REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TRECERE de PIETONI din CUMPĂNA, LOC BLESTEMAT pentru ŞOFERI şi PIETONI. VIDEO

TRECERE de PIETONI din CUMPĂNA, LOC BLESTEMAT pentru ŞOFERI şi PIETONI. VIDEO

Replica API 25 noiembrie 2021 | 11:35 2311

Din ce în ce mai mulţi locuitori din Cumpăna reclamă faptul că trecerea de pietoni de pe Şoseaua Constanţei, în zona bisericii vechi, a devenit un loc în care accidentele sunt la ordinea zilei. Astfel, în seara de 21 noiembrie, un pieton a fost accidentat de către un autoturism, fiind transportat ulterior la spital. Oamenii susţin că desele accidente se produc din cauza lipsei vizibilităţii şi a iluminatului slab, dar totodată cer ca primăria să instaleze şi limitatoare de viteză în acea zonă.

Accidente foarte dese

Oamenii care locuiesc în zonă spun că se petrec foarte multe accidente în acea zonă, mortale chiar, cauzele fiind multiple. Astfel, pe lângă lipsa de vizibilitate pe care o au şoferii în acea zonă, mai intervine şi iluminatul stradal destul de „chior”. O soluţie pe care locuitorii o văd ar fi instalarea de limitatoare de viteză în acea zonă, lucru care poate ar reduce numărul foarte mare de accidente care s-au soldat şi cu pierdere de vieţi omeneşti. „Primăria trebuie să facă ceva în această zonă. Sunt zeci de persoane care au murit aici din cauza iluminatului slab şi a vizibilităţii reduse. Ar trebui să se monteze limitatoare de viteză şi nu cred că ar mai fi probleme, însă primăriţa are alte priorităţi” a declarat un localnic pentru ziarul Replica de Constanţa.

Primarul din Cumpăna, de negăsit

Reporterii Replica de Constanţa au încercat să ia legătura cu primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, însă probabil din cauza agendei încărcate a acestuia, nu a răspuns la telefon.

VIDEO:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se conduce cu viteza pe acea strada. Ar trebui puse limitatoare de viteza la trecerile de pietoni - dar serioase, cine vine cu viteza sa ramana fara motor - sau un radar. Intr-o saptamana se linistesc berbecii
4
0
Un semafor si ai rezolvat.....
0
0
asa este la tara unde e smeker un cocalar cu benve de 20 de ani in care pune benzina de 20 de lei duminica.
3
0
Hai sardinele din poarta 6 si inel 2 sa va aud cum Cumpana e un sat murdar si prafuit. Va rog eu ramaneti sa va taiati ca samuraii pentru un loc de parcare in fata blocului.
2
1
un radarel in zona ?
3
1
E din Cumpana baiatul? Mai calca-l o data da-l naiba..
2
0
e apreciata pt ca altii doar au furat, ea a furat si a si investit. toti stiu, dar pe principiul, raul mai mic, a castigat mereu. e o sluga a partidului ca multi altoo.
2
2
O tot alegeti pana cand o sa ajunga sa vina in baston la serviciu. Parca ar fi facut o minunatie de comuna. Este, de fapt, o comuna prafuita si trista din toate pdv. Nu inteleg de ce este asa de apreciata. Pe bune!
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614