REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Traian Băsescu face dezvăluiri de la summitul de la Sibiu în contextul cazului de la Caracal: ’SPP-ul a trebuit să facă recunoaștere’

Traian Băsescu face dezvăluiri de la summitul de la Sibiu în contextul cazului de la Caracal: ’SPP-ul a trebuit să facă recunoaștere’

Replica API 30 iulie 2019 | 02:00 481

Vorbind despre drama de la Caracal, Traian Băsescu a adus la lumină o situație din timpul summitului de la Sibiu, când SPP-ul a trebuit să facă recunoaștere deoarece poliția nu avea informații, scrie stiripesurse.ro

„Polțiștii fac recunoaștere din mașină. În timpul summitului de la Sibiu SPP-ul a trebuit să facă recunoatere pentru ca poliția nu avea informații”, a declarat Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai baiete ura asta fata de politie vine din puterea romanului de a rabda dar voi politisti nu ati vazut niciodata asta ci ati spus ca romanul e prost nu rabdator si acum dupa ce s-a umplut borcanul dati vina pe unul sau altul care"manipuleaza"multimea pentru ca voi si acum ii credeti pe toti romani niste prosti care nu gandesc ce fac ci fac ce le spun alti.Sunteti la fel ca PSDisti care il acuzau pe toti pamanteni si pe martieni pentru ca nu i -au mai votat romani dar la ca au facut ei nu se uitau.
2
0
Geaba faceti bascalie de Basescu, are dreptate! Politia peste tot in tara asta apara HOTII si interlopii nu oamenii de rand! A mai vazut cineva sectorist in cartier? Stie careva cine raspunde de cartierul lui si cu cine sa vorbeasca!! Nu. Plimba toata ziua loganul si ard gazul de pomana. Sa le taie salariile si pensiile alea nesimtitec si sa-i bage-n sport ca sunt grasi ca buhaii!
3
0
Basaul e acuma un fel de Monica Tatoiu. Ni se tot baga pe gatlej cu forta. Ce naiba? Ne e scarba de el. Cine chiar vrea sa fie la current cu zicerile lui poate intra pe feisbuci. Nu mai poluati ziarele cu figura asta!
3
3
Basescu e ultimul om care are dreptul sa vorbeasca!!! A distrus tot ce mai era din justitite, justitia se facea doar la tv, in timp ce el cu uddea si fratiorul...rupea tara. Rusineeeeee clanul basescu!!
3
3
Veniseu, plecaseu, se scufundaseu, merseu s.a
3
0
voi politistii acestui popor sunteti niste ingerasi pufosi si nevinovati dar sunteti nasii tutoror retelelor de crima organizata din romanica.aveti boala doar pe base .
3
1
Nea Basescu.
4
3
de unde ura asta pentru politie. De la iesi afara javra ordinara! dar tu nu continui in prostie. mergi acasa plimba nepotii.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272