REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
13.6° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Traficul rutier din cartierul Tomis Nord va fi reorganizat. Vezi cum!

Traficul rutier din cartierul Tomis Nord va fi reorganizat. Vezi cum!

Andreea Vlaicu 23 februarie 2024 | 12:35 1547

Arealul delimitat de bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Sucevei va fi reconfigurat pentru a răspunde nevoilor comunității. 
Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Traficul rutier din cartierul Tomis Nord va fi reorganizat. Vezi cum!

Proiectul va fi implementat etapizat, în cursul lunii martie. Într-o primă etapă se vor institui sensuri unice pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Sucevei. În a doua etapă, se va institui regimul de sens unic pe strada Adamclisi și Sucevei. Strada Adamclisi va deveni cu sens unic dinspre strada Soveja către strada Sucevei, iar pe strada Sucevei va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Implementarea acestor măsuri a fost necesară pentru fluidizarea traficului rutier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne pisam pe cei care organizeaza traficul rutier in Constanta. Niste incompetenti. Se scot si se monteaza sensuri giratorii la foc automat in functie de necesitatile strainilor din multinationale nu a constantenilor. Pe banda de stanga la trocadero nu o mai poti lua si inainte pentru fluidizarea traficului. Banda de langa ax de la casa de cultura e hiperbola nu e dreapta etc etc. Deci cititi prima fraza iar.
1
0
Am ajuns sa facem 20 de minute de la City pana pe Dobrila Eugeniu din cauza închiderii blv. Lapusneanu si a sensului giratoriu spectaculos de la Oxford. Mai repede ajungi pe jos! Si mai bine pe jos, oricum, ca nu ai parcări pe nicaieri. Orașul e blocat, nu fluidizat.
3
0
Nu, mersi! Nu mai vrem legi de rutiera de la niste incompetenti!
1
0
Pe cine m**********i ai întrebat viorele? Ca pe cetățeni sigur nu! Cetățenii au votat sens giratoriu la intersectia Lăpușneanu cu suceava!
7
0
Ati luat-o razna de tot , ați distrus orice speranța ce a mai circula decent în oraș. Este și asta o realizare cu care te poți lauda la un șpriț, cum i-ai făcut pe p****i
7
0
Lasa ca îl alegem iar pe nea chiti și va fluidiza tot orașul. Ăștia ce visează noaptea pun în practica ziua. Abis aștept sa scăpăm de coșmarul vieții.
5
0
Asa este când vii de la vândut branza și treci la semaforizare la circulație rutiere la organizarea traficului mai pui și câte 4 treceri de pieton din 3 în 3metri! Ați distrus orașul cu fluidizarea vietii! În loc sa va opriți și sa ma întrebați cetățenii! Faceți doar prostii și mai mult încurcați! Chitac te-a tras Hira în jos ai pierdut mult din cauza ca i-ai dat mana libera sa facă ce vrea!
9
0
doreii din primarie ataca. bah, parca suntem intr-un film, banc cu p****i, nu stiu. il asteptam pe tovarasul Capsuna din serviciul rutier sa aprobe aberatiile acestea. sa traiti , in alt oras
6
0
Asa au schimbat sensurile in Constanta incat orasul e in prag de colaps la ore de varf. Au venit de la Eforie si de la Bucuresti sa ne arate ri ce e mai bun pentru noi. Sa ma pis pe ei
6
0
Inca o lada frigorifica de la mine pentru Vergil! Sa fie acolo...
11
0
Un vechi proverb international spune: "NU schimba ce merge bine!". Acest pseudo-primar si cu specialistii lui de 2 bani au dezorganizat tot orasul asta, atat cat era el de orasel de provincie! A facut atatea sensuri unice, a desfiintat sensurile giratorii de pe marile bulevarde (utile, dealtfel), a taiat copacii si a betonat inutil sute de metrii patrati! Nu a realizat o parcare adiacenta marilor bulevarde, spre interiorul cartierelor de blocuri! Este jale in Constanta! Imi pare rau sa spun dar cred ca toti specialistii lui sunt detinatori de cartoane colorate si nu de diplome adevarate! Strada Sucevei ca si Adamclisi sunt niste strazi secundare foarte importante de afluire /defluire si garare /parcare a autoturismelor proprietarilor riverani, care nu au loc de parcare in apropierea blocurilor de domiciliu. Desfiintarea sensului giratoriu de la fosta Banca a Religiilor si de la City Park nu a adus nimic bun! Ba mai mult au blocat /lungit traseul (timp pierdut + consum de combustibil).
11
0
Dorel lovește din nou! A început "fluidizarea" în Tomis Nord, căci în restul orașul a terminat și merge brici !
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369