REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Trei elevi de la Liceul din Băneasa l-au BĂTUT pe colegul care era de SERVICIU!

Trei elevi de la Liceul din Băneasa l-au BĂTUT pe colegul care era de SERVICIU!

Replica API 1 februarie 2021 | 00:17 4876

Alexandru G. a fost agresat de către colegii lui de liceu din Băneasa în timp ce își exercita atribuțiile de elev de serviciu în instituția de învățământ la care învățau toți. Mai mult de atât, elevul agresat nu își mai amintește cum a fost agresat și de către cine. Conform raportului de expertiză medico-legală a fost lovit cu un corp dur, lovitură care a necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. Cei trei elevi care se fac vinovați de această agresiune sunt: Alexandru P., Andrei I. și Iulian S..

Ce a declarat victima

Alexandru G. a declarat că, în timp ce executa serviciul pe școală la Liceul Teoretic Băneasa, conform planificării, a aflat de la un alt coleg că a fost bătut pe holul liceului de către Alexandru P., Andrei I. și Iulian S, acest lucru dovedind că victima nu își mai aduce aminte că a fost agresat și de către cine.

Ce spune un martor

Un cadru didactic de la Liceul Teoretic Băneasa a declarat că, în timp ce preda la o clasă, a auzit o bubuitură în ușă. A ieșit să vadă ce se întâmplă și l-a observat pe Alexandru G că avea sânge pe față. A mers cu acesta la baie să se spele, i-a dat șervețele să se șteargă. Când a ieșit i-a indicat pe cei trei elevi ca fiind colegii care l-au bătut. Precizează martora că nu a văzut momentul agresiunilor.

Ce au spus inculpații

Audiați în calitate de suspecți și inculpați, cei trei au recunoscut faptul că l-au lovit pe Alexandru G.

Ce a spus instanța

Instanța a apreciat că în cauză este necesară o măsură educativă care să permită supravegherea inculpaților în scopul asigurării inserției sociale a acestora și a prevenirii săvârșirii altor fapte antisociale. Totodată, instanța consideră că reeducarea inculpaților minori la data săvârșirii faptei poate avea loc prin aplicarea unei măsuri educative neprivative de libertate. Instanța a decis să ia față de Alexandru P., Andrei I. și Iulian S., măsura educativă a supravegherii pe o durată de 3 luni pentru săvârșirea a infracțiunii de lovire sau alte violențe. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unul era psd,altii pnl,ca la alegeri.ce puteau sa invete
1
0
Cand eram la scoala daca se bateau 2 colegi cel mai rau caz era sa ti iei puncte scazute la purtare la prima abatere, acum femeile astea de baieti o dau in garda si in ziare ca s au batut 4 copii de 15 ani, sa fim seriosi, penibil.
5
2
judecatpr sau procuror luau toti cu executare.
1
3
licee teoretice in comune si sate,ce panarama de invatamant,colcaie Romania de desteptaciune.Pe vremuri,un liceu teoretic aduna toata crema elevilor dintr-un judet,exigentele fiind f mari
9
4
Taranoii adolescenti sunt f violenti, si ca sa ii calmezi trebuie dusi la muncile campului, cum facea ceasca pe vremea noastra, stia el de ce...
19
3
astia sunt infractorii de maine .voi ii formati de pe acum ,inchizand ochii la astfel de fapte .ia baga l putin la racoare ,bate l bine ,dai un baros sa sparga piatra vreo saptamana ,si sa vezi frate daca mai are chef de bataie ,data viitoare ..pe romani doar biciul ii sperie .cum spunea TEPES :ca sa inveti lumea sa fie cinstita trebuie sa belesti pe cativa .
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468