REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TRAGEDIA care a ÎNDOLIAT o familie: copilul de 2 ani, mort în accidentul de pe Şoseaua Mangaliei, PLÂNS de apropiați

TRAGEDIA care a ÎNDOLIAT o familie: copilul de 2 ani, mort în accidentul de pe Şoseaua Mangaliei, PLÂNS de apropiați

Replica API 22 februarie 2018 | 00:03 1227

Viteza a luat un suflet tânăr miercuri seara, când un accident cumplit a avut loc pe șoseaua Mangaliei, în apropiere de zona Billa. Mai precis, un autoturism a luat în plin o familie care se afla pe trecerea de pietoni. Un copil de nici doi ani și-a pierdut viața, el fiind smuls la impact din brațele tatălui.

Pe rețelele de socializare au curs mesaje de condoleanțe, atât de la rude, apropiați, dar și de la persoane care au empatizat fără să îi cunoască pe aceștia. Tatăl se află în stare gravă în spital, fiind instabil, intubat.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ce durere poate sa fie pe parinti ,Dumnezeu va avea grija de tine pui mic ....nu stii cum sa faci in tara asta daca treci pe trecerea de pietoni nu e bine....
1
0
Dumnezeu sa te odihneasca in pace in ceata ingerilor ingeras mic durerea e imensa pentru noi vecini apropiati dar ce este in sufletul mamei familiei nu se poate imagina .ar trebui puse limitatoare de viteza la trecerile de pietoni sa avem si noi siguranta ,ca pe trecerile de pietoni se urca cu masinile pe noi fratilor sefi de autostrazi.
8
1
Treceri pt pietoni f prost iluminate. Inconstienta la volan. Pietoni dezinteresati in a se asigura in permanenta pana la traversarea totala a drumului public. Dumnezeu sa-i ierte pe parinti pt dezinteresul de a se asigura la traversarea drumului public! Dumnezeu sa-l ierte pe cel mic!
12
4
Eu am omorat o femeie beat si drogat si ma doare in ruc.Nici macar dosar nu am.Ai bani distrugi oameni !!!.
11
17
Copilul era tinut in brate, nu in carucior. Erau alte doua masini oprite la trecere. Idiotul avea viteza. Ce om normal la cap merge cu asa viteza intr-un oras? De ce unii nu pot respecta regulile de circulatie? Altul care a trecut prin sc de soferi precum gasca prin apa.
15
6
... Ca va suspenda permisele pt trecerea de pietoni ! Acum vreti sa fie cate unul la fiecare trecere ... Cereti-le politisti suplimentari lu OLGUTZA PROSTUTZA si CARMENCITEI SECRETARA DE VIDELE care au fortat iesirea la pensie a 9000 de politisti experimentati ... si au pastrat pedofilii , drogatii si nepotelele de sub birouri ...
12
3
Un suflet nevinovat s-a ridicat la cer! O familie distrusa! Pacat!
8
2
loc nepermis e mai sigur
1
9
Nu nepasarea autoritatilor si nesimtirea oamenilor a condus la tragedie.
6
1
Luat carnetul definitiv!
14
2
ar trebui sa puna camere la fiecare trecere de pietoni si sa ia carnetu fara explicatii de fiecare data cand un pieton nu e lasat sa treaca.
11
9
Copilul nici nu a stiut ce cauta el prin viata.Vinovati ii sunt si parintii.Nu se traverseaza cu un copil la risc,ca va opri ala masina,ca e trecere.Iata ca nu a oprit.Am mai vazut inconstiente care la trecere imping caruciorul cu copilul de pe trotuar pe sosea ca sa opreasca masina aflata in apropiere.Pana nu opreste masina nu se treverseaza cu copii.Si atunci mare grija pe langa masina oprita sa nu vina alta pe langa banda cu acelasi sens.
30
14
Dumnezeu sa te aibe in grija ingerasule
31
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367