REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Transportatorii din Constanța, obligați să dezinfecteze autovehiculele în mod sistematic

Transportatorii din Constanța, obligați să dezinfecteze autovehiculele în mod sistematic

Replica API 11 martie 2020 | 00:00 959

Având în vedere contextul epidemiologic actual și al faptului că România poate fi expusă la apariția de noi cazuri de infecție, Consiliul Județean Consțanta impune ca obligație tuturor operatorilor de transport publici și privați, dezinfectarea autovehiculelor cu care se efectuează transport contra cost de persoane în trafic județean, după fiecare cursă efectuată.

„Furnizorilor publici si privati de transport de persoane vor fi obligați să dezinfecteze barele de susținere, ușile, scaunele, de preferat dupa fiecare ciclu de transport”, a declarat Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Tinând cont de faptul că taxatorii și conducătorii auto intră în contact cu călătorii, prin înmânarea tichetelor de călătorie și încasarea tarifului aferent acestora, reprezentanții CJC recomandă punerea la dispoziție a unor soluții sau geluri de dezinfectare a mâinilor.

Inspectorii din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța vor efectua verificări frecvente în capetele de traseu, a respectării obligațiilor impuse, mai anunță reprezentanții CJC.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt asta este cea mai mare durere in Romania. Cum sa pui lumea sa spele,sa se spele,sa mentina curatenia,ordinea ?! Asa ceva este impotriva genei romanesti.Adica sa mergi cu transportul in comun si sa nu simti putoarea masinii si a oamenilor nespalati pe trup si pe dinti este ceva ce sfideaza regulile,traditia.
0
0
Ce sa dezingfecteze,rablete alea poluante CT-MET,trocaricele de marfuri facute de calatori? Daca dai cu dezinfectatnt le cad tablele.Ba gaborilor,Nu vedeti fumul scos de rablele alea poluante?Mergeti la Agigea in rampa,sa le vedeti! Pe urma luati-i la ranga pe inspectorii RAR care le-au dat itpul!
0
0
aia cu microbuze sa le si schimbe.Vrem autobuze.Nu suntem in Manilla ...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272