REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TREABĂ ROMÂNEASCĂ! HAOSUL cablurilor TĂIATE la Constanța a BLOCAT ACTIVITATEA SERVICIULUI PERMISE!

TREABĂ ROMÂNEASCĂ! HAOSUL cablurilor TĂIATE la Constanța a BLOCAT ACTIVITATEA SERVICIULUI PERMISE!

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 383

Dintr-o... greșeală

Dintr-o... greșeală

Operatorii de rețele de comunicații au continuat să taie cablurile, inclusiv pe bulevardul Mamaia, într-o acțiune coordonată de Primăria Constanța. Numai că, operatorii în cauză, din greșeală – se pare, au tăiat și un cablu care era programat pentru săptămâna viitoare, astfel blocând activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Constanța din cadrul Pavilionului Expozițional.

”Am stat la cozi infernale, iar în jurul orei13.00 am fost anunțați să nu mai funcționează internetul la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Constanța din cadrul Pavilionului Expozițional. Era un haos acolo. Înțeleg că nu era vina lor, dar cum se poate întâmpla așa ceva? Am înțeles că e vorba de acțiunea aceea de tăiere a cablurilor..”, a declarat, pentru ”Replica”, o persoană care a pierdut ore bune pe la cozi, în cursul zilei de luni, 9 septembrie. Din câte se pare a fost vorba despre o acțiune, în care operatorii de rețele de comunicații au continuat tăierea cablurilor pe bulevardul Mamaia, săptămâna aceasta fiind programate lucrări la tronsonul cuprins între strada Soveja și pasarela pietonală de la Satul de Vacanță. Însă, potrivit informațiilor noastre, cablul buclucaș, care a blocat activitatea Serviciului Permise, ar fi fost tăiat din.. greșeală, întrucât acțiunea era programată abia săptămâna viitoare.

Amintim că lucrările de aerisire a bulevardului de cabluri se derulează după ce anterior cablurile au fost introduse în canalizațiile amenajate în subteran. Ulterior, echipele Primăriei Municipiului Constanța vor începe să taie stâlpii de beton, singurii stâlpi care vor mai exista vor fi cei noi, care asigură iluminatul public. În paralel, se curăță și cablurile rămase atârnate pe clădirile din zona peninsulară. Pe de altă parte, societățile deținătoare de rețele au avut termen până pe 15 august să-și eticheteze cablurile de pe stâlpii pe de bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Caraiman și Podul IPMC, urmând ca firele neetichetate să fie tăiate. Aceeași operațiune a fost realizată până la 1 septembrie și pe străzile Soveja, Dezrobirii și Cumpenei. Este important de precizat faptul că operatorii care nu au respectat termenele de introducere în subteran rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostia mai si doare bizonilor!
5
0
Dupa 30 de ani si au dat seama ca nu e bine...Cand trebuia facuta adica in 1993 nu se mai stia asta ca doar venisera cu foame,atunci dadeau si ei de bani pt prima data in viata,o haina scumpa,un "sa traiti sefu" baga mi as pula in zilele voastre sper sa fie putine
9
1
Dorel la putere
12
3
Chiar daca produce si ceva neplaceri, actiunea de eliminare a cablurilor aeriene este benefica pentru aspectul municipiului Constanta. Trebuie sa recunoastem.
15
3
In plm Constanta e in urma cu decenii fata de o un oras european, suntem condusi de prosti care vor doar spagi din autorizatii de constructie. Multa muie fagaboule, rasa ma-tii.
19
2
ce canal de cabluiri frumos avem
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108