REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
16.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

TRAGEDIE înainte de Crăciun: O FAMILIE cu 4 COPII a rămas pe drumuri

TRAGEDIE înainte de Crăciun: O FAMILIE cu 4 COPII a rămas pe drumuri

Replica API 15 decembrie 2020 | 16:46 5985

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în localitatea Mihail Kogălniceanu, strada Oborului nr 8, acolo unde a izbucnit un incendiu.

Din primele informații, incendiul se manifestă la o casă.

Update: Potrivit reprezentanţilor ISU, la faţa locului au intervenit 2 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Palas, o ambulanta smurd b și o ambulanta saj. Ajunși la fata locului pompierii au găsit incendiul ce se manifesta generalizat la întreaga casa pe o suprafață de aprox 100 mp. Din interior s-au autoevacuat 8 persoane. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, 2 au fost transportate la spital. Cauza probabilă e în curs de stabilire.

Update 2: Potrivit declaraţiilor vecinilor, situaţia acestei familii este una foarte grea, 8 suflete rămânând fără casă în prag de sărbători: "Oameni buni, sunt 8 persoane, 4 copii cu vârste diferite şi 4 adulți. Le-a luat casa foc, nimeni nu vrea să se intâmple aşa ceva, i-am văzut cu ochii mei, i-au scos în chiloţi şi picioarele goale şi au fugit la vecina Simona Glodeanu. Să fim oameni buni şi să reacţionăm, stau 8 persoane şi cu 4 persoane familia Simonei în casa care stau." Vecinii cer ajutorul autorităţilor în acest caz, sau a oricui vrea şi poate să ajute. Numărul de telefon al bunicii care are grijă de copii este 0734048847.

Update 3:

Arimex Comexim 2000 SRL, firma care asigură hrana pacienților din Spitalul Județean, a luat legătura cu membrii familiei și îi va ajuta.

”Cu implicarea unor buni samariteni, asociația noastră i-a cazat la hotelul Emi din Mihail Kogălnicanu. Îi vom hrăni și ajuta. Am luat legătura cu doamna subprefect și cu doamna primar Belu. Am purtat discutii si cu DGASPC Constanta. Maine vom avea o întâlnire să vedem ce putem face. Noi vom ajunge în următoarele momente lângă familie”, au transmis reprezentanții societății.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este pacat cand vezi astfel de stiri si unele comentarii.asta este dovada ca societatea romaneasca a decazut atat de mult incat nu cred ca exista vindecare ,,,,,,,,vedem oameni bogati care nu se mai satura de bani si alti oameni care nu au ce.manca sau unde dormi......este asta societate?este asta dreptate?este asta corect?
0
0
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
0
3
De la 16:50 inclusiv, in jos : sunteti niste cretini !
0
2
Tot respectul pt voi! Totusi cand citesti comentariile de mai jos te infiori.
12
2
De ani de zile se stia ca sunt putrede conductele asa ca ia masuri macar la vara fa credit la banca si cumpara centrala sau te muti
3
4
Pe fagabou de ce nu ai apa. A schimbat conductele cand trebuia? Sau vrei sa le schimbe Chitacu in 2 luni??
7
8
ATI VOTAT PENTRU CONSTANTA ALTFEL ! Sarbatori fericite va doresc !
9
12
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407