REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Trei ACCIDENTE pe A2, sâmbătă! Mai multe persoane au fost RĂNITE

Trei ACCIDENTE pe A2, sâmbătă! Mai multe persoane au fost RĂNITE

Replica API 26 iulie 2020 | 22:59 1826

Trei accidente rutiere, la scurt timp unul de celălalt, au avut loc sâmbătă dimineața, pe Autostrada 2. Un copil de 10 se află printre victime.

Primul accident a avut loc la kilometrul 33 și au fost implicate cinci persoane. Una dintre ele a ajuns la spital, iar celorlalte le-au fost acordate îngrijiri la fața locului.

Cel de-al doilea accident rutier a avut loc la kilometrul 112 și au fost implicate trei mașini.

Ulterior, tot pe A2 București-Constanța, la kilometrul 93, pe sensul către litoral, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași, s-a produs un impact în care au fost implicate 4 autoturisme. O persoană ar fi suferit leziuni, primind îngrijiri medicale. S-a format coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare” transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie,distanta ,,regulamentara'' e una,situatia din teren e alta. La o viteza deja mare,ai in fata un camion ,,lent'', vrei sa intri in depasire si-ti vine unul cu peste 200 la ora,exact dupa ce ai semnalizat intentia. Tine de experienta,insa de ce nu ar tine de reguli de circulatie sa fii OK? De ce trebuie sa fii mereu in garda ca multi dobitoci merg cu viteze ce tin de piste de raliu? Mai ales ca dobitocii precis nu au ezperienta sau abilitatile unor soferi de raliu si poate chiar sunt analfabeti functionali !!!D
1
0
cat mai multi din astia ,sa scapam soselele patriei de prosti
1
1
... RUTIER , Stoian ala subofiteru , uns in locul lui Sobaru , ar trebui sa isi scoata putorile din birouri , de la implementari , la dirijat ! sunt unii si unele pe acolo , tineri mandria tarii care de ani de zile nu au iesit pe asfalt , Cadar , Focsa , Trifanov s.a.
1
0
Unii nici pe autostrada nu stiu sa circule!Masini puternice,pedala pana la fund ,hai la mare ca poate someaza salvamarii si sa le dam de lucru! Credeam ca mai sta lumea pe acasa cu coronavirusul,da' de unde!
2
0
Iti cumperi OPEL si faci accident pe autostrada. Prostani.
0
1
ba taranilor din cl,if,tl,dj,gj,gr,etc,stati dreq la cules pepeni,sapat porumbul,Nu aveti ce cauta pe litoral!e interzis ptr voi!
2
3
Ce se mai inghesuie OPELurile astea la accidente!
0
2
PITESTI 4000. URAAAAAAAAA
2
2
Plimba covidu bucurestiu cocalar cu basini de Ibiza. Aduc buzatele la spalat in mare ca apa calda Pula de la muista neamului fire zdreanta voluntariului, facatoarea de biserici si bot la aproape oricine. Neam despurcati fmincur
5
3
Se conduce demonstrativ-dement. Ca sa arate ca au masini puternice,soferii curului o calca de parca ar obtine aplauze pentru asta. Care distante ,care prudenta? Merg idiotii cu viteza si se dau mari. Cand se aleg cu belele,normal ca vor sa dea vina pe oricine altcineva.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272