REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu dă SPP în judecată, își vrea privilegiile înapoi

Traian Băsescu dă SPP în judecată, își vrea privilegiile înapoi

Replica API 27 mai 2022 | 23:36 1207

Zi grea pentru Traian Băsescu. Mai are la dispoziţie trei zile să elibereze vila de protocol, în caz contrar, riscă să fie evacuat cu forţa. Există un ordin jduecătoresc în acest sens. Între timp, fostul preşedinte îşi cere privilegiile înapoi în instanţă. Acesta a dat SPP în judecată.

Traian Băsescu se luptă să-şi recâştige privilegiile de fost președinte! A dat din nou în judecată Serviciul de Protecție și Pază şi așteaptă stabilirea termenului.

Fostul președinte cere suspendarea notificării primite de la SPP prin care a fost lăsat fără maşină, fără șofer, fără aghiotant și fără pază la locuința de protocol. Toate acestea i-au fost retrase după ce judecătorii Instanţei Supreme l-au declarat definitiv pe Traian Băsescu colaborator al Securității.

Prin acțiunea sa de la curtea de Apel Bucuresti, Băsescu solicită suspendarea notificării primite de la SPP, cu numărul 1029 din data de 28 martie 2022, când a fost lăsat fără autoturism, fără șofer, fără aghiotant și fără pază la locuința de protocol. Primul proces, pe care l-a intentat la finalul lunii aprilie, are ca obiect suspendarea măsurilor luate de SPP cu retragerea dispozitivului, după ce Înalta Curte l-a declarat pe Băsescu, definitiv, turnător la Securitate.

Traian Băsescu a deschis, saptamana trecută, pe 16 mai, o a doua acțiune în instanță împotriva Serviciului de Protecție și Pază, de data aceasta pentru anularea notificării conform căreia i-au fost retrase mașina de serviciu, șoferul și aghiotantul.

Deocamdată, acest nou dosar nu a primit alocarea unui prim termen de judecată, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boschtarii militari,securisti ramin toata viata atirnatori,chiar aca au milioane de euro,ca base.Cred ca li se cuvine totul moca,platit de noi,desi sint niste semidocti needucati hoti.
1
0
spionul a**a ce a dat PMP-ului bagati bai unde i-i este locul ca a hotit tara a**a a furat bani cu geamantanele
0
0
securistii turnatori sint cersetori p**a crapa,chiar daca sint multimilionari in euro.base,boschetare,toata viata ai turnat si furat,pomanagiule!
0
0
Futu-ti ma-ta aia tataroaica care te-a iubit... de ce ti-ai batut joc de romani ?
2
0
Vrea privilegii sa traiasca fara paza si casa a furst destul sa isi puna badigarzi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108