REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Traian Băsescu lansează un atac furibund: 'Comisia Europeană bate câmpii! Care articol e nedemocratic?'

Traian Băsescu lansează un atac furibund: 'Comisia Europeană bate câmpii! Care articol e nedemocratic?'

Replica API 25 ianuarie 2018 | 01:30 408

Traian Băsescu

Comisia Europeană a transmis miercuri că este îngrijorată în legătură cu evoluţiile recente din România şi cere Parlamentului de la Bucureşti să reconsidere modificările din justiţie, conform stiripesurse.ro.

"Urmărim cu îngrijorare evoluţiile recente din România. Independenţa sistemului judiciar românesc şi capacitatea sa de a combate în mod eficace corupţia constituie pietre de temelie fundamentale ale unei Românii puternice în cadrul Uniunii Europene", se arată într-o declaraţie comună a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi a prim-vicepreşedintelui Frans Timmermans, publicată pe site-ul Comisiei.

Traian Băsescu lansează un atac furibund la adresa celor doi lideri europeni și a Comisiei Europene. Fostul președinte le cere celor care critică legile justiției să indice un singur articol nedemocratic și care afectează independența justiției.

”Care e articolul pe care îl consideră în neregulă? Care e articolul în neregulă din cele 3 legi? Comisia Europeană, în acest comunicat, bate câmpii. Noi, cei care trăim în România și suntem muritori, știm ce e. Care e articolul care duce înapoi justiția din România? E singura mea întrebare: care e articolul care e nedemocratic din cele 3 legi, unul care împiedică justiția?

Tot soiul de propagandiști au dezinformat populația. E o minciună ce trebuie corectată. Noile legi fac ajustări la legile care au arătat că, după 10-12 ani, ar trebui corectat. E o propagandă, un joc al unui sistem, nimeni nu poate da un singur articol. Legile justiției, pe fond, sunt în regulă. Eu nu pot fi partenereul dezinformatorilor.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fostul comunist , jegosul dan , semneaza acum , Dante . La cat de prost esti , sluga , te-am aflat . Sindrom decurist , schimba numele de cod .
0
1
unul Dan, spalat pe creier, chiar mai prost decat ingaduie legea, dar care, nu-i asa?, are si el dreptul sa se exprime. Ce mai poti face cu indivizi de genul asta?! Sunt iremediabil pierduti...
1
2
eu basescu recunosc ca sunt un jeg. legile sunt foarte bune dar justitia le aplica dupa interese. fraierii nu au oricum nicio sansa. restul scapa. vezi frati-su.
2
0
nu noi suntem prosti , tu esti prost , un avort ratat . Boule , tu nu vezi ca tot ce latra UE sunt cuvintele lui macovei monica ? LAVRA JEGOASA ,cat vei trai din pomenile sorosiste , sa traiasca PCR ca ai pensie , retardatule .
4
2
Un golan ce vrea sa scape de puscarie si se face frate si cu dracu.
2
2
Nea Traiane,atunci de ce nu trimitem legile la Venetia sa le vada si alti specialisti in drept?Trebuie sa ne multumim doar cu profesionisti ca Ciordache,Nicolicea si zabalosul Serban Nicolae?Asa ca las-o moarta,om fi noi prosti dar nici chiar asa! Daca,comisia de la Venetia spune ca este in regula,jos palaria dar pana atunci ,sincer nu am incredere nici in 'mneata!
6
5
cat ai fost la butoane,era ok acu devenisi dizident.hai siktir.
6
1
Nu-l inghit nici cu o tona de lamai, de data asta chiar are dreptate!!!!!!
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272