REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Trei minori au ucis un bătrân de 80 de ani pentru o bicicletă

Trei minori au ucis un bătrân de 80 de ani pentru o bicicletă

V.C 25 martie 2023 | 11:38 2543

Trei minori din localitatea Căldărăşti - Pogoanele, judeţul Buzău, în vârstă de 9, 10 respectiv 15 ani, sunt cercetaţi în stare de libertate, după ce ar fi omorât un bărbat de 80 de ani pentru a-i sustrage o bicicletă.

Trei minori au ucis un batran de 80 de ani pentru o bicicleta

Fapta ar fi avut loc pe 22 spre 23 martie, într-o zonă din extravilanul localităţii. Potrivit unor surse judiciare, bătrânul a fost găsit dezbrăcat într-o vie, iar pe corp avea echimoze. Totodată, oamenii legii ar fi identificat urme pe mâini, semn că bărbatul a fost legat la un moment dat, dar ulterior a reuşit să scape.

Cei trei copii au fost identificaţi de poliţişti. Potrivit legii, cei doi minori de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar cel de-al treilea de 15 ani urmează sa fie expertizat din punct de vedere psihiatric.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, dosarul deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău vizează fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei.

Ion Ştefan, asistent social în cadrul Primăriei Pogoanele, a declarat pentru AGERPRES că cei trei minori nu aveau antecedente.

"Sunt în legătură cu autorităţile care instrumentează cazul şi vreau să aflu dacă putem institui o măsură de protecţie pentru minori. Mai mult de atât nu am ce să vă spun în momentul acesta. Copiii fac parte toţi din familii monoparentale, de-a lungul vremii nu au mai fost probleme legate de comportamentul copiilor", a precizat asistentul social de la Primăria Pogoanele.

Pe parcursul zilei de vineri, autorităţile au efectuat necropsia, iar sâmbătă procurorii care instrumentează cazul vor urma să facă audieri, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu spuneti ca cei 3 copii erau ti_ga_ni? Va deranjeaza adevarul? Moarte TIGANILOR CRIMINALI !
5
0
In vremurile apuse, astia dispăreau cu tot cu părinți, acum UE îi vrea recuperați, poate in țările civilizate nu la noi, si uite asa …..
8
0
cazurile de genu ar trebui sa fie cei ce fac crime la varsta cutare eliminati prin introducerea acidului de baterie in gura lor .
12
1
Pedeapsa cu moartea este singura solutie scopul este sa scapam de anti-sociali, nu sa platim din taxele noastre zeci de ani de detentie!
22
1
Trebuia sa se ajunga si aici… Pai gastile de p*****i t****i injura si spurca pe strada, bineinteles ca asta urma crime de batrani. Ii invata mamele de mici sa umble cu cutite. Constanta e impartita pe zone de influenta tiganeasca.
18
4
Ca sa ajunga la decizia de a colabora pentru talharie si sa aiba determinarea necesara unei crime,trebuie ca acele persoane numite ,,minori'' sa fie foarte profund analizate si judecate,lucru care nu prea cred ca se va intampla. De unde au copii exemplul cu efect dominant? Sigur ca daca ar fi fost crescuti in jungla departe de civilizatia noastra,nu ar face asta. Undeva ceva scapa societatii si sistemului judiciar. E normal sa fie asa,cata vreme aceste sectoare nu sunt conduse de competenta si nu sunt dedicate pe deplin binelui social si totul in afara de exceptii,e formalitate.
17
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218