REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Trei ”pui de vijelie” au pus la pământ umbrelele de pe plajă, la Vama Veche! Video

Trei ”pui de vijelie” au pus la pământ umbrelele de pe plajă, la Vama Veche! Video

Replica API 13 august 2022 | 00:00 3136

Trei tineri care au ales să vină pe litoral au decis să arate cât de ”șmecheri” sunt ei, prin acțiuni interpretate la nivelul ce îi caracterizează. Astfel, considerându-se pui de vijelie, s-au apucat să smulgă umbrelele din nisip. Mai mult decât atât, tinerii au fost filmați, pentru ca actul lor de curaj să devină viral.

Pui de vijelie la propriu, dar și din categoria manelizată, având în vedere că imaginile video au o coloană sonoră pe măsură. Aceste vietăți aflate la vârsta de creștere... a tuleilor au ținut morțiș să arate că sunt ”bombardieri”. Niște alfa, nu așa. Și ce poate fi mai elocvent în afară de niște umbrele din stuf, care stau, ostentativ, înfipte în nisip? Lăsând ironiile la o parte, cei trei tineri s-au dat în stambă pe plaja din Vama Veche, în urmă cu câteva zile, alegând să iasă în evidență și să se amuze copios pe seama faptului că au avut la purtător acte de vandalism.

Prin urmare, cum bine v-ați dat sema, și după cum se poate observa și în imagini, cei trei ”iezi cucuieți”, cu mușchii umflați, s-au luat la trântă cu umbrelele. Le-au scos de la locul lor și au plecat fericiți.

Din păcate, acest fel de comportament este din ce în ce mai frecvent printre tineri. ”Fac ce văd în jurul lor, ce văd acasă, în anturaj”, ar spune mulți, și poate că așa este. Însă, cert este că astfel de acțiuni se pedepsesc.

Video:

Iar actul de inconștiență este cu atât mai mare cu cât acțiunea lor a fost filmată, amuzați fiind și cei care au filmat. Probabil aflându-se și ei tot la vârsta adolesenței.

”Asemenea acțiuni nu au ce căută în civilizație”, ”Pentru că afară suntem domni, la noi în țară boi”, ”Nu vom ajunge niciodată la civilizație” sau ”Sălbăticie! În pădure cu voi”, sunt părerile oamenilor. Cu mențiunea noastră că, la partea cu pădurea ar mai trebui reflectat. Nu de alta, dar oricum e în toi fenomenul defrișărilor.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cum vedeti fac ce vreau iar politia ma pazeste si va ia tot pe voi asa ca ciocu mic ca va sparg cu bataia
0
0
Vama Veche a devenit Noul Costinesti, plin cu melteni, manelisti si cocalari. Adio vama boema cu rockeri si atmosfera unica. Eu un nou Costinesti, cu fite de Mamaia.
1
0
De ce nu le scoate politia dintii??? Serios.
0
0
Ala da spaga de sta akolo ce nu te ai prins nai tu treaba o sa vezi ka sta si noaptea asta
0
0
Politia din Vama doarme in loc sa si faca treaba amendeaza taximetristii autorizati iar ala cu ct78luc il lasa sa sta parcat ilegal in fata la taxiuri
0
0
Sunt baieti, au baut si ei!Cine este fara de pacat sa ridice piatra!
0
0
Astia o sa munceasca pentru pensiile voastre
0
0
Gestul tinerilor, absolut condamnabil. Nu mai e nimic de spus. In schimb, as spune ceva despre autorul articolului. A vrut sa para spiritual, dar ceea ce i-a iesit e ceva scremut, chinuit, lipsit de umor, dovada certa a unei inteligente limitate. Il sfatuiesc sa renunte la acest stil, nu-i aduce niciun beneficiu...
0
0
FMM DE DROGALAI
1
0
Promovarea generalizata a nonvalorii si imposturii ,mai ales la nivelurile inalte,face ca si astia cu muntea in punga sa se creada mari. S-a dorit o natiune deculturalizata,usor de manipulat si uite ca avem asta. Generatii de descreierati. Cei buni sunt merginalizati,umiliti. Manelizatii astia sunt cu mult mai multi decat oamenii normali la cap. Viitorul tarii nu are cum sa fie previzibil bun.
0
0
ba grogalailordata aviatoare dati.le foc.nu se supara nimeni.
0
0
Zdrentele astea reprezinta viitorul tarii! Mai auzi pe unii - sa vina tinerii sa ne conduca-! Ca idiotii astia sant sant majoritatea tinerilor. Am vazut cum alti nenorociti afiseaza pancarte cu cap de mort pe stadioane, oltenii insulte xenofobe la Pitesti. Tara esuata.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920