REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Traian Băsescu a EXPLODAT după ce Dăncilă și Teodorovici au făcut show la mare: 'Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria'

Traian Băsescu a EXPLODAT după ce Dăncilă și Teodorovici au făcut show la mare: 'Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria'

Replica API 8 iulie 2019 | 01:49 445

Europarlamentarul Traian Băsescu a explodat după ce ieri premierul Viorica Dăncilă și ministrul de Finanțe au făcut show la Sulina, la deschiderea taberelor destinate copiilor. Cei doi au jucat chiar și ping-pong în fața camerelor și a micuților.

"Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria

Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ.

Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase .

Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui .

În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.

Vrea, nu vrea partidul, asta e !

Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune ?", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu daca ai tastat aiurea sau ai probleme cu ochi dar 13.07 nu exista.
0
0
ne mai sugeti pula 1 an , luam pensii speciale , ne pisam pe voi si va futem nevestele , la 500 de euro numarul nu refuza !
2
2
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat macaroana la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu specialii godacii psd ai lu DRACnea care ne mananca tot bugetul si ne omoara pe toti.
2
3
Traian Basescu ! La Cotroceni va ajunge RAMONA O PERSOANA IDEALA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU A SCOATE ROMINIA DIN ACEST BALCANISM ORDINAR
2
0
CI-stilor, ce va mai place ... shaorma...
3
4
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
5
3
Ma PSDistilor flota a vanduto FSNeul deci ION ILIESCU pri T.BASESCU pentru ca pe timpul ala nimic nu misca fara voia lui,hai sa va aduc aminte cum l-a zburat din functie presedintele vostru onorific pe Roman Petre cu ajutorul minerilor pentru ca se pare ca ati uitat asa ca partidul FSN -PDSR -PSD si oameni lui sunt ciuma Romaniei,nu va comparati voi cu restul partidelor pt.ca au furat si aia dar sunt mici copiii fata de voi.
4
4
Dar tu cand te dadeai in spectacol la Ciresica, dansand cu tigancile, ce priveliste ofereai? Sau cand ieseai din crasma tinandu-te de bratul nevestei si expunand-o, fara voia ei, vazului public?Papitoiule, esti un jegos fara seaman!
5
4
stiati ca nea florea pesedistul ,tatal adinei florea cea care a furat documente secrete pt a le da lui vilcov , are pensie de 60.000 lei pe luna saracilor? asta cu flota e rasuflata e si cum ati plinge dupa dacia din 80 a bunicului .cine a lucrat pe vapoarele alea stie cit de ruginite si mereu defecte si prost intretinute din cauza "statului" erau
5
5
Unde este Flota???
8
4
Da, comentariul vine de la cine ar trebui sa taca intr-o astfel de situatie.Ce repede uita omul.Dar are dreptate.Si-a pus halat de zanana, sandalele in mana si plimbare pe nisip cu niste aghiotanti dupa ea. Asta e moment de recreere nu de activitate politica. Taberele de copii nu puteau functiona daca nu venea Viorica sa incerce temperatura apei si a nisipului?! Cine stie o avea vreo sesizare pentru regele RA si anunta OPC-ul !!!
5
4
Din punct de vedere politic ai fost un circar ieftin, intotdeauna. Ai mintit si te ai boschetarit cu Elena Udrea, ai scos o pe fii ta sa iti aduca voturi si ai facut o europarlamentar si ne a facut de ras, asa cum o sa ne faci si tu! Din pacate, faci parte din istoria intunecata a acestei tari, asa ca nu te mai baga in seama ca nu mai atragi atentia, esti chiar penibil!
9
4
Cel mai mare boschet si betiv el este
12
5
Omul acesta stie cum a disparut flota. Si e bine asa.
16
4
nu mai da cu parerea ca esti mai tolomac de cat Dancila.
14
4
isi da cu parerea deespre atii de parca ne-ar interesa ce spune, nu mai bine ne spune ce vrea sa faca el pentru tara pardon pentru prostii care l-au votat europarlamentar
13
5
Dar cand sarea una cu parasuta si spunea ca e buna pt Romania ce vroia partidul lelea basel? Sa faca presedinta o parasuta
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272