REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu deschide lista PMP pentru Parlamentul European!

Traian Băsescu deschide lista PMP pentru Parlamentul European!

Replica API 27 martie 2019 | 02:49 660

Traian Băsescu s-a hotărât! Deschide lista de candidaţi ai PMP pentru Parlamentul European. Decizia vine după o perioadă de ezitare, dar şi după ce preşedintele PMP, Eugen Tomac, a insistat în acest sens. Lista de candidaţi a fost aprobată de Consiliul Naţional al partidului marţi, 26 martie.

Al doilea pe lista PMP pentru alegerile din 26 mai este Eugen Tomac.

Iată lista cu primii 10:

1. Băsescu Traian, Senator

2. Tomac Eugen, Deputat

3. Constantin Ioana, Asistent Universitar - secretar general adjunct PMP

4. Paşcan Marius, Deputat

5. Vlădica Simona, Lector Universitar - Preşedinte PMP Călărasi.

6. Turcescu Robert, Deputat

7. Desagă Teodora, consilier parlamentar

8. Movilă Petru, Deputat

9. Bozianu Cătălina, Deputat

10. Bulf Cătălin, Consilier județean

Doamnele din lista primilor 10 candidaţi ai PMP sunt relativ noi în partid, iar preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a declarat că: "Sunt noi în partid şi este un lucru foarte bun că avem doamne printre primele pe listă, pentru că ni se reproşa că promovăm prea puţine doamne. Iată, vrem să fie cât mai multe doamne în Parlamentul European".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca beneficiai de taieri de leafa nu mancai rahat pe aici, apropo mincinosule PENSIILE NU S-AU taiat, doar a intentionat basaul sa o faca. Cand a venit PSD-ul a incaput sa dea banii dar basaul tau a promis ca reintregeste salariile la sfrsitul anului si a mintit, ca trebuia sa fure in continuare cu gasca lui de PDL-isti actuali PNL-isti!!
2
0
Robert pe locul 6! Nu-i bine deloc. Robert este un om valoros, la fel ca Rares Bogdan. Amandoi in Parlamentul European faceau echipa buna. Robert, pe locul 6 ramane acasa. Daca-l puneati pe 2, 3 tragea si Robert electorat la fel ca Rares Bogdan PNL-ul. Vazandu-l pe 6 cred ca am sa votez PNL sau USR.
1
2
Da,da,da ! De astia avem nevoie sa ne reprezinte interesele ,adica pardon,sa-si faca mendrele la Parlamentul European. pai ei sunt pep placul derbedeilor drogati hastag fascist resist. Deci,cu meltenii inainte! Asteptam o campanie cu manele,,,hai Basescu la putere,in Ioropa bagi belele, cichi cea ! ''.
2
2
Ai dreptate Jane FSN si urmasi lor au facut atat de mult rau tari ca nu am loc sa le scriu pe toate nu ca i-am uitat. Si de asta sunt contra PSD astia sunt si in alte partide dar PSD are traditia si profeti FSN in frunte cu tatal lor spiritual Ion Iliescu.
3
2
ptr ''poate face infart''- terminati odata cu minciuna taierilor de salarii si pensii-da si eu am beneficiat de asa ceva-dar, mare atentie la minciunile ce le scoateti ,fie voit, fie contra cost- puscariasul draknea sta pe o comoara, are o bagheta cu ajutorul careia isi creste banii pe care vi-i da cu dragoste ptr minciuni- TAIERILE, SI ESTE OBLIGATORIU SA VERIFICATI- AU FOST TEMPORARE- LA PRELUAREA GUVERNULUIO DE CATRE PONTA BANII EXISTAU PTR A FI REINTREGITI INTR-O SINGURA ETAPA, DAR PTR A VA IMBARLIGA PE MULTI I-A DAT IN TREI ETAPE, PRESUPUNAND UN MARE EFORT, DE DRAGUL VOSTRU- CLAR? . Poat
3
6
draga tolomac ....lacrimi , multe lacrimi , batiste ....esti pe locul doi ....din nou lacrimi , cuburi , johny , lacrimi . Asta e marele actor traian basescu , cel ce a furat banii romanilor din salarii !
6
4
Chiorete s-a saturat lumea de tine si de acolitii tai. Te-am votat de atatea ori si tu il pui pe Palaz pe care-l ai in Constanta sa fie mana in mana cu PSD. Constanta te iubea Base si ti-ai batut joc de noi si voturile noastre. Nu mai pupi Base, nu mai pupi in veci
5
4
Nuu te-ai saturat de ciordit ba Base?Asa te-a invatat tactu apvist,sa furi pina la moarte? Te-am votata de 2 ori caci alternativa era mai rea,si tu ne-ai umplut de udrea,rovane,roxane,plumbi,sulfine,benzine,fiicata mica,bica,corveta aia mizda grasa din prahova,roberta,toate panaramele ciorditoare . Ce sa faci acolo?Stai dreq acasa si bea-ti rachiul.Nu te mai duci odata,ca ne-am saturat de voi.Nu putem munci cit puteti voi fura!
8
4
O lista deschisa de cea mai mare lepra, continuata cu alte lepre. Unul macar sa fi facut ceva bine sau sa fie onest. MUIE voturi
7
4
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
8
4
chioralaul trebuie sa se duca la puscarie nu la Bruxelles! in mod normal nu ia 1% dar apropo de filme vazute - cel cu tolomaca buzata care a luat 5% cu agenturili care scoate voturili pac pac asa din palarie.
9
4
Eu imi aduc aminte de alt film, cel cu ,,draga Stolo,, cand a stors si o lacrima.
13
4
Daca la alegerile prezidentiale a facut circul ala de doi lei cu securistul celalalt de Stolojan, acum cica, nu l mai lasa nevasta sa sa participe la europarlamentare! Minciuni de doi lei pe care sa le inghita prostimea! Saraca aia de nevasta sa cate a inghitit de la jegul asta, numai ea stie asa ca, votati dragi romani un om de calitate, sa ajunga la Bruxelles sa ne balacareasca si sa ne faca de cacao cu minciuni si manipulari ieftine!
11
5
Era bun Turcescu numarul doi
4
11
Dupa ce a nenorocit atata lume cu taierea salariilor cu 25 la suta mai are tupeu sa iasa in fata ? A astupat cu banii aia furaciunile lui si ale lui frac-su !
12
8
Glume pentru prostime. Oricum a pierdut mult din respectul pe care il avea. S-a vazut ca este numai omul interesului. Cat despre jegosul din Cta Palaz alt varzar
18
8
Am mai vazut filmul asta in1989 cand FSN nu era partid si dupa o luna a devenit partid chipurile lea cerut lumea.Asa si Basescu el nu vrea dar il vrea partidu.
13
6
cica tomac a insistat sa fie basescu primul!!! Pai nici Boc nu a miscat in front cat a fost basescu presedinte dar tomac asta care e doar o sluga!
14
5
Hai basescu la putere scapa tara de belele
18
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218