REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Treceri de pietoni iluminate. CHIȚAC: Am venit la primărie să rezolv tot ce s-a ignorat

Treceri de pietoni iluminate. CHIȚAC: Am venit la primărie să rezolv tot ce s-a ignorat

Replica API 9 martie 2021 | 13:16 3235

Siguranța participanților la trafic este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța, motiv pentru care, în ultima vreme, 18 treceri de pietoni au fost iluminate suplimentar pentru o vizibilitate mult mai bună a acestora.

Este vorba despre un sistem de iluminat care conţine, pe consola de pe fiecare sens de circulaţie, două proiectoare cu led, două avertizoare cu lumină intermitentă şi un proiector led în dreptul indicatorului „Trecere de pietoni“.

În această perioadă, s-a acționat pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră la următoarele treceri de pietoni:

- Șoseaua Mangaliei, în zona Alpin Center;

- Șoseaua Mangaliei - pod Doraly;

- Șoseaua Mangaliei - Metro 2;

- Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Pandurului;

- Strada Baba Novac, în zona blocurilor BN;

- Strada Baba Novac, după sensul giratoriu din zona Casei de Cultură;

- Intersecția străzii Soveja cu strada Semanătorului;

- Strada Soveja în zona Palatului Copiilor;

- Bulevardul Aurel Vlaicu, la intrarea pe podul de tramvai;

- Strada Cumpenei, în zona Medeea;

- Bulevardul I.C. Brătianu, în zona Școlii nr. 8;

- Bulevardul I.C. Brătianu, în zona Poliției Rutiere;

- Bulevardul I.C. Brătianu, la intrarea în oraș;

- Strada Dezrobirii, în zona Primo;

- Strada Dezrobirii, în zona Academiei Navale Mircea cel Bătrân;

- Strada Dezrobirii, în zona Școlii Constantin Brâncoveanu;

- Intersecția străzilor I.L. Caragiale și Dumitru Marinescu;

- Intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București.

„Costul unui sistem de iluminat al unei treceri de pietoni este de câteva mii de lei. Viața unui om este neprețuită. De ce nu s-a rezolvat problema în cei 20 de ani de administrație pesedistă? E o întrebare retorică, evident. Am venit la primărie să rezolv tot ce s-a ignorat atâta amar de vreme. Aveți încredere!“, a transmis primarul Constanţei, Vergil Chiţac.

A.F., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun sa il dam jos pe ovidiu si sa te punem pe tine primare in locul lui. Apropos, de ce la Sibiu, in centrul centrului se poate cu 2 lei ora de parcare si 2 euro ziua, si asta intre 8 si 22, si doar in zilele saptamanii, fara weekend. De ce la Sibiu se poate si tu primarul nostru nu poti? Sau nu vrei?
1
0
Gata ma a pus cateva becuri si-anceput sa se laude da nu spune nimic de buful care vroia sa-l dea cu parcarile a invatat de la cocos udrea
7
2
Ai facut rahatul praf , ai montat 10becuri de parca asta este treaba primarului !
6
2
1 an de cand primarul de icter kkt dadea covid la muierile icteriste
9
3
Se impune de urgenta,instalarea sistemelor noi de iluminare la trecerile de pietoni de pe str.1 mai-vechi,unde nu exista nicio iluminatie.
9
0
E rusinos. Te lauzi cu proiecte finalizate de acum 1-2 ani . Cel putin trei locuri mentionate pe lista sunt in functiune de f. multa vreme.D-nul primar nu a trecut de mult prin oras, iar subalternii i-au servit o lista cu realizari.
12
3
Chitac vorbeste singur si se lauda singur. E maimuta machidonilor si face ce dicteaza ei. A luminat suplimentar niste treceri pietini.mare cacat a facut. Coruptia din primarie si de la SPIT cand o starpeste?Cand o da afara pe Merla din Primarie? cand termica gruparile traficantilor machedoni din Primarie? El crede ca lumea l-a ales sa puna becuri pe strada si sa cotcodaceasca el triumfator ? Nea Chitace tot la minte de plutonier ai ramas.
14
2
Aiurea, vine parandaratul pentru niste lucrari de kko, auzi tu iluminata trecerea de pietoni, crezi tu mai Kiti ca betivanii vad lumina la trecerea de pietoni ?
11
3
Sa va dau la muie la toti imputitii care comentati de psd, pnl, usr, etc. Ba ghertoilor comentati despre ce face sau nu face boratul asta de chitac nu despre partidele voastre de analfabeti. Orasul asta e praf iar voi retardatilor v ati trezit toti comentatori politici.
11
8
au tema de partid pesedeii, de la al mic la al mare, sa comenteze contra chitac
12
10
Un primar extrem de prost, ne-a pacalit si o face in continuare. Nu e in stare nici macar sa faca curatenie in cartiere si sa suplimenteze nr de tomberoane ! Ne-a tras-o si cu parcarea, acum a lasat-o mai moale, dar o sa se adopte in aceeasi forma si vom iesi in strada !
21
5
mai educati si pietoniii si semaforizati trecerile in concordanta cu primul semafor........este greu .....mai bine punem borduri stilpisori.........si dam amenzi la parcari
18
1
Asta ne crede pe toti, idioti! Pai iluminatul trecerilor este deja facuta de vreo 2 ani. Tu chiar nu ai nicio ideea originala? Esti dezamagitor pe zi ce trece, asa zisule Primar ce esti!
21
7
Autorizatii se dau in continuare la cine trebuie. Hai sa fim seriosi. P6,8 etc. Iluminatul trecerilor de pietoni e tot proiectul lui fagadau. Stiu toti constantenii. O idee noua daca are nea vc.
24
6
priviti partea buna!daca iesea Stelica Ipocrica, zis si Celco, cunoscut in unele cercuri ca Hasotti jr jr, orasul era vandut din prima luna. de ce un avocatzel facea declaratii despre port inainte si dupa alegeri? fratele Dusu vrea actiuni in port, ca are chimpex, convex etc. Unii cimpanzei sunt campioni la lacomie! asa ca priviti partea buna, chitz chitz fata de Fagadau sau Stelica Ipocrica e chiar profesor. Uneori ma gandesc ca poate nici fagadau nu era o alegere rea, fata de oferta electorala...clar Marian Vasiliev trebuia votat pt o reala schimbare!
4
13
Ce faci tu amirale de balta, rezolvi tot ce s a ignorat? Ha ha ha, stim deja ca asta faci ca doar ne ai rezolvat si cu regulamentul de parcare. Chiar nu iti este rusine sa spui ca marele tau proiect este montarea unor becuri la cateva treceri pietonale. Baaaaa e Municipul Constanta nu un canton uitat de vreme.
27
5
Ca nu mai aveti de unde fura.
8
12
Esti o uriasa dezamagire
26
7
Creierul nu ti l luminezi si sa termini cu mangla de covid?
10
9
Din cauza proastei semnaluzari s a murit cu zile.....unii pietoni cred ca pe trecere au imunitate....si se avanta fara sa se asigure ....
22
1
Rezolva si pe Tomis ca iti bagi degetele in ochi de bezna ce este! Intre liceul intern si spital bezna! Pe bd bezna! Rusine sa va fie
24
1
astea sunt fapte nu sunt proiecte
18
12
astea's proiectele lui fagadau!!!!!
30
15
Comentati pe aici ca nu va da autorizatii chitac cum va dadea fagadau P plus 8 printre case . Javrelooor
20
19
credeam ca mai prost ca Fagadau nu exista si uite ca ai aparut Tu . De 20 de ani nu ati fost in stare sa aduceti la nivel gurile de canalizare de pe bulevardele principale . ne rupem masinile in ele . Bosule tu nu iti strici masina pe bl Mircea sau Tomis cand vi la primarie ? Nu exista strada principala in oras la ora actuala sa nu fie sapata si sa nu se efectueze lucrari pe ea. Vreti sa efectuati lucrari de reabilitare cu 20 de mucitori cand la ora asta trebuia sa aveti carteva mii sa lucreze non stop in ture ca sa termine odata cu haosul pe care l-ati facut in oras
40
15
Un primar de cea mai joasa speta, un jegos. Aceste treceri de pietoni iluminate sun incepute de Fagadau si probabil au mai ramas cateva de montat. S-a gasit boul asta acum sa ne spuna el niste baliverne.
39
22
Ce sa rezolvi amirale pinocchio ? Pai ai rezolvat parcarea, cainii vagabonzi, mizeria de nedescris din oras, etc. Decat sa rezolvi la fel trecerile de pietoni mai bine lasa, ca cine stie ce tampenie mai faci. Apropo, l-ai dat afara pe constantinescu , sau tot praf in ochi, ca porcaria cu parcarile iti apatine in totalitate pinocchio .
35
14
tot ce misca n tara asta si nu i bun , eu va spun intodeauna , psedeul e ne bun! tot ce are n tara vina, pesedeul e de vina !
17
8
tot un cacat ramai chitpac
25
14
Sa dea Dumnezeu sa te vad ingropat intr.o lucrare se pe carosabil facuta de RADET sau RAJA. La 2m adancime si cu beton peste tine, sa scapam dracului de un nenorocit. Asa sa ne ajute Dumnezeu
21
15
Semnati, nu-l mai luati in seama cu vrajelile de doi bani, hai sa scapam de el : scufundamamiralul.ro
32
17
ALUPIGUS tu si ...
11
11
La greuuuuu
16
14
Esti un tampit ... sistemul asta a fost implementat de acum vreo 2 ani de fagadau
42
19
Vergil Chitac si muie loserilor contra
25
33

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218