REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Traian Băsescu, ultimul discurs înainte de RETRAGERE

Traian Băsescu, ultimul discurs înainte de RETRAGERE

Replica API 18 iunie 2018 | 00:32 485

Traian Băsescu

Traian Băsescu, președinte PMP, a declarat, în Congresul formațiunii, care va decide o nouă conducere, după retragerea sa, că primul proiect și cel mai important trebuie să fie reîntregirea țării, scrie stiripesurse.ro.

"A venit momentul de dezvoltare a partidului si al face partid extrem de important în politica romaneacă. (...)În mod cert, începând de astăzi, după Congresc vom fi mai puternici, pentru că vom avea în fruntea partidului o echipă care va trebuie să dea soluțiile pentru România, să îi convingă pe români că ceea ce își propune ca obiectiv reprezintă interesul national al României. Cred eu că nu există obiectiv mai important decât reîntregirea țării. E un obiectiv față de care poporul român, politicienii sunt datorii istoriei noastre", a declarat Traian Băsescu.

"Eu vă spun că în istoria națiunilor sunt și momente de demnitate. Așa cum a fost crearea României Marii, e de datoria noastră să reîntregească țara, așa cum au făcut acum 100 de ani înaintașii noștri. Ei au putut, noi de ce nu putem? Alte națiuni au făcut-o? Noi de ce nu putem? Vă aduc aminte că stăzi poporul român trăiesc după voina lui Stalin și Hitler, împărțit în două țări, pentru că așa au vrut Stalin și Hitler. (...) O să auziți destui neaveniți care vor spune că nu vrea Moscova, Washington, Berlin. În Europa funcționează doar o voință, a popoarelor. Așa s-a reunificat Germania în baza actului de la Helsinki în 1975, așa s-a despărțit Cehoslovlacia, tot în baza actului de la Helsinki și se poate reîntregii România. Această națiune nu-și va dobândi demnitatea până când țara nu va reîntregită. Mulți spun – dar e prea costisitor pentru România. Vreau să vă spun că e mult mai costisitor să stăm despărțiți", a mai spus Băsescu.

Peste 2.500 de delegați participă la Congresul extraordinar al PMP, în care Traian Băsescu își va anunța retragerea și ulterior va fi aleasă noua conducerea a partidului. Eugen Tomac este singurul candidat pentru șefia formațiunii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voastra sunteti cei mai mari mafioti. Nu clamparu cum tu ai zis. Cine a jefuit tara mai mult?
6
4
Ai taiat 25% salariile si ai inchis spitale ! Ai incurajat sa ne plece medicii afara ! numai pt. asta ai meritat flegma lui Adi ala , de la Cta ! Betivanule !
11
3
dupa reintregirea cu Moldova ce a uitat sa spuna acest securist tradator de tara,urmeaza separarea Transilvsniei de Romania acesta e jocul
9
3
Condamnat pt inalta tradare de tara,subminarea economiei de stat si genocid!
13
5
pe tine basse...ai fost cel mai mare dusman al poporului roman.Japita ai fost japita vei muri si dupa tine vine iohannis alta panarama.
12
7
Pina sa ne reintregim, vezi sa nu ne impartim, dupa cum se joaca unii si altii cu harta Romaniei.
14
4
Sa mori de 10 ori securane!
10
7
Ai facut un joc murdar, si esti nevoit sa iesi.Nu mai olangi?Mare jeg!
16
5
Traianeeeeeee!!!!!!!
13
2
ne-ai facut cobai cu testarea pe noi a Codex Alimentarius!!! Sa mori, tu cu tot neamul tau!!! Sa va dispara semintia din Calea Lactee!!!
22
7
ai lui basse sugeti o !.
17
11
Chioretele...................
16
9
ia la mWe base.. ca ai stat 10 ani la putere si nu sa intamplat nimic clampare.
26
8
Nu informeaza prostimea ce mafie a dezvoltat cu monica macovei in justitie.
29
10
Aduci si vapoarele inapoi?
35
10
Besescueste un tradator de Tara,,
32
10
Baselu se pregateste s-o uscheasca in Costa Rica si a gasit momentul potrivit sa se retraga . Oricium , PMP-ul este o grupare mafiota consumata , falita , gata sa ajunga la tomberonul istoriei , precum PNTCD , UNPR , ALDE , PSD , PDL si PNL ... Adica , tot ce-a zamislit PCR-FSN , pe ruta KGB-Securitate ... Niste cazaturi ! Putregaiuri ...
24
20

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272