REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Traian Băsescu pulverizează Internele după demisia lui Nicolae Moga

Traian Băsescu pulverizează Internele după demisia lui Nicolae Moga

Replica API 31 iulie 2019 | 01:33 590

Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat marți, la Digi24, că demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, ascunde o reformă care nu mai poate fi evitată pentru că la Interne au ajuns angajați care nu știu să pună cătușe și mai bine s-ar angaja la 'spatii verzi':

Cred că nu a vrut să își asume evoluțiile viitoare în Ministerul de Interne și a preferat să plece la o viață liniștită decât să se înhame la reforma ministerului pentru că acest episod nu mai lasă nicio altă variantă decât o reformare puternică a MAI. În primul rând ar trebui să avem o reorganizare a sistemului și o reverificare a tutror salariaților. Este evident din episodul Caracal că oamenii sunt departe de a cunoaște elemente elementare din legi și nu știu Constituția, nu știu Codul de Procedura Penală,deci ce să discutăm? E clar că trebuie evaluați toți salariațîi și dați afară foarte mulți.

Evaluarea să fie făcută de o comisie internă a MAI numită de ministru, o comisie responsabilă fără doctorate plagiate, deci o comisie onestă, sunt destui polițiști valoroși. O curățare de incompetența în primul rând, pentru că aici a fost vorba de lipsa de competență, nu de lipsa de mijloace. Uitați-va că MAI, polițiștii, plus trubadurii lor de la televiziuni și azi revin cu ideea că am cerut poziția de la STS, or STS nu poate da poziție, el preia niște zone de la operatorul de telefonie. DOS avea echipamentul care putea face determinarea exactă a adresei de la care a fost telefonul.

Dacă PSD nu își asumă costul curățării de incompetența a MAI, atunci își asumă costul dramei de la Caracal. Mă îndoiesc că nu îi atinge, vor avea costuri electorale majore, pentru că nu opoziția a numit incompetenții de la Caracal la pozitiie, ci PSD-ul, este clientela lor.

După reforma rămâi la MAI cu cei care au trecut prin școlile de poliție, de subofițeri și ofițeri, dar cu ăștia luați de pe stradă și pregătiți intensiv să devină polițiști uitați cât sunt de caraghioși, nici nu știu să pună cătușele la mâna unui infractor, darămite să știe și carte.

Cine nu știe carte, să meargă să lucreze la spații verzi.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un singur om poate face ceva -Saakashvili.cetatenie,ministru de interne ,libertate de decizie si avem in 2 ani politie ca la USA
1
0
Elena Udrea ministu de interne.
4
5
Sa ti dau la mumu chiorule!
3
2
Mai nenorocit si jegos om ca asta rar
5
2
Eu stiu ca politistii judiciaristi se subordoneaza procurorului de caz si executa ce spune acesta punct.Ce e de verificat ADEVARATII patroni ai saloanelor de masaj erotic unde e proxenetism si prostitutie mascata si nu cred ca omul de rand poate demara astfel de afacere in domeniul serviciilor ci doar cei ce nu pot fi verificati,controlati .Deci cine sunt acestia......?
7
0
Trebuie verificat fiecare angajat al MAI cu DETECTORUL de MINCIUNI. Ca doar nu o sa vina sa scrie in fata sefului, da, eu fac parte din crima organizata, imi iau bani de acolo ca doar de asta am 3-4 vile si 3-4 masini, de asta am nevasta, amanta, concedii in Maldive, bani pt 8 generatii etc.
7
3
Desi nu il suport,recunosc ca acum are dreptate!Trebuie verificat fiecare individ din aceasta institutie numita M.A.I.
9
7
hai du-te la Bruxelles pe 20000 de euro salariu si lasa-ne in pula noastra ca ne-ai demonstrat in doua mandate ce destept esti. Ti-ai bagat pla in Constanta
11
2
Procurorii sunt de vina asa ca la spatii verzi cu ei
16
0
Base sa ne swgi pe toti romanii , firaar mata a draq de jegos
13
2
Cum le stii tu pe toate deodata....
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212