REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

TRAGEDII fără MARGINI! Trei copii au MURIT în moduri CUMPLITE, la Constanţa!

TRAGEDII fără MARGINI! Trei copii au MURIT în moduri CUMPLITE, la Constanţa!

Replica API 5 septembrie 2017 | 00:00 351

Toamna și-a făcut apariția pe un drum pavat cu tragedii! Trei copii și-au pierdut viețile în moduri cumplite! Doi au ars de vii și unul a murit în urma unui accident rutier. În toate cazurile au fost declanșate anchete, urmând a se stabili împrejurările în care s-au desfășurat nefericitele evenimente.

Săptămâna trecută a fost una încărcată de evenimente tragice. Mai multe persoane și-au pierdut viețile în urma unor accidente rutiere și incendii. Printre acestea se numără și trei copii. Astfel, în noaptea de joi spre vineri, 31 august spre 1 septembrie, în jurul orei 4.36, Dragoş Constantin Ane (preot la biserica Sf. Nicolae din Tăușeni, Cluj) a condus un autoturism pe A2, dinspre Bucureşti către Constanţa, pe banda 2, şi, ajungând la km. 188-189, pe fondul unor preocupări de altă natură (s-a întors la copiii care se aflau pe bancheta din spate), a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un TIR, care mergea pe banda 1, după care a ricoşat în parapetul despărţitor, potrivit oamenilor legii.

La fața locului, un copil de un an (fată) era în stare gravă, cu traumatism cranian, altul de 3 ani (băiat) era resuscitat, o femeie de 38 de ani (Sanda Ioana Ane) avea mai multe traumatisme, dar conştientă, la fel şi şoferul. Totodată, la spital a mai fost transportată o minoră, în vârstă de 7 ani, cu traumatism lombar. Din păcate, în urma protocolului de resuscitare, băiatul în vârstă de 3 ani a fost declarat decedat. Oamenii legii continuă cercetările.

Apoi, în seara de 1 septembrie, un incendiu izbunea în cartierul Km 4 - 5 din municipiu. Un apartament situat la etajul 1 era cuprins de flăcări. Un vecin a reușit să spargă ușa de la intrare și să salveze o minoră în vârstă de circa 4 ani, însă mama acesteia și sora de un an și jumătate au decedat. Și, din păcate lanțul tragediilor a continuat.

Astfel, în seara de duminică, 3 septembrie, o autorulotă cu numere de București a luat foc în mers, în timp ce se afla la intrare în stațiunea Mamaia, pe bulevardul cu același nume. Când a simțit miros de fum, bărbatul a oprit autovehiculul și a încercat, alături de soție, să salveze cei doi copii care se aflau în interior. Au reușit să-l scoată pe băiat, dar la fata în vârstă de 6 ani nu au mai ajuns. Aceasta a fost găsită carbonizată. Oamenii legii au declanșat anchete în toate cele trei cazuri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108