REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Traian Băsescu a sărbătorit cu foştii săi colegi 36 de ani de la absolvirea Institutului de Marină

Traian Băsescu a sărbătorit cu foştii săi colegi 36 de ani de la absolvirea Institutului de Marină

Replica API 27 august 2012 | 00:00 121

Chiar dacă a avut un an greu, Traian Băsescu a fost prezent la petrecerea de absolvire a facultăţii. Dedicată împlinirii celor 36 de ani de când a terminat facultatea, întâlnirea cu vechii colegi a avut loc sâmbătă la Constanţa, la restaurantul Millenium, şi nu la Neptun, aşa cum s-a întâmplat în alţi ani. Traian Băsescu, însoţit de soţia Maria, a ajuns la reuniune în jurul orelor 19.30. Colegii săi au ajuns ceva mai devreme, în jurul orelor 18.00.

În întâmpinarea lui Traian Băsescu au ieşit fostul senator Dorel Onaca, dar şi Costică Iancu. Băsescu l-a întrebat pe Onaca, în spirit de glumă, cu referire la sediul de campanie unde fostul senator i-a fost alături: "Ce faci Dorele? Ai schimbat garajul?". Apoi, Băsescu l-a întrebat şi pe Iancu dacă au ajuns toţi invitaţii la petrecere, acesta răspunzând: "Da, domnule preşedinte, suntem 50 plus unul". Fără a da vreo declaraţie pe teme politice, Traian Băsescu a intrat în local, unde a petrecut alături de colegi până la miezul nopţii. Petrecăreţii au dansat pe ringul amenajat special pentru ei, iar printre dansatori s-a numărat şi şeful statului, povestesc foştii săi colegi. Meniul nu a fost unul foarte extravagant, fiind alcătuit din bucate tradiţionale româneşti. Invitaţii, de asemenea, au gustat şi din tortul aniversar. "Traian Băsescu este un camarad exemplar, un om simplu, un om de rând care se respectă şi respectă şi pe ceilalţi. Nu am discutat despre suspendare, astea sunt lucruri trecătoare, omeneşti, mi se pare ceva normal. El nu este supărat. Meniul a fost omenesc, discret şi suficient. Pentru oameni cu gusturi care vor să se hrănească, nu să mănânce", a spus unul dintre foştii colegi. Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212