REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Traficul se desfășoară în condiții normale pe Autostrada A2 București-Constanța, informează Infotrafic

Traficul se desfășoară în condiții normale pe Autostrada A2 București-Constanța, informează Infotrafic

Maria ONICA 26 februarie 2023 | 13:26 537

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pe DN 2P, Varianta Ocolitoare a municipiului Suceava, județul Suceava, întrucât s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autovehicule, eveniment soldat cu rănirea unei persoane, ce este evaluată medical. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Traficul se desfasoara in conditii normale pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, informeaza Infotrafic

De asemenea, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 352, pe sensul către Deva, în zona localității Simeria, județul Hunedoara, a avut loc un accident rutier între două autovehicule, o persoană fiind încarcerată, dar conștientă. Traficul rutier este oprit pe benzile 1 și 2 pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

La această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. 

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță și se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județele Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Cluj, Hunedoara, Sălaj și Suceava, nefiind impuse restricții de circulație. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Din cauza vântului puternic, au fost sistate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia.

Valorile de trafic se prezintă astfel:

DN 1 Ploiești – Brașov: aglomerație pe sensul de coborâre către Ploiești, între stațiunile Predeal și Bușteni, dar și pe raza loc. Cormarnic, iar pe celălalt sens se circulă aglomerat pe raza stațiunii Bușteni.

Autostrada A1 București-Pitești: trafic normal.

Autostrada A2 București-Constanța: trafic normal.

DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu: trafic intens pe raza loc. Boița, pe sensul de mers către Rm. Vâlcea.

„Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă și nu bruscați comenzile autovehiculelor. Folosiți frâna de motor pentru încetinire! Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire“, transmit reprezentanții Infotrafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407