REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

TREI elevi din Constanța NU au intrat în examen, la proba de matematică

TREI elevi din Constanța NU au intrat în examen, la proba de matematică

Replica API 18 iunie 2020 | 16:27 1507

Miercuri, 17 iunie, s-a desfășurat a doua probă scrisă a Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a din județul Constanța. În contextul pandemiei în unitățile scolare au fost luate măsuri pentru prevenirea infectiei cu coronavirus. De menționat este faptul că cei trei elevi care nu au putut participa la proba scrisă la limba și literatura română nu au putut participa nici la matematică.

Și luni la fel ca și miercuri, elevilor le-a fost luată temperatura la intrările în clase. Conform datelor primite la începutul săptămânii, un singur elev din toată țara a avut temperatura peste 37.3°C. Acesta este din Constanța. Din primele informații, elevul care s-ar fi prezentat la centrul de examen avea o branulă la mână, fiind în tratament pentru enterocolită. Alți doi nu au putut fi prezenți din pricina faptului că se aflau în izolare la domiciliu. Așadar, cei trei nu au participat nici la proba scrisă la matematică. „În afara celor trei situații înregistrate luni, Evaluarea Națională s-a derulat fără incidente majore. Acest fapt demonstrează capacitatea de responsabilizare a tuturor factorilor implicați în vederea asigurării unui examen echitabil pentru elevii noștri, cu atât mai mult cu cât condițiile de organizare sunt speciale în această perioadă. Le mulțumesc colegilor mei care fac parte din comisiile de organizare și le doresc tinerilor absolvenți de clasa a VIII-a mult succes la această probă” a afirmat profesorul Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța.

Citește și:

Un elev din Constanța NU a fost lăsat să intre în EXAMEN

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272