2.4° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
2.4° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Trecere de pietoni la intersecția străzii Nicolae Iorga cu strada Ion Lahovari

Andreea VREJOIU 28 septembrie 2022 880

Echipele Confort Urban vor desfășura în cursul zilei de miercuri, 28 septembrie a.c., lucrările de amenajare a trecerii de pietoni situată la intersecția străzii Nicolae Iorga cu strada Ion Lahovari.  

Înființarea noii treceri de pietoni fost avizată de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier, în urma solicitărilor primite de la cetățeni, pentru a crește gradul de siguranță în această zonă a orașului.   ,,Facem apel către conducătorii auto să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă în zona în care se efectuează lucrări”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Urgent, limitatoare de viteza la intersectia strazilor Rasuri cu Trandafirilor, Coiciu. Zilnic accidente. Din cauza celor care nu mai gasesc locuri de parcare pe Lapusneanu, vin si parcheaza in zona, ingreunand vizibilitatea. Sau din cauza celor care vin sa joace la Shapi. Vine un m**e tocmai din Baia, cu un septar maroniu, si parcheaza chiar pe colt, sa nu-si toceasca flecurile pana la Shapi.
0
0
Cei de la LIDL stiu ca doar sunt firma nemteasca ,atunci cand construiesti un malll respecti atât pietonii cât si soferii .La LIDL de pe Strada Soveja desi sunt facute niste treceri de pietoni nu sunt facute trotuare . Iar intersectoa strazii Soveja cu strada Chiliei eate un mare PERICOL penteu PIETONI.Soferii de pe Soveja fac viraj la stamga cu viteza si trebuie NEAPARAT TRECERE DE PIETONI chiar semaforizată .
1
0
S-a scremut muntele si a kkt un soricel... Atat poate Vergilica, atat se poate scrie despre el...
3
2
Perfect de acord cu aceasta decizie
2
1
putin mai incolo, in drept cu brutaria era mai bine
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359