REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tragedie! Un fotbalist și-a ucis cu sânge rece fosta iubită

Tragedie! Un fotbalist și-a ucis cu sânge rece fosta iubită

Replica API 24 august 2022 | 00:00 1174

Italia este în stare de șoc, după ce Giovanni Padovani (27 de ani), fundașul central al celor de la Sancataldese, din Serie D, a ucis-o pe Alessandra Matteuzzi (57 de ani), fosta sa iubită.

Recent, femeia a depus o plângere împotriva lui Padovani, sub acuzația de hărțuire. Însă fotbalistul nu a renunțat să o urmărească și totul s-a terminat cu o tragedie. Jucătorul, care în trecut a fost și model, a lovit-o cu bestialitate pe Alessandra Matteuzzi, cu mai multe obiecte contondente, o bâtă de baseball și un ciocan, printre altele.

Giovanni Padovani a așteptat-o pe fosta sa parteneră în curtea blocului în care aceasta locuia și i-a provocat răni incompatibile cu viața. Medicii au găsit-o în stare de inconștiență, iar în drum spre spital a murit. Fotbalistul a fost reținut și va fi acuzat de omor calificat.

În momentul în care l-a văzut pe Padovani, Alessandra Matteuzzi vorbea la telefon cu sora sa: ”A coborât din mașină și a început să țipe: `nu, Giovanni, nu, vă rog, ajutor!` Eram la telefon, am sunat imediat la poliție, care a sosit imediat. Până la urmă a bătut-o până la moarte", a declarat sora victimei, potrivit Gazzetta dello Sport, citată de digisport.ro.

De-a lungul timpului, Padovani a evoluat la mai multe echipe modeste din ligile inferioare din Peninsulă și nu a depășit niciodată nivelul de Serie C: Gavorrano, Anziolavinio, Santo Stefano, Sacilese, Bellaria, Virtus Bolzano, Borgaro, ARconatese, Argentina, Cailungo, Pomigliano, Vastese, Rieti, Agnonese, Foligno Calcio, Correggese, Troina, Giarre și Sacataldese.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272