio categorie de vehicule.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plm e vara ,se distreaza lumea,mai bea cate un pahar.
0
0
Strada Renasterii un exemplu de lipsa de respect al soferilor fata de legi, dar cu acordul autoritatilor.
0
0
Infractori.Ca sa te urci la volan baut si fara permis de conducere te numesti din start infractor.Nici nu se mai pune problema de prezumtia de nevinovatie.
0
0
Popor de betivi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367