REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Traian Băsescu, fost preşedinte:

Traian Băsescu, fost preşedinte:

Replica API 27 ianuarie 2021 | 00:15 1551

„Cred că doamna senator Şoşoacă (Diana Șoșoacă, n.red) ar fi bună de șefa de galerie la Dinamo și Simion șef de galerie la Steaua.

Mărtusisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intră PMP în alegeri, am întrebat: «Ce partid e asta? AUR asta? Cine sunt ei?» Au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora. Nu cred că au ceva de spus țării, în afară de vadimisme n-au mare lucru de spus. Însă deosebirea dintre ei și Vadim este că Vadim era un om citit. Ei sunt semidocți care își latră patriotismul și așa-zisul antisistem, pozițiile antisistem.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comenteaza petrov, dar adevarul este ca si-ar dori o femeie cu pula mare ca sosoaca sa-l futa in cur
2
0
Ai curaj sa comentezi securist imputit , boschet notoriu. Are dreaptul a critica doar o persoana curata. Te simti curat mai papa vodca ca sa arati cu degetul?
3
0
Nu sunt fan Basescu ..nu sunt fan PNL...PSD....si nu sunt nici fan AUR. Sunt insa un fan al aurului si al altor metale si pietre pretioase. Referitor la ce a spus Basescu...aici a nimerit.o. Din ce in ce mai multi votanti AUR...ii critica pe acestia pentru lipsa lor totala de diplomatie. Asa este...AUR este doar un alt PRM...insa...Vadim Tudor...avea librarie in loc de cap. Sosoaca...are altceva.
0
0
laso ba pe Sosoaca nu vezi ca astia i-si bate joc de pensionari latra la masa alora de afara ca deaia esti platit date doare in scrot si pe tine rusinile tari ducetiva pe stadioane si omoritiva singuri
0
0
Comentati voi cam printre dinti, dar aici are dreptate Base, in privinta shoshokarilor...
0
0
Mistocarul de la peluza o stat 10 ani la butoanele Romaniei si s-a tinut numai de bascalie si mistouri de santina .Bai,chiar nu se gaseste un politician in tarisoara asta care sa fie ascultat cu placere de dragul cuvantarilor si ideilor spuse in loc de glume care-i plac doar omului care le regurgiteaza?
4
0
ia supt sii suge pulicica.
1
0
Tupeul ordinar al astuia sa mai ridice clontul asupra oricui se bazeaza pe realitatea trista ca avem niscaiva milioane de romani insuficient de dezvoltati la cap si care pot fi manipulati de oricine,oricand,chiar in defavoarea lor. Pe acesti insi s-au bazat si altii,inclusiv Iohannis. Partea neroada a populatie intretine inclusiv prin vot o masa de impostori care conduc destinele tarii spre ce e mai rau.
3
0
Nea Traiane " te-n baer gumaru ".....
2
0
Si tu kiompule sef de galerie pe viata la Puerta Blanka, cate 1 an pentru fiecare vapor evaporat, peste 300 de nave comerciale, deci 30 de ani de parnaie la taiat stuf in Delta Dunarii, iesi afara javra ordinara !
9
2
Cred ca tatarului i s-a facut de pula.Hai,pe el ca la puscarie oricum justitia de cacat nu-l poate baga,sau mai bine-zis nu vrea
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108