REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Trăistariu: În loc să mă gândesc să fiu milionar în euro, m-am gândit la Casco

Trăistariu: În loc să mă gândesc să fiu milionar în euro, m-am gândit la Casco

Replica API 24 februarie 2022 | 12:20 1235

Mihai Trăistariu este supărat după accidentul rutier în care a fost implicat, într-una din intersecțiile din București. Se zice că în ziua de 22.02.2022, dacă îți pui în minte ceva, se îndeplinește. Artistul constănțean a făcut haz de necaz, declarând că, în loc să se fi gândit cum ar fi să fie milionar în euro, i-a trecut prin minte că plătește CASCO degeaba. Universul i-a dat ce a gândit, a spus artistul.

În ziua de miercuri, 23 februarie, artistul constănțean se afla în Capitală, când un șofer de taxi a intrat în partea laterală cu autoturismul în mașina artistului. Acesta se afla în drum spre studioul unei emisiuni la care era invitat.

Trăistariu: Mă simt bine

Artistul a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că se simte bine, accidentul nefiind unul grav, dar nici unul de trecut cu vederea. Mihai Trăistariu avea 10 km la ora, în timp ce șoferul taxiului avea în jur de 20 de km la oră. Important este că nici unul dintre șoferi nu a suferit vreo contuzie.

Mă simt bine. A fost un accident mediu, adică nici foarte grav, nici foarte ușor. Eram de dimineață, în jurul orei 08:00, la semaforul unei intersecții din București. Se făcuse verde la semafor, eu făcusem stânga și a intrat un taxi în mine. Eu aveam 10 km la ora, el avea în jur de 20 de km la ora. Nu știu dacă trebuie să caut un vinovat, dacă a fost el sau eu, nu are importanță, bine că nu a pățit nici el nici eu nimic, doar că era el puțin necăjit. Acum taxiul trebuie să stea pe bară două - trei săptămâni, și nu mai are bani și era puțin supărat. Asta este situația”, a declarat Mihai Trăistariu.

Universul a auzit și mi-a dat de dimineață un mini – accident

Acesta a făcut haz de necaz, spunând că ieri a fost ziua importantă, adică 22.02.2022, când toată lumea a speculat că gândurile se împlinesc, iar artistul, într-o discuție cu un amic de al său, a specificat faptul că plătește asigurarea Casco degeaba. Asta a gândit, asta a primit, din spusele lui.

Mihai Trăistariu s-a amuzat precizând faptul că, în loc să se gândească să devină milionar în euro, s-a gândit la asigurarea Casco.

Mă enervează puțin situația, pentru că ieri, culmea, vorbeam cu un amic și i-am zis că eu de 15 ani nu am mai avut nici un accident cu mașina. Exact aceste cuvinte i-am spus ieri, nu dau 2.300 de lei pe an pe Casco și zic, eu îl plătesc degeaba. Amicul meu mi-a spus, plătește-le că până la urmă ai o siguranță. Uite că până la urmă, Universul a auzit și mi-a dat de dimineață un mini – accident. Mai ales că ieri a fost ziua aia importantă 22.02.2022, în care poți să-ți pui dorințe și se zice că ce gândești aia primești. Sunt puțin supărat pe mine, în loc să mă gândesc să fiu milionar în euro, m-am gândit la Casco. Universul mi-a trimis un accident să mă pună să stau acum o săptămână fără mașină, să trebuiască să iau taxiul și să mă pună la cheltuială”.

Acesta a mai adăugat că ”sunt la București, mai am o filmare. Mașina merge, doar că este zdrobită pe lateral. O să ajung la Constanța și ori azi, ori mâine dimineață o bag în service. Am tras așa o sperietură, că eu eram concentrat și mergeam așa atent, eu sunt foarte atent la volan, am instinctele formate”, a declarat artistul pentru reporterii Replica de Constanța.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212