REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Trei MORŢI, o persoană în COMĂ și mulţi răniţi, după relaxarea restricţiilor

Trei MORŢI, o persoană în COMĂ și mulţi răniţi, după relaxarea restricţiilor

Replica API 18 mai 2020 | 23:50 2390

Weekend negru pentru mai multe familii din județul Constanța. Trei persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere grave, alta este în comă şi mai mulţi răniţi. Evenimentele rutiere s-au produs după relaxarea restricțiilor şi instituirea stării de alertă.

Val de accidente rutiere, după relaxarea restricţiilor

În intervalul vineri – duminică, respectiv 15 – 17 mai, trei persoane au decedat, una este în comă, iar alte persoane au suferit răni mai mult sau mai puţin grave.

Accident mortal în localitatea Cerchezu

O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital, în urma unui grav accident petrecut la Cerchezu. Unul dintre supravieţuitori este în comă. Accidentul s-a petrecut vineri, 15 mai a.c., în Cerchezu, la ieşire spre Negru Vodă, pe fondul unei depăşiri. Două autovehicule au fost implicate și trei persoane rănite. La faţa locului, au intervenit un echipaj Smurd B, un echipaj SAJ B2 și un echipaj SAJ C2. Două persoane au fost găsite de medici în stare gravă, iar a treia era conştientă şi cooperantă.

Pentru una dintre victime s-a aplicat protocolul de resuscitare, însă, din păcate, a fost în zadar. Victima, un bărbat de 45 de ani, a murit. O altă victimă, de 30 de ani, e în comă, suferind traumatism cranio cerebral, iar cea de-a treia, de 25 de ani, a suferit traumatism toracic posterior. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul primului conducător auto, de 29 de ani, rezultatul indicând o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală” au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

A intrat cu maşina într-un copac din Cuza Vodă

Tot în cursul zilei de vineri, militarii au fost solicitaţi să intervină și la un accident rutier în localitatea Cuza Vodă, mai exact, pe strada Răsăritului, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un copac. Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite dar conştiente și neîncarcerate.

Mort şi la Castelu

Sâmbătă, 16 mai a.c., în jurul orei 01.00, jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța aflați în misiune de patrulare pe raza comunei Castelu au observat o persoană și un moped, căzute în afara părții carosabile.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un moped pe strada 1 Mai și ajungând la aproximativ 2 kilometri de localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului de moped.

Accident în lanț la Doraly Mall

În după amiaza zilei de sâmbătă, a doua zi de la implementarea Stării de Alertă, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în sensul giratoriu de la Doraly Mall, acolo unde a avut loc un accident rutier în lanț. Potrivit informațiilor, trei autovehicule au fost implicate iar o persoană a fost rănită însă era conștientă și cooperantă.

Accident rutier mortal în Vama Veche

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 17 mai, în Vama Veche, pe strada Albatros, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații apărute era vorba despre un autoturism și o motocicletă, iar una dintre persoane era inconștientă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani ar fi ieşit de pe o stradă laterală în drumul național și i s-ar fi blocat pedala de accelerație, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi căzut de pe motocicletă.

La faţa locului, au intervenit două resurse medicale, un echipaj SMURD B şi un echipaj SAJ C. Datorită eforturilor depuse de medici, în urma protocolului de resuscitare victima a ieşit din stop și a fost preluată de echipajul SAJ pentru a fi transportată la spitalul Mangalia de unde urma să fie preluată de elicopter. În timpul transportului starea pacientului s-a înrăutățit (stop cardiorespirator) fiind efectuate manevre de resuscitare atât pe timpul transportului dar și la ajungerea la spital. Din păcate, din cauza traumatismelor grave, în ciuda tuturor eforturilor de a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să-i declare decesul.

Video:

Accident rutier şi al Valu lui Traian

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 17 mai a.c., şi la Valu lui Traian, pe strada Calea Dobrogei, acolo unde a avut loc un accident rutier. O persoană a fost rănită, dar era conştientă, la sosirea medicilor.

Şi la Murfatlar, pe strada A.I. Cuza, a avut loc un accident rutier duminică seara, în jurul orei 23.30. Un pieton a fost lovit de o maşină.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati donatorii de organe in pace. In toate spitalele este nevoie de organe iar mueciclistii sunt o sursa inepuizabila de organe. Pacat ca nu pot dona si creier pentru simplul motiv ca mueciclistii nu au asa ceva.
1
0
sa crape toti motociclistii!!!hahahahaha
4
2
Saracii soferi au uitat regulile de circulatie, de atata stat acasa !
1
3
va bucurati ca sacalii cand moare un motociclist. Nu-i nimic, si eu cand va prind prin oras ma infig in acceleratie si va percutez din lateral de va las si cu masinile rupte, si cu coastele fisurate, si fara carnet, si mai platiti si toate pagubele pe deasupra. Nici nu ma vezi, pana ti-ai intors capul in partea cealalta sa te asiguri, te-am percutat, n-ai cum sa te feresti de mine. O sa ma visati la noapte, si tot eu va intrerup somnul la 3 dimineata cu o reprezentatie de evacuare.
1
8
Cu si fara restrictii,daca ai masina sau motocicleta,faci la naiba ITP-ul la termen si fii sigur ca poti conduce si atunci cand conduci,respecta dracului regulile de circulatie. La volan si pe motoare se afla din pacate multi insi dusi cu capul,conduc de parca ar fi pe scaun acasa,la un simulator. Cand te dai ,,smecher'' in trafic esti perceput de fapt in mod real ca fiind idiot,asa ca e cam degeaba sa te dai mare cu ,plus ca poti crapa sau ucide ca ticalosul ordinar pe cineva nevinovat. Cand incalci regulile de circulatie cu siguranta nu esti destept,ci taman invers si meriti consecintele.
3
1
A fost interesant ca imediat cum am iesit din starea de urgenta a fost 1 accident. Imi pare rau sa o zic dar mai bine stateau oamenii in case. Zilnic 2 3 accidente cu oameni decedati
1
2
Ba pisatii aia cu motoarele !!! De ce sa faci ma atata galagie tu ti cristosii ma-tii de motociclistul mortilor ma-tii ??? Vreti drepturi in trafic ! Vreti sa fiti respectati ! Ce sa zic ! CIculati cu viteze mari prin oras si faceti slalom ca niste javre printr masini ... pietoni ! Ba cacatilor deranjati constanta profitati ca politia e vai mama ei ... prosti si incetinei. selectie naturala va rog.
9
6
3000 sau chia 4000 morti pe an plus raniti grav pt. asta ar trebuie instituita starea de urgenta.Dar se pare ca moartea in bucatele nu este atat de grava precum COVIDUL. Macar dupa ce mori de COVID pari intreg pt. ca arati la exterior atat de bine!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108