REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

TRAGEDIE la MATEI BALŞ: CINCI PERSOANE AU MURIT CARBONIZATE

TRAGEDIE la MATEI BALŞ: CINCI PERSOANE AU MURIT CARBONIZATE

Replica API 29 ianuarie 2021 | 17:59 5059

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popor ! Stati linistiti ! Niciun spital regional construit de psd nu o sa arda! Promit!
2
1
Cand va scriu ca, Coruptia ucide, nu ma credeti. Sa nu-i mai compatimiti pe aia care sunt la parnaie pentru ca au furat din banul public. Uite ce se intampla cand se fura si nu se investeste in sanatate! Poate il mai compatimiti pe dracnea, care mai are oleaca si o sa zburde liber cu caprioara prin Brazilia! Va meritati soarta mamaligarilor!
3
2
Pesede e de vina!
13
2
Spalati-va pe maini
9
1
Angi nu ai inteles nimic retardatoooo
4
1
Domn voiculescu natiunea se sparge in gratare si bmwuri la mana a doua.Se cumpara la greu papica si alcool si asta e tot.Te duci in mall si te uiti la oameni si vezi numai priviri de bivoli tampiti pt. care nu conteaza decat clipa.Natiunea Romana e pe duca.Nu exista patriotism, oamenii au devenit din ce in ce mai prosti si mai bolnavi si lipsiti de bun simt.Politicienii nu au facut nimic de la revolutie pt. tara si nici nu vor face pt. ca sunt preocupati cu ciordeala.Daca exista oameni care au ceva in cap ei isi iau talpasita ,de aceea au ramas aici numai cretini si cei in varsta fara optiuni
13
1
Ministrul trebuie arestat. Asa cum facea DNA-ul prin 2015. Acum de ce nu face. Asta nici macara demisia de onoare nu o sa-si dea, ptr ca doar ce s-a asezat pe scaun si mai are de furat. Pacat ca poporul doarme, de-altfel la mobilizarile manipulatoare ale securistilor umpleau Piata Victoriei. Atunci aveau motive...acum n-au. Ce pretentii poti sa ai de la natia asta parazita?
11
5
FMM psd! Rahatul ala de Ciolacu, nenorocit ordinar si infect, iese si spune Cate spitale trebuie sa mai arda pentru ca acest Guvern sa faca ceva? Nu iti este rusine mai animalule, sa spui asa ceva? Cand partidul tau de hoti comunisti au distrus sistemul sanitar si au lasat oamenii simplii, in mizerie si saracie? Meritati sa vi se intoarca tot raul pe care l-ati facut, scarbe ordinare! Sunteti blestemul acestui popor, de 30 de ani! FMM de nenorociti! Cat tupeu pe jegosul asta! Dispari, lichea! Cu tot cu partidul vostru de rahat!
11
15
De cand a pus iohanis ghearele pe putere mor romanii arsi de vii.
22
3
se formeaza o comisie de ancheta,se trage de timp,se lungeste,..iar intr-un final nu e nimeni vinovat,poate niste demisii de ochii lumii,demisionarii avand locurile asigurate in alte locatii,...pe posturi similare,poate chiar avansati
15
0
In ultimii 20 de Ani a condus ciuma portocalie cu base in frunte, si a preluat fuererul cu ciuma galbena. Intre timp s-a interpolat psd 2 Ani si a mai ridicat un pic nivelul de trai prim marirea salariului minum si alocatiile copiilor. Noroc cu viermii de dreapta care ne conduc de 20 de Ani si cu prostii care ii voteaza si mai pun botu la vrajeala cu ciuma rosie
17
2
Presedintele Romaniei,Guvernul si Administratorul spitalului sunt toti vinovati!Este al 6 lea incendiu la spitalele din Romania in ultimul an de zile si nu s-au luat masuri necesare privind cauzele,mentenanta...Ministrul Sanatatii trebuie trimis acasa fiind cel mai slab pregatit pentru aceasta functie,Prim-ministrul Catu sa-si dea demisia si asa e preocupat de alte probleme si nu de revenirea economiei Romaniei.Conducatorii partidelor politice si politicienii, in general, e timpul sa-si revizuiasca atitudinea fata de popor si tara,sa lase hotiile si pensiile speciale si sa se apuce de munca !!
18
3
S au marit salariile cu vreo 300% cu vreo 3 ani in urma ca sa fie ceva performanta prin spitale .Au publicat niste spitale salariile ,si la nivel de Romania sunt regesti ,acum s au mai dat niste sporuri colosale .Ce se intampla de avem atatea accidente?Este normal sa nu avem bani de medicamente pt ca au plecat banutii in salarii,dar sa avem si incendii este de neinteles.
19
1
30 de ani de bataie de joc si voi ii votati si ii pupati in cur in continuare, si latrati continuu ca prostii sa-i sustineti. Voi crapati si ei prospera. Noroc cu natura care mai ia cate o hahalera, ex moisoiu, dar f putin. Prostilor
12
3
Poate le-a facut ma-ta, aia curva si betziva.
13
5
hotiilor facute de pesedei ani de zile !!! Muie pesedeii cu cacat !!! Si postacilor sugatori de cacat !!!
8
20
Bai, voi realizati in ce tara traim ? La 5 ore dupa producerea incendiului ei mai gasesc un cadavru carbonizat in baie. Dupa 5 ore !!! Si Arafat, seful de la situatii de urgenta e bine mersi. @Escu-le, stai jos. 4, esti prost facut gramada.
24
2
Muie mata ma, ia vezi, in 20 de ani cine a fost la putere? Idioti ca tine peste 4 ani vor spune iar ca PSD a fost la putere ca a castigat alegerile ca partid asta toamna!!!
18
4
Faceti angajari de personal, directorii nu pot conduce bine fara personal. Mai terminati cu stresul si nu mai chinuiti oamenii competenti sa munceasca cat 10.
18
3
Numai aratati xu xegetul leprelor ca e si vina noastra a tuturor. Mu avem nici.o idee de simt civic, am devenit pasivi la monstruozitati, ne intereseaza numai sa furam sa ne fie noua bine, si suntem campioni la comentat. Suntem niste nenorociti care am distrus romania, noi poporul.roman nu vreun partid politic sau justitia sau oricine ne mintim ca e de vinanumai noi nu.Sunt mortii care ar trebui toti sa i avem pe constiinta, toata natia asta nenorocita care ne credem speciali, natia asta care isi omoara propriul popor prin furt, coruptie, minciuna,ura, nepasare.Numai aratati cu degetul vitelor
11
9
MUIE PSD....Asta inseamna 20 de ani de conducere pizdista...postacii pizdisti sa suga poola....
6
26
Dotarile invechite ,lipsa de interes real al tuturor conducatorilor tarii pentru sanatatea ,siguranta alimantara,starea materiala a romanilor se vede clar. Se mai intampla si defectiuni ca peste tot in lume,insa la noi de vorba de imbatranirea acuta a sistemelor cu care sunt echipate spitalele si alte institutii in afara de cele care spioneaza populatia .
19
2
Exista foare multe improvizatii in spitale... De aici si aceste nenorociri. Ne trebuie spitale modulare, care din 5 in 5 ani sa fie demolate si inlocuite..In felul asta scapi si de bacteriile si microbii pe care ii iei de acolo.
20
0
TREBUIE SA MAI ARDEM CA SOBOLANII IN ROMANIA PANA SA FACA ASTIA UN SPITAL NOU.
19
0
Astia doar alungati cu parul pleaca de la ciolan. Niste nesimtiti. Ne ard parintii si bunicii fara nicio remuscare. Rusine!!
22
3
Esti tu o sugatoare de pula. Mars la oala tarfo. E vina psd ca sugi tu pula in lift? Asa se pare, pai mai suge daca tot e vina psd
17
12
Stati sa va ucida criminalii idiotilor si cretinilor de romani lasi si tradatori !
8
7
Astea sunt bombele cu explozie intarziata lasate de PSD.
14
31
coruptiaucide!!!
27
5
KWJ, Catu &CO
27
6
Vlad Voiculescu ar trebui sa isi dea demisia. Cam asa este normal. Doar ca plusistii si usristii nu latra acum.care este reactia lui Ion Barna Ciolos?niciuna.greaua mostenire.voiculescu tace ca kktu in iarba. Se ascunde in spatele lui Arafat si Cercel.gunoiul plusist.fmm de jeg.ce erau ciumati dar ce sunteti voi.mai mizerabili si mai toxici.mizeriilor.
27
6
Demisia guvernului! Tefelistii unde sunt? Acum nu mai ucide coruptia si incompetenta???
32
8
Ponta nu si-a dat demisia pt.ca cineva a dat foc ci pentru ca a in primele zile dupa incendiu refuzat transportul arsilor pt.tratament in strainatate ramanand insensibil la rugamintile oamenilor si facanduse vinovat pt.moartea cu zile a multor arsi din cauza infectiilor intraspitalicesti,infectii despre care toti directori de spitale din Romania spuneau ca nu exista dar au fost contrazisi de medici belgieni si francezi care s-au ingrozit de ce au vazut,altfel din1990 pana astazi nu a fost condamnat nici un manager de spital cu toate ca au facut astia niste abuzuri destul de mari.
14
23
Daca,atentie,daca ajungi la spital,ai toate sansele sa pleci in sicriu,cu o forma grava de covid,cu un cadou din partea spitalului,baterii rezistente la orice,datorita lenei angajatelor platite regeste de pesede,sau,mai recent,ars de-a gata. Ce arde nu putrezeste!
28
7
Nu mai inteleg nimic! Coruptua nu mai ucide? Au murit oameni la Suceava,Neamt, acum la Bals si nimeni nu si da demisia, pentru ca la conducere sunt tinerii frumosi care urlau ca descreieratii pentru corectitudine, politicieni onesti..bla..bla. Ponta si a dat demisia doar pt ca cineva inconstient, cu intentie a aprins focul intr un club, iar acum pacienti bolnavi, nevinovati mor in spitale si ministrii apsr la tv si isi bat joc de noi, cu explicatii puerile, adica vor sa ne faca sa intelegem ca e normal sa mai moara oameni. Rusine pnl, usr, si care mai sunteti. Sunteti acelasi rahat imputit ca
37
10
Ce investitii in spitale ne trebuie!?Hai sa mai cumparam niste pocnitori Patriot sa le tragem la Midia!!!
20
4
Iti dai seama ca traiesti intr,o tara de lumea a treia, atunci cand te duci la spital sa te faci bine dar ajungl a cimitir carbonizat.
42
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468