REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Traian Băsescu declară că se va retrage din PMP la sfârşitul anului

Traian Băsescu declară că se va retrage din PMP la sfârşitul anului

Replica API 26 august 2019 | 01:13 456

Traian Băsescu

Preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară, europarlamentarul Traian Băsescu, declară că implicarea sa în tranziţia către un "nou" PMP se va încheia la sfârşitul anului, odată cu votul pe care îl va da în favoarea candidatului formaţiunii la prezidenţiale.

"Noi am început acest proces de tranziţie, de la mine către un nou PMP, odată cu ocuparea funcţiei de preşedinte al partidului de către Eugen Tomac. Astăzi suntem, dacă veţi da un vot pozitiv, suntem în situaţia în care tranziţia se cam apropie de sfârşit şi va lua sfârşit în ziua votului. Când mă duc, voi vota candidatul partidului şi voi considera că nu mai am nicio obligaţie faţă de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului, pentru că faţa partidului trebuie să se schimbe şi partidul trebuie să evolueze", a precizat duminică Băsescu, în şedinţa Colegiului Naţional al PMP.

El a adăugat că prin propunerile sale - Theodor Paleologu, candidat din partea PMP la alegerile prezidenţiale şi Mihail Neamţu, purtător de cuvânt şi şef de campanie al partidului -, Partidul Mişcarea Populară "se va muta în altă categorie decât cea de tip PMP, Pro România, la limita de jos a solvabilităţii politice".

"Aşa cum suntem nu am putut decât să trecem de fiecare dată pragul şi atunci trebuie jucat în politică, trebuie să găsim soluţii alternative la ceea ce am avut până acum ca electorat. Eu cred că soluţia pe care v-o propun este una bună, o soluţie care poate să mute partidul în altă categorie decât cea de tip PMP, Pro România, la limita de jos a solvabilităţii politice", a spus Băsescu.

Fostul şef al statului a susţinut că Theodor Paleologu, "absolvent de Sorbona şi al altor şcoli unde nu a reuşit Macron", fost ministru şi ambasador, are foarte multe calităţi care îl recomandă ca pe un candidat care, dacă ar câştiga, "ar fi un bine pentru România".

"Eu sper să-i încurce rău pe Barna şi pe Dăncilă şi încurcatul ăsta s-ar putea să facă astfel ca niciunul dintre cei doi să nu intre în turul II, aşa cum speră şi să fie o surpriză", a adăugat Băsescu. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde se retrage? La Poarta Alba?
1
1
Trebuia s-o faci mai demult Traiane! Ti-ai facut mandatul de presedinte praf cu justitia pe care ai atacat-o, in continuare o ataci nejustificat! Numai ca ti l-a priponit pe frati-tu, hot dovedit de justitie, si pupila Elena U. alta haota si asta penala. Rusinica...
5
0
Miscarea lui este cam populica,deloc populara. O crampa urmata de o basina si cam atat. Oricum,basanaii dresati sunt in ce se numeste acum PNL.Cu sau fara Base,cretineii atironai raman sa faca un mare cacat,ei fiind cica ,,demnitari''. De unde demnitate la cei ce isi bat joc de romani ? Poate ca e vorba de asa zisa ,,onoare'' mafiota. Si aia se roaga la Fecioara Maria si apoi ucid cu sange rece.ca cica sunt crestini.Mi-e scarba!
4
2
ce minciuna ordinara toata existanta ta a dat peste cap poprul roman, de la vanzarea flotei, lactoate relele care le ai facut la cotroceni.Ai introdus ura intre oameni la rang de arta, ca tru esti persdonajul caruia tatal lui harap alb ii spune sa, se teama omul insemnat de dumnezeu chiorule, asa cum esti.NU ti-a fpost rusine cu tutat aia de fita europarlamentr, aia nu poate sa se pise singura de proasta ce e.
5
2
Multe salutari de la Dinu Patriciu...intreaba de tine .
4
2
Se retrage si asta dupa modelul batranului ala de la F.S.N.care da din cap la fel ca mosii aia din "papusile Mupes" adica ramane presedinte de onoare al partidului pana la moarte.
3
2
la sfirsitul carui an?!
6
3
Chiorule, sampaliule, hotule, nemernicule, ai distrus tara asta mai rau decat oricare. Ai adus ura pe primul loc, ti-ai batut joc de toti si de toate. Du-te dracului de nemernic
6
3
planul lui e clar, dupa ce prostimea voteaza majoritatea PNL adica fostul PDL acestia il vor propune premier, e visul basaului de cand nu mai e presedinte!!!
4
3
Tu ar trebui sa te retragi in papua guinee cu tot neamul tau de cercetati ori cobdamnati. Si acolo sa propui legalizarea prostiutiei gandindu-te la fiicele tale si la nepoatele tale. Dumnezeu nu doarme, vei vedea cata suferinta va trece prin neamul tau pentru tot raul facut oamenilor de rand in timp ce tu huzureai cu udrea si cu fratiorul si cu neamul tau! Teme te de Dumnezeu!
9
4
Da, Th Paleologu poate fi Presedintele Romaniei.
4
7
Traian Basescu,scrie in ziare, doreste legalizarea prostituriei,dupa dupa cazul de la Caracal considerand el ca nu vor mao fi vinovati .Din anchete si alte fapte acolo sunt cazuri de rapiri ,omoruri,profanare de cadavre ,trafic ,sclavie cu totul alceva decat ce -a mai veche meseriie .
6
2
si cu mine ce faci ? mai uitat ,
10
3
cel mai nenorocit presedinte.sal ia draq
8
6
Dupa ce frati romani am praduit tot ce se putea fura ca sa intelegeti si ciordi toata flota romaniei am dat muie dnei kovesi parasuta sportiva sa o pun muista sefa la dna mi-am dat seama ca dupa mine a venit alt prost tembel si misel care freaca pula non stop.Acest tembel reactionar se numeste kwj continuatorul de cacat la presedentia romaniei.muie cu cacat sa ii dau dragi romani
12
8
Traian e cel mai bun
8
12
baravo bese ,,faci firma de prostitutie si angajez fetele ,tu peste iai bani.
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272