REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TRAGEDIE în județul Constanța! Un COPIL de 6 ani a fost SFÂȘIAT de CÂINI

TRAGEDIE în județul Constanța! Un COPIL de 6 ani a fost SFÂȘIAT de CÂINI

Replica API 14 decembrie 2021 | 00:23 10718

Tragedie în județul Constanța! Un copil în vârstă de 6 ani a murit, după ce a fost mușcat, de gât, de câini, potrivit apelului la 112! Însă, ulterior, polițiștii au spus că e vorba de un singur câine. Totul s-a petrecut în localitatea Cotu Văii, comuna Albești. Potrivit primarului Gheorghe Moldovan, minorul provenea dintr-o familie recent mutată, care locuiește la marginea localității. ”Mă duc la fața locului să văd exact ce s-a întâmplat”, a spus primarul, pentru Replica.

Caz șocant în satul Cotu Văii. În cursul zilei de luni, 13 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, militarii din cadrul ISU Dobrogea și medicii constănțenii au fost solicitați să intervină în localitatea Cotu Văii, acolo unde un copil în vârstă de 6 ani a fost mușcat de mai mulți câini.

Din păcate, leziunile suferite de minor au fost incompatibile cu viața. Acestuia i-a fost declarat decesul de către medicii sosiți la fața locului.

Primarul din Albești, Gheorghe Moldovan, a spus că se îndreaptă către fața locului.

”Veneam dinspre Constanța când am aflat. Mă duc la fața locului... Știu că este vorba despre o familie recent mutată, care locuiește la ieșire din Cotu Văii”, a spus, pentru Replica, primarul.

Update: Polițiștii spun că e vorba de un singur câine!

Potrivit oamenilor legii, luni, 13 decembrie, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002.

A.V., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie omarati toti caini maidanezi. Sa nu mai moara copii
4
9
Pedeapsa cu moartea in chinuri pentru cei care au votat legea protectiei fiarelor , pentru cei care o aplica si pentru cei care o sustin!
5
9
Poate era deja mort copilul cand,sanchi l a muscat cainele. L o fi prins vreun pedofil in timp ce se ducea la magazin sa cumpere bautura pt unul din parinti. Sterilizate toate femeile care fac copii pt alocatii si ii lasa nesupravegheati "iarna pe ulita " !!!
8
9
Ba , nu va treziti ? Cat mai acceptati sa va fie copii hrana la caini , munca voastra sa hraneasca gibonii zingani ?
8
9
Stapanul este de tot cacatul. Xainele nu este vinovat,el este supus regimului stapanului. Pisica sau caine ,animalul se adapteaza mediuui stapanului . Cine e bou nu merita sa aiba pisicute sau caini.. Cine nu are suflet e oricum opac si daca are catel,ala va fi ciudat.
10
4
Un caine simpte un om rau
8
22
cand vezi atati iubitori de caini ,parca am fi nebuni. moare o minune de copil sfasaiat de javre si noi inca imbracam caini si le sugem limba.. la dracu cu aceste tampenii. fi-v-ar javrele ale dracu
31
13
ca asta e tara poolii !
16
6
Ptr 17.34 sa i pupi in fund pe totii cainii inclusiv pe mine
16
14
Candva, acum 50 ani, vanatorii impusau cainii fara stapani de la marginea orasului, predau blana si erau platiti. Acum, o gramada de gura mare si atat
35
12
Daca ai trei copii si nu le dai se mancare vin cei de la asistenta sociala si-ti ia copii de nu-i mai vezi o viata, daca ai 5 potai in casa nu te intreaba nimeni daca au mancat si nu ti-i confisca nimeni , ba chiar se ofera,imediat cativa f amabili cu haleala pt jighodii ! , rssa voStra de jjighodi cu jjavrele voastre !
34
16
toti ymbecilii care stau la parter in mangalia si.au luat javre de talie mare care hamaie toata noaptea.nu se pot otravi,racori cumva,caci nesimtitii nu reactioneaza!
25
14
Nu te pui cu cei de la protectia animalelor ! despre cele din ograda necesare traiului ca porci, vite, oi si pasari acolo este o alta problema sa vedem ... si sa speram ca poate daca vor cei de la UE altfel eutanasierea , cu caini si pisicile este alta problema : avem atati iubareti de aceste salbaticiuni caci uni chiar traiesc cu ele , mai ca s-ar si cununa dar ... le este rusine de vecini : asa ca Ei stiu ce si cu cine stau la masa : Avem salbaticiuni peste tot, ursi, porci cu dedicatie si tiriaci si partari zis catelari la tot pasul !
8
13
ce pzd mamiilor voastre aveti cu iubitorii si crescatorii de ciini?!ala e un ciine fara stapin.....care nu avea ce sa caute aiurea pe strada!cine e de vina?!indolenta autoritatilor!acolo e la tara,da' in orase?!cine raspunde ?!AUTORITATILE care se caca pe eleca n-au bani!de 30 de sni n&au,nu pot!hai sictir!si ptr aia care "i-at omorii...ati avut pe cibe avreodata in virfil catarii sau in baioneta?!mars,javrelor!
14
33
Uitandu-ma la poza asta mi se face groaza . Si eu am copii mici , nu stiu ce as face daca mi s-ar intampla asta. Trebuiesc luate masuri...vrem sa ne aliniem ca in vest- asa ceva este inacceptabil .
31
11
sa vezi despagubiri ce plateste primarul acum
10
11
Eu am spus mereu sa fie omorati toti caini vagabonzi,nu sunt un om crud dar aici trebuie sa alegem intre viata unui animal si viata unui om,despre cum sunt cheltuiti bani;pentru adaposturile pt.caini sau pt.spitale pentru oameni.
53
21
O fi facut copilu ceva, nu il musca cainele degeaba
17
76
Acesti iubitori de animale tin animalele la poarta ca sa nu treaca oameni pe strada lor, sunt niste monstri are urasc oamenii
49
19
... in zona centrala, nu la periferie, o haita de 7-8 caini se lafaie pe terenul viran de pe strada Unirii. Se dau la copii si biciclisti, dar primarii dorm pe ei, vai de capul lor!
40
11
Puscarie pe viata pentru administratie. Nici in evul mediu nu se intqmplau d-astea. sunt perfect cu cel care a semnat mu we
50
11
Iubitorilor de potai care se ca'ca pe strada si nu strang dupa ei, mu we celor care vor spune ca sigur a facut copilul ceva, CA CAinele nu l ataca el asa degeaba, mu we primaria cta si amiralului de carton
71
14
Trebuie amendati toti detinatorii de potai care nu le au sterilizat ori lasa potai pe starzi iar primaria din Albesti sa dea 2000 000 euro familiei , Prea multe accidente si agresiuni din nesimtirea unora care inca nu au inteles ce au de facut Bietul copilas ce a indurat ,Condoleante parintilor
72
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367