REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Trăistariu a scos 30.000 de euro din cazare, vara asta, pe litoral. Video

Trăistariu a scos 30.000 de euro din cazare, vara asta, pe litoral. Video

Victor ROTARU 16 septembrie 2023 | 00:00 2682

Mihai Trăistariu s-a apucat de turism de ceva timp, având 6 apartamente în Mamaia Nord pe care le închiriază de patru ani. Acesta a declarat pentru Replica de Constanța faptul că a scos ceva bani din afacerea cu apartamentele, în jur de 30.000 de euro, însă este dezamăgit de comportamentul turiștilor care distrug tot ce le iese în cale, 10.000 euro fiind nevoit să îi bage în renovări.

Traistariu a scos 30.000 de euro din cazare, vara asta, pe litoral. VideoMihai Trăistariu

Trăistariu s-a apucat serios de treabă în turism, declarând faptul că nu a avut nici un apartament liber toată vara, fiind însă și plin de probleme: „E a 4-a vară de când închiriez apartamente și a mers cel mai bine de când închiriez. Am început din primăvară și le-am dat pe toate. Nu am avut nici o zi liberă. Și acum mai am turiști. Am fost și necăjit, pentru că am avut foarte multe stricăciuni. O mămică a închiriat, și am crezut că vine cu familia ei, dar mi-a trimis 5 tineri de 16 ani, care mi-au distrus tot. Mi-au ars canapelele de piele cu țigara, mi-au făcut 3 găuri. Ei n-au zis nimic la plecare, dar când au venit turiștii următori, și au deschis canapeaua, mi-au zis că are o gaură în ea. N-am reușit să o reparăm, am cumpărat alta. Sunt și multe pagube, dar ce să fac, merg înainte.

Traistariu a scos 30.000 de euro din cazare, vara asta, pe litoral. Video

„Câștig după o vară cam 30 de mii de euro”

Din afacerea cu apartamente, Mihai Trăistariu a transmis că a scos în jur de 30.000 de euro profit, însă o mare parte din ei îi reinvestește, având aproape zilnic câte ceva de reparat sau de cumpărat: „Eu câștig după o vară cam 30 de mii de euro, după ce plătesc salariile, taxe, impozite, gaz lumină, internet, toate cele, dar 10.000 de euro îi bag înapoi pentru reparații. Nu mă gândeam că e așa nasol. Nu mă refer la o cană, o farfurie, că sunt din sticlă, dar mi-au dat cu pumnul în perete de rigips, a trebuit să-l repar. Când sunt familii cu copii nu se întâmplă acest lucru. Chiar fac curat unii, deși nu este cazul. Când vin puștani nu sunt deloc responsabili, care vin la cluburi, la festivaluri. Acum, când pleacă și ultimii turiști trebuie să înlocuiesc ce e stricat, rupt, dau cu var, schimb toată lenjeria care e pătată.

Traistariu a scos 30.000 de euro din cazare, vara asta, pe litoral. Video

Tot timpul reinvestești, e fain să ai o afacere, dar este multă bătaie de cap și de asta vreau să-mi fac un hotel. Eu la apartamente am yale electronice și cu mai bine de jumătate din clienți nu mă întâlnesc, pentru că-mi fac direct transfer bancar, și de aia poate își permit. Dar la hotel nu e așa. Dacă aș avea un hotel aș avea recepție, la final se verifică camera. Ăsta e planul meu următor, să am un hotel și să scap de apartamentele acestea care sunt chinuitoare, mai mult investesc decât câștig.

Traistariu a scos 30.000 de euro din cazare, vara asta, pe litoral. Video

Trăistariu: Vor să stea și câte 9 în cameră

Când vine vorba de tarife, Trăistariu cere 250 de lei/noapte în iunie, iar în vârf de sezon, iulie și august, 350 de lei/noapte, fără să aibă vreo limită la câte persoane se pot caza în apartamente: „În iunie am 250 de lei/noapte, iar în iulie și august am 350 de lei/noapte. Este foarte ieftin pentru Mamaia Nord, toți dau cu 500-600 de lei apartamentele. Vin câte 5, 6, chiar și câte 7. Nu am nici o limită de persoane.

Traistariu a scos 30.000 de euro din cazare, vara asta, pe litoral. Video

Le-am dat și câte o saltea gonflabilă dacă vor să stea 9, să stea, dacă vor să stea la grămadă. Să fie civilizați și să lase cum au găsit, să nu strice nimic. Eu am vizitat deja 10 pensiuni, hoteluri, ori caut un teren să-mi fac un hotel, am deja banii pentru acesta, și dacă nu-mi ajung mă mai ajută și banca.” 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai copil al durerii, ai mai zis ca vrei hotel, dar nu mai minti peaici ca defapt iti cauti clienti care sa-ti cumpere apartamentele. Deaia ne tot dai raportu cu cate zeci de mii de euro faci tu. Ca sa muste fraierii sa scapi de cotetze. Ma, nu-ti merge. Nu ti le mai cumpara nimeni. SUnteti prea multi acolo. Cauta-ti de munca.
5
0
Pt.pentru traista;pentru suma pe care a facuto public potzi sa fii sigur ca a platit impozit,oricum bravo lui si sa fie sanatos.
6
2
Iar a aparut MUYERCEA ASTA TRAISTA IN BAT CU MUYAN DA MYLOAGA SA IL FREK K PE MARTZOAGA
7
1
Adică o sampanie aurită la lift plătită de un pulifrici de bucate. Si el crede că a dat lovitura
7
2
Consumul de "halepe" (necontrolat de WTA), asigurat fara supraveghere, și "buricada" cu "madame", dar cu contribuție la IJP-isti, CSM-isti, ANAF-ist8 si UAT-isti dau rezultate bune!!!
4
5
Parca anu trecut se plângea pe aici că nu are cu ce sa plătească curentul la sala lui de dans ? Mare mincinos mai este omu !
17
1
Ai fost la ANAF sa declari contractele?
14
5
altii aia de care vorbeste el au APARTAMENTE ELEGANTE nu cotete...chiar au investit bani in ele si este NORMAL sa ceara alta pret !
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515