REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Traian Băsescu, despre 'careul de primari' crescut la PDL: 'Cu trei am reuşit. Vâlcov a fost rebut'

Traian Băsescu, despre 'careul de primari' crescut la PDL: 'Cu trei am reuşit. Vâlcov a fost rebut'

Replica API 10 aprilie 2019 | 02:02 476

Traian Băsescu se declară mândru de unii dintre politicienii pe care "i-a crescut" la PD şi PDL. Fostul preşedinte recunoaşte însă şi faptul că în unele cazuri a avut "mână proastă", conform stiripesurse.ro.

Într-un interviu la Europa FM, Băsescu a relatat felul în care a promovat patru primari tineri: Emil Boc (Cluj-Napoca), Gheorghe Falcă (Arad), George Scripcaru (Braşov) şi Darius Vâlcov (Slatina).

"Cu trei am reuşit, unul a fost rebut, Vâlcov. Un rebut moral, că primar a fost bun", a afirmat Băsescu, amintind că Vâlcov a candidat la Primăria Slatina când era la tineretul PDL. Despre activitatea curentă a lui Vâlcov, fostul preşedinte a afirmat că acesta "duce economia într-o direcţie greşită".

Întrebat dacă este mândru de Emil Boc, Băsescu a răspuns: "Sunt foarte mândru de Boc, de Scripcaru. Duceţi-vă la Braşov să vedeţi ce zic oamenii despre Scripcaru. Şi Falcă la Arad a fost un primar bun."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cum gandesti trebuie sa ii multumesti lui Iliescu ca el te-a facut ministru si tot el ti-a insuflat"valorile morale"cu ajutorul carora ai ajuns primar al Bucurestiului si mai tarziu presedintele Romaniei.Sau tu i-ai scolit pe multi dar pe tine nimeni te-ai nascut invatat.GENIULE.
1
1
au mai fost borfasi la conducere.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati. Dar criminalii care-au pus la cale lovitura de stat, hoti si atunci, ca si acum, dar care nu-si puteau etala averile frauduloase, l-au executat. NU POPORUL! POPORUL ATUNCI CA SI ACUM A FOST DEZINFORMAT, MINTIT, MANIPULAT. Cam ce vedem noi ca se intampla la latrina 3 acum.
5
1
sa-mi bag pula in gura ma-tii ....ca jos e imputita de la arabi . Daca mananci cacat , cum sa nu-ti taie comentariile ? muie USR-ist jegos . Cacatule , cand ne turnai ca am fugit de la defilare ai uitat in mortii ma-tii ?
2
2
CCR ar putea desavarsi astazi operatiunea de distrugere a statului de drept in Romania. Dupa ce a transformat fara referendum Romania in republica parlamentara prin vandalizarea functiei prezidentiale, dupa ce a distrus DNA si a pus in genunchi ICCJ, CCR ar putea dinamita probele din mai toate dosarele penale, fie ele de coruptie, crima, viol sau talharie, desavarsind o amnistie perversa.
8
3
replica cu ce drept interziceti comentariile adevarate- adevarul il cunoasteti, dar puscariasul are o mare problema nu mai suporta , maine asteapta scaparea de la presul si sluga fidela caruia i-a dat , asa ca poate, o pensie speciala- cu criminalul tudorel nu a reusit si ami nou toti care au incercat sa il ajute au ajuns dupa gratii si aspectul s-a regasit si la porcarul fiu care si-a vandut ferma la inceputul lunii aprilie ca la doua saptamani directorul sa fie condamnat cu executare. Dorneanu are de luat o decizie a doua pozitii- ghiocel sau corecta, demna,
8
3
tu esti un rebut, adica un rateu al rasei umane!
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212