REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Traian Băsescu îl contrazice pe Klaus Iohannis: „Nu poți să le spui românilor nu veniți acasă de Paște. România e obligată să îi primească“

Traian Băsescu îl contrazice pe Klaus Iohannis: „Nu poți să le spui românilor nu veniți acasă de Paște. România e obligată să îi primească“

Replica API 21 martie 2020 | 00:00 1738

Traian Băsescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îl contrazice pe șeful statului, Klaus Iohannis, care le-a recomandat românilor să nu vină în România de Paște, având în vedere criza din sănătate provocată de pandemia de coronavirus. Traian Băsescu a precizat că românii care nu mai au de muncă în străinătate trebuie aduși în țară cât timp încă mai sunt sănătoși.

„Iohannis devine îngrijorat si le spune să stea acolo unde sunt. E greșit! Să le spui românilor să stea acolo unde sunt o poți face doar atunci când nu ai condiții! Nu poti să le spui să nu vină. România e obligată să îi primească. Nu se poate să le zică nu veniți de Paște. Trebuie să îi aduci când cei 30 de mii de români din Diaspora sunt sănătoși, dar nemulțumiți pentu că nu mai au loc de muncă. Peste 2 luni s-ar putea sa fie bolnavi. Trebuie actionat rapid și aduși acasa”, a spus Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis le-a transmis românilor din Diaspora să nu vină acasă de Paști din cauza pandemiei de coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bae,tactu apevist asa te-a invatat,ciorditor si turnator? Ne-ai umplut de panarame ca udrea,boagiu,sulfina,benzina,etc,prin toate partidele pe unde ai trecut.Macar ai bunul simt sa taci dreq pina te ia,,sper,coronavirusul cu famiglia ta de borfasi.Nu mai da sfaturi,infractorule securist!
1
0
Dute'n mortii matii de idiot chior informator si beat incontinuu. Cu partidul matii, cu Palazii matii, cu totii sa va duceti cu picioarele inainte.
1
0
Ba poti bai nenea fost presedinte! Daca erai tu la cotroceni bagai starea de urgenta mai devreme. Se putea organiza totul mai bine si cu testele si cu nastile ,combinezoane. Daca erau suficiente puteai nici sa nu inchizi economia.Fiecare ieseam din case echipati cu masti combinezon manusi viziera si cand ne intorceam acasa le scoteam frumos si ne vedeam de viata. Dar emai palpitant sa inchizi o tara sau o lume.Arati ca ai putere si o folosesti
0
1
Aia sunt marii romani pe care-i apara javra asta si pe care i-a adus aici prostovanul de prefect. Dupa chipul si asemanarea chiorului astuia. Publicul lui. Sa-i ia la el pe mosia aia manglita cu credit de la statul pe care l-a injurat. Un nemernic , un deseu al natiunii asteia, in ciuda inchipuirilor lui.
2
1
a uitat cand a taiat salariile medicilor, cand a inchis spitale, la fel si comentacii de aici care cereau pqana mai ieri taierea salariilor bugetarilor deci si medicilor.
5
0
Ai fost si nu o sa mai fi nimic! Doar gargara!
4
0
... Glasui Petrov, turnatorul Securitatii ... In orice stat cat de cat normal acestui turnator i ar fi fost retrase toate privilegiile inclusiv pensia de fost presedinte si calitatea de europarlamentar.
5
0
Sa vina acasa daca sunt sanatosi nu bolnavi.
0
0
BASESCULEI ! CIND ERAI PRESEDINTE II MINAI PE SOMERI SA PLECE AFARA PENTRU A MUNCI. ACUM II MILOSTIVESTI? NU AI DOUA VORBE LA UN LOC.
11
1
Fura curent!
9
1
Ata se baga ca musca in curul calului.Asa e cind ai sprijin american in schimbul tradarii de tara
8
1
Basescu e un tampit. Uite, eu locuiesc in afara, nu vin in tara sa-i infectez pe altii. Si asa nu se respecta autoizolarea in Romania. In 2 saptamani o sa fie mai rau ca in Italia!
11
1
De data asta Base nu are dreptate! Este o situatie speciala. Sa reziste acolo, pentru ca acolo conditiile si statul respectiv poate intervenii mai bine. Poate daca avem romani prin Africa sau o tara subdezvoltata , care nu are de nici unele, romanii ar trebui repatriati.
11
1
bai chiorete esti nebun sau in sevraj,noi nu ne vizitam parintii,vecinii si rudele de pe aceeasi ulita,tu acuma esti de acord sa vina toate ciorile la cuibul lor
12
1
Bai asta este numai Gica Contra. Numai ce spune el este corcect restul sunt niste prosti. Prosti sunt si cei care ii publica aiurelile.
12
1
primeste.i tu va cu pesedeii,udrea,securistii tai!si pkatiti.i din pensiile speciale nesi pe care vi le.ati dat din banii nostri,si pe care sper cu ajutorul covid sa nu le mai primiti mult timp!
10
1
Ce s-ai faci Basescule GHINION,pai daca erai tu presedintele Romaniei acum apareai la televizor de trei ori pe zi cu indicatii pretioase,nu mai avea Romania nevoie nici de Arafat nici de Streinu Cercel,vineai tu sa ii inveti pe romani cum se bea alcoolul dublu rafinat ala de 98 de grade care se gasea in magazine cu 100 de lei litrul pe timpul lui Petrov.
11
2
e coronavirus,dar noi plecam in romania in excursie ca aici nimeni nu zice nimic,toti este prosti
4
2
Dupa 90 romania a avut parte numai de conducatori ordinari care nu au pus pe primul loc interesul national la gunoiul istoriei cu voi
10
1
A fost o recomandare nu o interdictie. Pacat ca D-l Basescu face politica in astfel de vremuri. Pe de alta parte virusul poate trece si de la localnic bolnav la disporean sanatos. Cineva care calatoreste zilele astea este expus la mult mai multe pericole ca unul care sta in casa.
12
1
Pai e mai usor asa cand nu faci nimic scapi de probleme.Au fost buni cand l au pus presedinte fraierii acum sa stea acolo sa se imbolnaveasca sau sa moara.Ca oricum nu mai are nevoie de ei pt. ca nu mai poate candida.Mutalau prost oamenii au dreptul sa se intoarca in tara lor.problema e la voi ca ar trebuii sa va face ti treaba si sa cumparati teste cu care sa ii depistati pe cei bolnavi. Nu sunt de vina oamenii ci voi ca nu controlati situatia la vami astfel incat sa nu ajunga infectati in tara.SOLUTIA TESTE PT.TOTI.chiar daca nu dau semne de boala.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272