REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Trai pe vătrai, nenică! 12.000 de euro a costat deplasarea primăriței Mariana Gâju la Bruxelles!

Trai pe vătrai, nenică! 12.000 de euro a costat deplasarea primăriței Mariana Gâju la Bruxelles!

Mirela PASCAL 3 octombrie 2023 | 00:00 9241

Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, membră de frunte a PSD Constanța, este o prezenţă vie şi permanentă a evenimentelor de la Constanţa şi din lume. Se plimbă peste mări și țări, cu treburi administrative, bineînțeles, pe banii statului... și nu sunt deloc puțini. De exemplu, o singură deplasare în afara țării ne-a costat peste 12.000 de euro. Unde? La Bruxelles.

Trai pe vatrai, nenica! 12.000 de euro a costat deplasarea primaritei Mariana Gaju la Bruxelles!Mariana Gâju

În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2022 a avut loc la Bruxelles cea de-a 152-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor. La eveniment a participat și primărița din Cumpăna, veșnica Mariana Gâju în calitatea sa de membru al comitetului. Și, ca să nu zică că s-a dus degeaba până acolo, Gîju a luat cuvântul și a transmis o pledoarie lungă, lungă, având intervenție cu tema „Politica de coeziune în zonele rurale”.

„Politica de Coeziune oferă platforma ideală pentru dezvoltarea sustenabilă, pe termen lung, a zonelor rurale. Uniunea urmărește reducerea discrepanțelor dintre nivelurile de dezvoltare ale diferitelor regiuni și a întârzierii regiunilor cel mai puțin favorizate. Dintre regiunile vizate, se va acorda o atenție deosebită zonelor rurale (...) În primul rând în zonele noastre rurale, unde situația este îngrijorătoare. În acest sens, salut comunicarea viziunii pe termen lung, dar trebuie să venim urgent cu noi acțiuni concrete. Nu ne putem permite să pierdem oportunitățile oferite de actualul Cadru Financiar Multianual și Mecanismul de Redresare și Reziliență, dar ar trebui să ne gândim deja la viitor, după 2028 și următorul Cadru Financiar Multianual. Dacă dorim ca promovarea și dezvoltarea zonelor rurale din Europa să capete amploare, trebuie să continuăm să le discutăm”, a susținut Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna, în intervenția sa din plenul Comitetului European al Regiunilor, cu precizarea că este doar un rezumat al pledoariei.

Trai pe vatrai, nenica! 12.000 de euro a costat deplasarea primaritei Mariana Gaju la Bruxelles!
Și, cum deplasarea nu avea s-o facă din propriul buzunar, că doar s-a dus în interes de muncă, aflați că ne-a costat ”excursia” primăriței nu mai puțin de 12.088 de euro. Ce bine e să fii angajat la stat!

Mariana Gâju, omniprezentă

Mariana Gâju este unul dintre cei mai activi primari din Constanța. Este membră în Asociația Comunelor din România - Prim Vicepreședinte; în Liga Femeilor Primari ai Comunelor din România - Președinte, în Filiala Județeană Constanța a Asociației Comunelor din România - Președinte; în Consiliul Regiunilor și Municipalităților Bruxelles - Vicepreședinte, în Comisia de Mediu și Comisia de Economie din cadrul Comitetului Regiunilor Bruxelles - Membru; în Biroul Comitetului European al Regiunilor - Vicepreședinte și în Consiliul Autorităților Locale din Republica Moldova și România - Membru în Consiliul Director.

Este și vicepreședintele Organizației Femeilor Social Democrate din România; președintele Organizației Județene de Femei a PSD Constanța, și președinte la Organizația Comunală a PSD Cumpăna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand o văd pe asta, zici ca ne-am intors in comunism
0
0
A si aparut la antena 1…:))
0
0
iti multumesc
0
0
S-a dus bou si s-a-ntors vaca.
1
0
Aceasta bahnita libidinoasa si scabroasa dupa ce ca este plina de milioane de euro furati, ciolana e pistol cu apa pe langa croncanitoare, a sracu foame in gat haleste orice euroi, chiar daca in cutie e un mare c*****i daca e moca inghite ca pelicanca pana o sa o ia dracu inpreuna cu retardatii care o lauda neconditionat folosind invariabil sintagma"a facut ba"
2
0
Gaju și cu Lupu , somitățile cenușii ale Ctei!
5
0
de vina e prostimea analfabeta care de 30 de ani voteaza asemenea specimene gen hoasca asta batrana ,zici ca-i Ana Pauker sau Buzatu miliardarul de la Suceava.....
9
0
Ai dreptate primăria Cuza Vodă este în situația falimentului au angajat la TESA in jur de 50 de persoane.Ce fac 50 de persoane la o comună de 4000 de oameni?
6
0
Tu esti acelasi cu Caltunas. Asa ca citeste mai jos ce am scris pt tine. Si in plus sa ma si cac si in gura ta ca sa ai gura plina si sa nu mai poti sa o lingi pe hoasca asta in c*r. Fimear scarba de voi.
1
3
handicapatule ordinar, cand nu ai iesit niciodata din tara spre vest, aici ti se pare ca e raiul. taci dracu din gura, prostule scarbos, ca esti handicapat mintal. Pisamas pe tine si pe hoasca asta. Abia astept sa pateasca toti retardatii astia ca Buzatu nenorocitul ala de la Vaslui si ca mazare si ca Porcusoru! I0-a blestemat lumea sa se aleaga praful de ei! si de vaca asta, la fel sa fie! Iar tu ne pisam pe botul tau d elingau ordinar. linge-o in c*r in continuare pana o baga astia la puscarie, ac dupa aia gasesti tu un alt c*r de pesedist sau penelist de lins. Sa vina aur sa va f**e in c*r!
2
2
Bagamias p**a in mata de ordinar. Da, ba cacatule, e foarte naspa. Peste tot unde au fost pesedisti si pnelisti s-a ales praful. Foarte rar politicieni ok de la scarbele astea de partide. Dute dracu si mori in p***a matii cu pesedista ta imputita. O sa o sugeti la alegeri boratura dracu care esti pisamas in gura ta!
3
3
votam la misto aur numai ca sa scapam de voi
5
6
Lasa ti mai femeia in pace mai. Unde va credeti? In parcare la Auchan? Mergeti doamna unde vreti. Japonea, Tokeo, Melboro. Asta e in Australea
8
2
Cumpana si madam Gaju e ca in proverbul Pe afara vipsit gardu si inauntru leopardu…cand apare la antena 1 e circoteca…numic concret…doar cat se zbate ea sa faca si nu poate …urata comuna….cica a pus gaze si canalizare…pai normal ca altfel ramaneau 1000 de locuitori in Cumpana……mai frumos e in Valu…Topraiaar…si multe altele….aici praf, noroaie si trafic pe kmmmmm
9
3
Ratatii-s majoritari in Cumpana din moment ce aleg asa caricatura la Primarie.
8
5
Bravo !! Balada Cumpeney !! Premiul intai pentru poezie ! GAJULEASA CYRKAREASA
10
5
MAI CIUDATA A FOST APARITIA ACADEMICIENCEI LA CEREMONIA DE DEMOLARE A STADIONULUI FARUL ,CA SA BIFEZE PREZENTA RAPITOARE IN ROCHIE DE SEARA CU TOCURI PE GAZON,CE TREABA AVEA EA ACOLO, NU SE STIE,SI INSOTITA DE UN DOMN IN ALB CU MANA IN ERE C TIE LA 90DE GRADE TRANSPORTANDU-SI TELEFOANELE CU MULTE CAMERE,SPORTIVII NU MAI AVEAU LOC PE ACOLO, ERA MADAM CAJU, SUFLETUL DIN SPORTUL CONSTANTEAN
10
8
hai sa facem un calcul 1000 e biletul dus si intors la calsa lux.deci 2000 e 3 nopti la hotel de lux 500 e..deci 1500 e masa 3 zile la lux...inca1000 e deci la maxim lux 4500 e.mai punem ca sa fim baieti buni inca 500 de e spagi taxiuri..deci 5 000 e.de aici pana la 12000 e cale luna.na voi sunteti nebuni?dna ul?curtea de conturi?nimeninu se sesizeaza??????fura astia ca n codru
12
9
In Cumpana stralucitoare, pe strazi si trotuare, O primareasa, Gajuleasa, cu promisiunea -i mare Cu bani in nestire, la Bruxelles zboara “măcar” Dar ieuro se duc pe apa sambetei, si asta nu-i atat de clar. La radio si televizor, ea isi face reclama, Promitand strazi asfaltate, dar ne da doar drama, Dar Cumpana, viitorul nostru, rabdator asteapta, Cumpaneni amuzati, de promisiuni, inca sunt in spectacolul ei captivi Primareasa noastra, o comedie vie, Cu fondurile publice se joaca ca-ntr-un joc de zaruri, Iar Gajuleasa, zambind cu subinteles, Ne arata cum ajungem sa fim noi pe minus si ea bine -nteles Pe plus!
11
9
Dar ce a cautat coleoptera asta acolo ?
17
9
Asta-i ironia sortii! Dupa al doilea razboi mondial, imediat dupa venirea comunistilor la putere, in Cumpana a fost "ales" ca Primar , cel mai sarac si betivan satean! Au trecut anii si a fost aleasa , aceasta doamna, care era si ea o simpla muncitoare! Anii au trecut, a avut si realizari, s-a intremat si ea , dar legea este de partea ei! Acum numai satenii pot rezolva si imbunatatii situatia comunei! Sa aleaga un Primar tanar, cu scoala si cu viziuni aplecate asupra cetateanului / sateanului si nu numai asupra propriei persoane! Este de neconceput ca o autostrada sa treaca pe langa comuna, pe pamantul comunei si ei , satenii /cetatenii - sa nu aiba acces rapid la autostrada! Sa mearga pana la Agigea, ca sa intre pe autostrada! Cine a conceput tehnic, cine a construit si inventat aceasta autostrada fara ca aceasta comuna mare a Constantei , sa nu o aiba la indemana, inseamna ca a facut o scoala de 2 bani , de dupa Revolutie! Vom trai si vom vedea ! Atentie la apropiatele alegeri !
16
10
madam asta si-a luat si coafeza cu ea de au dat 12000 de euro ?
18
7
tineri nu sint la cumpana? altele sint cerintele acum. mai exista si pensie!
12
9
Stat paralel. Una in care ni se impun taxe si impozite marite si una in care se bate joc de banul public.
21
6
Vai de capul nostru, au ajuns sa reprezinte tara toti analfabetii. Trebuie sa avem obrajii crapati de rusine. Trist, foarte trist.
19
6
Scufita rosie! E ridicola imbracata in rosu mai tot timpul!
24
6
Slăbuț...la Noua Dreaptă, dacă va veni partidul comunist va avea 3 ani în plus și 200.000 de roabe. Nu va fi la sanatoriu moarte bandiților! Abia acum îmi dau seama cata dreptate aveau comuniștii.
12
3
Deci notăm, când va veni Noua Dreaptă la putere va mai avea de recuperat la canal și suma asta. Încă 50.000 de roabe.
15
5
Mai devreme sau mai tirziu trebuie sa dispara si b.asinoasa asta , e un fel de Buzatu si asta !ne este greata de maimuta asta nemuritoare
23
7
Am fost coleg cu ea in generala,era cea mai prowasta din clasa
30
7
De nodul rutier se va mai auzi la anu, inainte de alegeri ….ca sa mai vanda niste gogosi pentru prostime…si intr adevar este cea mai urata comuna din judet..daca ploua pe celebrul bulevard sos Constantei te umpli de noroi iar cu caricaturile alea de trotoare ce sa mai zicem….iare ea cabd pleaca la Bruxelle nu vede p******a adta de comuna?…se lauda cu gaze si canalizare si centru civic si p******a aia de targ …o sa apara la antena 1 si o sa ne explice ea cum a cazut licitatia pt nodul rutier..:)
21
5
Nu-i putin lucru ca sa vorbesti acolo , si sa fii si ascultat(a) ! A expus problema cu care se confrunta primariile rurale,pentru a se cauta sprijin si solutii la nivelul UE , ca sa va fie mai bine....Dar , pe magari ii intereseaza de unde beau oile apa ! Mare pacat ca nu a avut si orasul Constanta un astfel de primar !
14
24
Sper ca la Bruxelles a vorbit in franceza sau engleza ca de cand e primar a avut timp sa invete Dar mai bine se ducea in judetul Alba ar fi costat o mai putin si avea ce invata de la primarul din comuna CIUGUD care este cea mai frumoasa comuna din Romania cu un PRIMAR fost asistent medical care a reusit sa faca o comuna de toata fala si nu cred ca s a dus des la Bruxelles.La CIUGUD orasenii se muta in comuna ca au locuri de munca copii invata in scoala ultramoderna cu profesori de mare calitate iar comuna ofera trai confortabil locuitorilor .
30
6
O doare la gogoașă pe distinsa doamnă de ce rahat mănâncă pulimea despre ea! Oricum nu o să fie dată la o parte așa cum poate își doresc unii!
27
7
Știe jocul doamna Primar . Câinii latră , calu trece , ea mai face o șmecherie ! Sa trăiască doamna primărița , sa mai dea . Băieții din deal.
24
5
Bravo d-na Primar. Noi va sustinem, fara tine asta era un catun uitat de lume. Tzaranoilor v-a scos din noroaie, aveati gaze si canalizare cand altii nici nu visau iar asfaltul este pana la marginea porumbului. Ce vreti bai sa va mai faca cand nu sunt bani? Vreti sa o schimbati cum au facut la Lumina, sa vina o rapandula flamanda care sta un mandat, bubuie tot, habar n-avea de proiecte europene, administratie, etc iar dupa 4 ani l-au votat iar pe Chiru? Dc,ca sa va convingeti ca tot cu ea e mai bine?
22
33
Bravo d-na Primar. Noi va sustinem, fara tine asta era un catun uitat de lume. Tzaranoilor v-a scos din noroaie, aveati gaze si canalizare cand altii nici nu visau iar asfaltul este pana la marginea porumbului. Ce vreti bai sa va mai faca cand nu sunt bani? Vreti sa o schimbati cum au facut la Lumina, sa vina o rapandula flamanda care sta un mandat, bubuie tot, habar n-avea de proiecte europene, administratie, etc iar dupa 4 ani l-au votat iar pe Chiru? Dc,ca sa va convingeti ca tot cu ea e mai bine?
13
35
Osa merga și ea după mazăre sigur cam sea făcut de cap corupție. Și gașca infractionala
32
11
Pentru ion..bă prostule..tu nu ai văzut alte comune din județ,cum poți sa zici ca cumpana nu arată bine..noroaie? Ai văzut ce a făcut la ieșire din cumpana ANL...sa vezi cum arată tuzla..de 20 ani..în mai rău. BOUL DRACU DE MOS..BRAVO DOAMNA GIJU
16
33
Toate primăriile din Ro toaca banii cu milioanele...Sunt primării din județ care au deficit de cate 5 miliarde de lei.Cand va închide Ciolacu robinetul cu lovele sa ii vedem ce fac.Sunt primării in județ cu 30-40 de personal tesa,ce fac ăștia nu știu doar învârt o hârtie pe o parte și pe alta.
36
4
Si cretinu da romanache plateste.Halimi ati slobozu da koada.
32
8
Sunt cumpanean si pot sa spun ca este cea mai urata comuna din judet…cum treci podul noroaie si in stanga si in dreapta….ce sa mai zic de nodul rutier si de drumul Cta Cumpana ca faci o ira dimineata pana in sensul giratoriu. Poate vine alt primar cu viziuni mai bune.
43
10
Plateste din banii Cumpenei hoato, nu faci nimic la birou toata ziua. Te f**e tiganii ca le-ai dat terenuri gratis
41
11
A dracului hoarcă, nu se mai lasă dusa. Și ce boala or avea toate hoaștele astea expirate de prin partide, respectiv “primărițe”, de-și fac coifurile alea tapate ridicole. Sa nu se mai vadă chelia de baba oare?! Mai du-te dracului pesedista comunista ordinara.
51
9

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699